ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Οι κτηνοτρόφοι μπορούν άμεσα να ενημερωθούν για τα βοσκοτόπια


Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους κτηνοτρόφους της πως έχει υλοποιήσει εφαρμογή, με την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν μέσω του ιστότοπου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την κατανομή των επιλέξιμων βοσκότοπων των Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας για τα έτη 2016 και 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάνε στη διεύθυνση: www.pde.gov.gr/gr/enimerosi/anartitea/voskisimes-gaies.html ή από το site της Περιφέρειας πηγαίνοντας στο Ενημέρωση - Αναρτητέα - Βοσκότοποι ή από το «Εικονίδιο: Βοσκήσιμες Γαίες» στο τέλος της αρχικής σελίδας δεξιά από το «Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Πυρόπληκτων Ηλείας», με την ίδια μορφή.

Με τη χρήση του ΑΦΜ του ο κάθε κτηνοτρόφος θα ενημερώνεται για τα συγκεντρωτικά στοιχεία της κατανομής επιλέξιμων βοσκήσιμων γαιών εντός των διοικητικών ορίων του αναφερόμενου Δήμου των Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Η εφαρμογή αυτή έχει ήδη δοθεί και στους Δήμους, που είναι αποκλειστικά αρμόδιοι για τη διαδικασία είσπραξης των μισθωμάτων βοσκήσιμων γαιών, με καταληκτική ημερομηνία καταβολής των τελών βόσκησης την 15η Φεβρουαρίου 2018.
 
agrotypos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Οι κτηνοτρόφοι μπορούν άμεσα να ενημερωθούν για τα βοσκοτόπια Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: