ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κέρδισε σε λοταρία γιγάντια κολοκύθα


 Η τύχη τού χάρισε μια απίστευτων διαστάσεων κολοκύθα και ο περιφερειακός σύμβουλος Λασιθίου Γιάννης Γουλιδάκης, ο οποίος την κέρδισε σε λοταρία ανήμερα του αγίου Αντωνίου, την έταξε στον άγιο ζητώντας την παρέμβασή του για να γεμίσει ξανά με νερό το φράγμα Μπραμιανών στην Ιεράπετρα!

«Βάλε το χέρι σου, άγιε, γιατί εγώ δεν μπόρεσα τίποτα να κάνω για το φράγμα μέχρι τώρα!» παρακάλεσε ο περιφερειακός σύμβουλος, όταν πήγε να τάξει τη γιγάντια κολοκύθα στον άγιο Αντώνιο.

Αδειάζει

Μέρα με τη μέρα, ο ταμιευτήρας του φράγματος αδειάζει, ενώ άγνωστο παραμένει το μέλλον της προσαγωγού διώρυγας Μύρτους - Μπραμιανών, που δεν φαίνεται να προχωρά άμεσα, παρά την ολοκληρωμένη μελέτη που υπάρχει από τον προηγούμενο Μάιο.

Πάντως, ο Γιάννης Γουλιδάκης ανακοίνωσε ότι φέτος, αντί για βασιλόπιτα, θα κόψει την... κολοκύθα, δίνοντας συγχαρητήρια στον παραγωγό Μιχάλη Σιγανό από το Τζερμιάδο Λασιθίου για το τεράστιο προϊόν του!

«Εγώ απλά την κέρδισα. Θα την κόψουμε στο γραφείο, στις 28 Φεβρουαρίου, ώρα 6 το απόγευμα. Τυχερός όποιος έχει στο κομμάτι του περισσότερους... σπόρους!» είπε.
 
espressonews.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Κέρδισε σε λοταρία γιγάντια κολοκύθα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: