ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Εργαζόμενοι ΣΕΚΑΠ: Θα αγωνιστούμε για να διατηρηθεί ζωντανή η καπνοβιομηχανία

 
Συζητείται ξανά αύριο Τετάρτη στο Πρωτοδικείο η αναστολή του προστίμου στη ΣΕΚΑΠ και οι εργαζόμενοι της καπνοβιομηχανίας αναμένεται να βρεθούν στην Κομοτηνή για να υποστηρίξουν τη θέση τους για την αδιάκοπη λειτουργία της εταιρείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους αναφέρει τα εξής:

«Εμείς οι εργαζόμενοι της ΣΕΚΑΠ και οι οικογένειές μας καθώς και όλοι οι τοπικοί φορείς και παράγοντες θα βρισκόμαστε και πάλι στην Κομοτηνή την Τετάρτη 17-1-2018 στις 12:00μμ, ώστε με σθένος να υποστηρίξουμε την θέση μας για την αδιάκοπη λειτουργία της εταιρίας στην ακριτική περιοχή της Θράκης και τη βελτίωση των οικονομικών συνθηκών των καπνοπαραγωγών, αγροτών και εργαζομένων, όπως την οραματίστηκε ο ιδρυτής της.

Θα αγωνιστούμε ώστε να διατηρηθεί σε λειτουργία η ΣΕΚΑΠ, η οποία αποτελεί βασικό οικονομικό πνεύμονα της περιοχής και από τους πυλώνες της κοινωνικής συνοχής με την απαραίτητη διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας ώστε να ανακοπεί το κύμα της αποβιομηχανοποίησης που μαστίζει πλέον την Θράκη.

Μαζί με το λαό της Θράκης και την τοπική κοινωνία θα τα καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ΣΕΚΑΠ ζωντανή, ώστε να οδηγηθεί σε πορεία μεγάλης ανάπτυξης συνεισφέροντας ακόμη πιο δυναμικά στην οικονομία της περιοχή μας».
 
enikonomia.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Εργαζόμενοι ΣΕΚΑΠ: Θα αγωνιστούμε για να διατηρηθεί ζωντανή η καπνοβιομηχανία Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: