ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

To Γεωπονικό Πανεπιστήμιο προτείνει την ίδρυση 2 σχολών του στην Αιτωλοακαρνανία - Ενώ υπάρχουν ήδη Γεωπονικές Σχολές ΑΤΕΙ...


To Γεωπονικό Πανεπιστήμιο προτείνει την ίδρυση δύο σχολών του στην Αιτωλοακαρνανία....
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος συναντήθηκε σήμερα, μετά από πρόκληση, με τον πρύτανη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργο Παπαδούλη και τον καθηγητή Δημήτρη Μπιλάλη, οι οποίοι τον ενημέρωσαν ότι ισχύει πάντοτε η πρότασή τους για την ίδρυση σχολών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Αιτωλοακαρνανία.

Η πρόταση αυτή προβλέπει συγκεκριμένα την ίδρυση δύο σχολών, μιας στο Αγρίνιο και μιας στο Μεσολόγγι, με πενταετή φοίτησηκαι τίτλο σπουδών που θα ισοδυναμεί με μάστερ.

Ο Γιώργος Βαρεμένος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Ιδρύματος για την πρωτοβουλία τους και δήλωσε ότι «κάθε πρόταση που συνδέει την ακαδημαϊκή δραστηριότητα με τις παραγωγικές ανάγκες και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της χώρας,είναι ενδιαφέρουσα και πρέπει να παίρνει τη θέση της στο κέντρο του διαλόγου που αναπτύσσεται αυτή την περίοδο για την ανασυγκρότηση της οικονομίας και το μέλλον της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».
 
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
To Γεωπονικό Πανεπιστήμιο προτείνει την ίδρυση 2 σχολών του στην Αιτωλοακαρνανία - Ενώ υπάρχουν ήδη Γεωπονικές Σχολές ΑΤΕΙ... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: