ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Τρίτης 20/02/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/2/2018

Δυναμική η σημερινή Τρίτη με την Σελήνη στο Κριό, κυρίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα! Προσοχή μόνο στις ψυχικές… αναταράξεις λόγω της Συνόδου της με τον Ουρανό!

Κριός

Κάποιες λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος σου, Κριέ μου, σε άλλες, πιο άνετες εποχές, σύντομα σου χτυπούν την πόρτα. Ετοίμασε κάποιο πρόγραμμα για την αντιμετώπισή τους, ώστε να μπορέσεις σταδιακά να καλύψεις τις υποχρεώσεις που προκύπτουν. Το άγχος που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου, Κριέ, σε οδηγεί σε έντονες συζητήσεις με το ταίρι σου. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να ακούσεις αυτά που θέλει να σου πει. Στη δουλειά σου, Κριέ μου, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά φρόντισε πρώτα να διορθώσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς σήμερα να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές σε κάποιους τομείς, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δες το Αστρολογικό Δελτίο για την εβδομάδα 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018

Ταύρος

Ένα ευχάριστο μήνυμα δέχεσαι, Ταύρε, από άτομο που έχεις καιρό να δεις και σε γεμίζει χαρά. Η σημαντική πληροφορία που μαθαίνεις, χρειάζεται σοβαρή σκέψη και επεξεργασία, καθώς σου δημιουργεί τεράστιες προοπτικές για το αύριο. Μη βιαστείς όμως να τη μεταφέρεις σε οποιονδήποτε. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Ταύρε μου. Απόφυγε σήμερα να πεις λόγια, που θα φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Σήμερα, Ταύρε, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές και οδηγούν στην άνοδο των επαγγελματικών σου! Φρόντισε, λοιπόν, να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου όμως, δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/2 ως 25/2! Έρωτες και έντονοι χωρισμοί!

Δίδυμος
Η τεράστια επιτυχία που έρχεται, Δίδυμε, είναι αποτέλεσμα της επίμονης και σοβαρής προσπάθειας χρόνων και όσοι δεν το γνωρίζουν, είναι πιθανό να ενοχληθούν κάπως. Μην ασχολείσαι με το παρασκήνιο, που άλλωστε δεν έχει να σου προσφέρει κάτι στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε, Δίδυμε, να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις, που μπορεί να έχουν γίνει παλιά στη σχέση σου, και προτίμησε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έχε στο νου σου, πως αυτή την περίοδο με την εύνοια της Αφροδίτης από τους Ιχθείς, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις και θα κάνεις κινήσεις, για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θες. Στα επαγγελματικά, Δίδυμε, μπορείς να κάνεις αλλαγές και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις. Καλό είναι να προγραμματίσεις σήμερα περισσότερο τα οικονομικά σου, αφού δεν είσαι σε σημείο, που μπορείς να κάνεις ανοίγματα.

Καρκίνος

Η γοητεία, ο δυναμισμός, η εργατικότητα και η τεράστια ικανότητά σου στις δημόσιες σχέσεις, Καρκίνε, σήμερα αναγνωρίζονται και δέχεσαι βοήθεια από σημαντικά πρόσωπα! Η ευστροφία σου επιτρέπει να αξιοποιείς επαρκώς τη βοήθεια αυτή και να προχωρήσεις σε νέες επιτυχίες. Σήμερα στη σχέση σου, Καρκίνε μου, μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, γύρω από κουραστικές και ψυχικά καταπιεστικές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, Καρκίνε μου, θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για να αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να πάρεις ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο 19 έως 25 Φεβρουαρίου 2018

Λέων

Φίλοι και οικογένεια σε στηρίζουν ηθικά και υλικά, Λέων, και ο δρόμος για την καταξίωσή σου γίνεται ευκολότερος. Φρόντισε όμως να μην επαναπαυτείς, αφού η εύνοια δεν είναι αιώνια. Αντίθετα, στηρίξου στις δικές σου δυνάμεις, για να τα καταφέρεις αργότερα, χωρίς ξένες παρεμβάσεις. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, Λέων μου, ώστε να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου. Φρόντισε μόνο, σήμερα να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Τα επαγγελματικά σου, Λέων μου, γενικώς δεν πηγαίνουν άσχημα, όμως θα γίνουν κάποια πράγματα, που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Απόφυγε σήμερα να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Σου το λέω αυτό, επειδή θα έχεις την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.

Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 19-25 Φεβρουαρίου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Παρθένος

Το πλανητικό σκηνικό, Παρθένε μου, σου χαρίζει ικανοποιήσεις μέσα από συνεχόμενες ευκαιρίες αξιοποίησης της δημιουργικότητας σου. Η έμπνευσή σου βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία της και η ψυχολογία σου διαρκώς βελτιώνεται! Διατήρησε όμως την ψυχραιμία σου, αν σήμερα κάτι ταράξει ξαφνικά τα νερά. Να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου, Παρθένε μου, να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις, που αυτή την περίοδο μπορεί να αντιμετωπίζεις στη σχέση σου. Στα επαγγελματικά, Παρθένε, καλό θα ήταν, να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι, αλλά να κινηθείς έξυπνα σήμερα, χωρίς να επαναπαυτείς. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές. Μπορείς να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Άστρα: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν σχέση μέχρι τον Απρίλιο!

Ζυγός

Η οικογένεια, Ζυγέ μου, έρχεται σε ισορροπία μετά από μεγάλο διάστημα συγκρούσεων και οι πλανήτες βοηθούν πολύ σε αυτό. Οι χαρακτήρες των ανθρώπων δεν αλλάζουν, γι’ αυτό μην περιμένεις θαύματα και μην εκπλαγείς στην επόμενη έκρηξη. Σήμερα, δείξε συνέπεια και σοβαρότητα. Η αισιοδοξία που θα έχεις για τη σχέση σου, Ζυγέ μου, σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη! Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, καλό είναι να μην πάρεις μέρος σε κάποια διεργασία, για να μην εκτεθείς χωρίς λόγο. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Ερμής στον Ιχθύ από τις 18 Φεβρουαρίου 2018: Προβλέψεις Ζωδίων

Σκορπιός

Δέχεσαι ξαφνικά, Σκορπιέ, νέες προτάσεις, που δεν τις περιμένεις και σε πιέζουν. Έχε έτοιμο το πρόγραμμα που θα ακολουθήσεις, για να ανταποκριθείς, και μην το χαλάσεις για ασήμαντους λόγους. Πάντα υπάρχει κάποια ευχάριστη πρόσκληση να σε δελεάσει, οπότε μείνε σταθερά στο δρόμο σου. Φρόντισε να συζητάς πολύ με το ταίρι σου, Σκορπιέ, και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη σε σχέση με αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε σήμερα οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα!

Οι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2018 ανά δεκαήμερο

Τοξότης

Οι δικοί σου άνθρωποι, Τοξότη μου, έχουν αποδείξει, χρόνια τώρα, την αγνότητα στις προθέσεις των συναισθημάτων τους, καθώς και την τεράστια αφοσίωσή τους. Μην τους επιτρέπεις όμως να έχουν γνώμη και άποψη για κάθε πράγμα στη ζωή σου. Οι προσωπικές σου επιλογές αφορούν αποκλειστικά εσένα και οφείλουν να δείχνουν σεβασμό σε αυτό. Στη σχέση σου, Τοξότη, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που φαίνεται να υπάρχουν, αρκεί να δείξεις διαλλακτικότητα απέναντι στο ταίρι σου. Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα, για να υποδεχθείς κάποιες καλές εξελίξεις. Στα οικονομικά, να ξέρεις ότι αν γίνουν λάθη αυτή την περίοδο, θα σε προβληματίζουν για μεγάλο διάστημα μετά.

Αιγόκερως

Νέοι δρόμοι για προσωπική εξέλιξη ανοίγονται μπροστά σου, Αιγόκερε. Μην αφήσεις το φόβο της αποτυχίας να σταθεί εμπόδιο σε κάθε μορφής δράση. Οι πλανήτες ευνοούν την τόλμη και το δυναμισμό, ανταμείβοντας σε πλουσιοπάροχα. Δείξε συνέπεια στις επιλογές σου και μην αφήσεις το παραμικρό να σε εμποδίσει. Τα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, μπορούν να πάνε καλύτερα από ό,τι είναι, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Αιγόκερε μου, για την πορεία της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά, πρέπει σήμερα να προσέχεις σε επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, διαφορετικά στο τέλος θα χάσεις το λογαριασμό.

Υδροχόος

Η ανάγκη σου για αλλαγές, Υδροχόε, κάποιες φορές σε οδηγεί σε υπερβολικές επιλογές. Μία μικρή ανακαίνιση στον προσωπικό σου χώρο είναι το μόνο που σου επιτρέπεται, και αυτό με σύνεση, ώστε να μην αλλάξεις γνώμη αργότερα. Ασχολήσου σήμερα με το διάβασμα και την εσωτερική σου εξέλιξη, και οι αλλαγές θα έρθουν στο χρόνο τους. Ο αισθηματικός σου τομέας, Υδροχόε, δεν πάει άσχημα. Σήμερα όμως, θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου. Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα μαζί, διότι στο τέλος θα γίνουν λάθη που θα σε αγχώσουν περισσότερο. Στα οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού από κινήσεις που έκανες στο παρελθόν. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να αποκτήσεις καινούργιο πλάνο, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.

Ιχθύς

Σήμερα, Ιχθύ μου, ο Ήλιος κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σας. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Το πολύ πιεσμένο σου πρόγραμμα σε οδηγεί στον εκνευρισμό. Φρόντισε τον εαυτό σου και προσπάθησε να προσέχεις λίγο παραπάνω την καθημερινότητά σου. Μπορείς να μιλήσεις χαλαρά με φιλικά σου πρόσωπα. Όλα μπορούν να τακτοποιηθούν. Πιθανόν να συμβεί λίγο αργότερα, αλλά χωρίς τόσο μεγάλο κόστος εις βάρος του εαυτού σου. Φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις σήμερα, Ιχθύ μου, έλα πιο κοντά στο ταίρι σου και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος, ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι, ότι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για καινούργιες γνωριμίες. Η ενεργητικότητα που θα έχεις για τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά, πρέπει σήμερα να προσέχεις σε όσες χρηματικές συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές πάντως ευνοούνται.

Oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Τρίτης 20/02/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: