ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τον δρόμο της δικαιοσύνης ακολουθούν οι αδικημένοι νέοι αγρότες του 2009


Τον δρόμο της δικαιοσύνης ακολουθούν οι αδικημένοι νέοι αγρότες του 2009 - αναβλήθηκε η πρώτη δίκη. Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η πρώτη δίκη για το θέμα των νέων αγροτών τηςπροκήρυξης του 2009 οι οποίοι έχουν καταθέσει αγωγή εναντίον του Δημοσίου για την αδικία που υπέστησαν, όταν το πριμ μειώθηκε στο μισό σε σχέση με το ποσό το οποίο καταγράφονταν στην πρόσκληση του υπουργείου.

Οι «αδικημένοι» νέοι αγρότες, παραβρέθηκαν στο δικαστήριο στο Μεσολόγγι, για να συζητηθεί η υπόθεσή τους για πρώτη φορά. Μολονότι η συγκεκριμένη δίκη αναβλήθηκε η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών είναι σίγουρη "ότι στις επόμενες που θα ακολουθήσουν σε όλη την Ελλάδα οι νέοι αγρότες θα δικαιωθούν.

Στην πρώτη αυτή φάση πρωτοστάτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Αιτωλοακαρνανίας, Γρηγόρης Μετάνοιας, με όλους τους συναδέλφους από την περιοχή και την αρωγή του προέδρου της ΠΕΝΑ Θ. Βασιλόπουλου.

Πιστεύουμε ότι με ενότητα και πνεύμα συνεργασίας θα κερδίσουμε και αυτή την υπόθεση! Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συντονιστούν ώστε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί."
 
agro24.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
Τον δρόμο της δικαιοσύνης ακολουθούν οι αδικημένοι νέοι αγρότες του 2009 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: