Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ιάπωνες έφτιαξαν είδος που τρώγεται χωρίς καθάρισμα, με τη φλούδα


Η μπανάνα, αλλιώς: Ιάπωνες έφτιαξαν είδος που τρώγεται χωρίς καθάρισμα, με τη φλούδα Εφτιαξαν μπανάνες που δεν θέλουν καθάρισμα . Μετά τα αβοκάντο χωρίς κουκούτσι, τώρα έρχονται και οι μπανάνες που τρώγονται ολόκληρες. Σε περίπτωση που κάποιος βαριόταν να καθαρίσει το εν λόγω φρούτο, μπορεί να πανηγυρίσει: Ιάπωνες έφτιαξαν μπανάνες που τρώγονται μαζί με τη φλούδα.

Η γιαπωνέζικη φάρμα D&T, που χρησιμοποίησε μέθοδο κατάψυξης, κατάφερε να καλλιεργήσει μπανάνες που έχουν πιο μαλακή, εύπεπτη φλούδα. «Δημιουργήθηκαν έπειτα από έρευνα που είχε κάνει ο Σετσούζο Τανάκα για καιρό, ως χόμπι, ο οποίος ήθελε να μπορεί να φάει μία μπανάνα νόστιμη και ασφαλή. Ο κόσμος μπορεί να φάει τη φλούδα γιατί καλλιεργούνται χωρίς χημικά», ανέφερε η εταιρεία στον Guardian.

Οσοι αγοράζουν τις μπανάνες Mongee, όπως ονομάστηκε αυτό το είδος, θα πρέπει να περιμένουν να εμφανιστούν μικρές καφέ κηλίδες στη φλούδα, κάτι που σημαίνει ότι πλέον μπορούν να τη φάνε ολόκληρη, χωρίς να την καθαρίσουν.

Στη γιαπωνέζικη ιστοσελίδα SoraNews24 έκαναν τη δοκιμή και κατέληξαν ότι είναι εύκολο να φάει κάποιος τη φλούδα, καθώς είναι πιο λεπτή σε σύγκριση με τις κανονικές μπανάνες, ενώ δεν έχει ιδιαίτερη γεύση σε σύγκριση με το πόσο γλυκό είναι έτσι κι αλλιώς το φρούτο.
 

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Ιάπωνες έφτιαξαν είδος που τρώγεται χωρίς καθάρισμα, με τη φλούδα Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.