ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια του Μ.Σαββάτου 07/04/18

 
 
ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 7/4/2018

Επιτέλους δικαιωνόμαστε! Ερωτικά αλλά και Οικονομικά! Η σταθερότητα, η βεβαιότητα και η σιγουριά που καιρό πάλευαν τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου να αποκτήσουν σε Έρωτα και Χρήμα, έρχονται σήμερα!

Κριός

Γενικά
Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, Κριέ, ήταν αποτέλεσμα προσωπικής συνέπειας και προσπάθειας, ενώ σου έδωσε την ευκαιρία να δεις κατά πρόσωπο την πραγματικότητα. Τώρα, μπορείς να δρομολογήσεις το μέλλον χωρίς φόβο και να αποκαταστήσεις ζημιές, που σου κόστισαν στο παρελθόν. Το αύριο προμηνύεται θετικότερο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις κάποιες κινήσεις σήμερα, Κριέ μου, για μερικά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν στη σχέση σου, ενώ με την καλή διάθεση που έχεις, πολλά θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε μόνο σήμερα να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

Πως θα περάσουν τα ζώδια το Πάσχα; Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου…

Ταύρος

Γενικά
Το τεράστιο άλμα που πραγματοποίησες, Ταύρε, έγινε αφορμή σχολιασμών και έκφρασης πλήθους απόψεων. Μην ασχολείσαι με όλα αυτά, αλλά συγκεντρώσου στη μελλοντική σου πορεία, που πρέπει να είναι εξίσου οργανωμένη για να ολοκληρωθούν οι στόχοι σου. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν στη διαδικασία της εξέλιξής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να δείξεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου και να κάνεις τα αδύνατα, δυνατά, για να περάσεις πολύ όμορφα μαζί του. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι, τώρα, με την Αφροδίτη να είναι στο ζώδιό σου και με τον ερωτισμό που εκπέμπεις, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις βέβαια θα σε αγχώσουν, αλλά τελικά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου, που αυτή την περίοδο είναι πολλά και απόφυγε τις άσκοπες αγορές.

Ζώδια: Αστρολογικές συμβουλές για τον Απρίλιο! Ποιος θα βρει τον έρωτα και ποιος… θα χωρίσει;

Δίδυμος

Γενικά
Οι υποχρεώσεις σου, Δίδυμε, είναι τεράστιες αυτό το διάστημα και διαρκώς αυξάνονται, γεγονός που σε έχει γεμίσει άγχος και ένταση. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση τα πράγματα. Η οικογένειά σου σε στηρίζει και σου συμπαρίσταται, οπότε μην τη φορτίζεις πρόσθετα με τη δική σου αντίδραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε, Δίδυμέ μου, να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε σήμερα να δώσεις σημασία σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες και πέρνα τη μέρα σου χαλαρά κι ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά θα μπορέσεις και τα βγάλεις όλα εις πέρας, με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου όμως, πρέπει να προσέχεις αρκετά. Πρέπει από πριν να έχεις υπολογίσει πολύ καλά οτιδήποτε κάνεις, αφού τα έξοδα από περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.


Καρκίνος

Γενικά
Ο ανταγωνιστικός σου χαρακτήρας, Καρκίνε μου, τελευταία σε οδηγεί σε κάποιες απρόσεκτες κινήσεις, οι οποίες με τη σειρά τους σε απομακρύνουν από το στόχο σου. Μην αφαιρείς την προσοχή σου από τα σημαντικά πράγματα, στο κυνήγι μιας σύγκρισης που δε σε οδηγεί κάπου. Η δυνατότητα να δράσεις είναι μεγάλη, όπως και τα προσόντα σου επίσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε μου, να περάσεις ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να προχωρήσεις σε συζητήσεις, που μπορεί να σε κουράσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, σήμερα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις την επιτυχία που θέλεις. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζώδια: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου από την Άση Μπήλιου!

Λέων

Γενικά
Η δυνατότητά σου να κάνεις τους άλλους να νιώθουν ασφάλεια, Λέων, και η ευκολία σου στις φιλοφρονήσεις ανταμείβονται πλουσιοπάροχα εδώ και καιρό. Όλα αυτά βέβαια δεν σε οδηγούν κάπου, αντίθετα χάνεις πολύτιμο χρόνο, τον οποίο όφειλες να αφιερώσεις στον εαυτό σου. Μη συνεχίσεις έτσι, διαφορετικά σύντομα θα δεις πολλές υποθέσεις σου να μένουν πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Λέων μου, ό,τι έχεις να πεις στο ταίρι σου, να το καταθέσεις ήρεμα, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις που ίσως προκύψουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, σήμερα θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζεις, θα δώσεις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν είναι αναγκαίες.

Παρθένος

Γενικά
Ένας περιορισμός στην αυτοπεποίθησή σου, Παρθένε μου, καθορίζει αισθητά τις επιλογές σου και μπλοκάρει τις μελλοντικές σου δράσεις. Στηρίξου στα πόδια σου χωρίς βοήθεια και μην αφήνεις ούτε έναν να σε παρασύρει σε υπερβολικές κινήσεις. Οργανώσου δρώντας δυναμικά και μεθοδικά, για να πετύχεις όσα ονειρεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε μου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν ξεχάσεις λίγο το άγχος που έχεις από άλλες υποθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε μου, φρόντισε σήμερα πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις άμεσα σε τάξη τα θέματα που σε προβληματίζουν. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, που δεν είναι σημαντική.

Αναλυτικές Προβλέψεις Απριλίου 2018 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Ζυγός

Γενικά
Ο ευγενικός σου χαρακτήρας, Ζυγέ μου, σε οδηγεί σε περιβάλλοντα προσώπων που αδιαφορούν κι εσύ πληγώνεσαι. Άφησε, λοιπόν, τα θετικά σου στοιχεία να αναδειχτούν μέσα από πιο σύνθετες μορφές δημιουργικής δράσης και τα αποτελέσματα θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, Ζυγέ μου. Απόφυγε πάντως σήμερα να αναφερθείς στο ταίρι σου για ζητήματα, που μπορεί να μην το αφορούν και να το κουράζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, με την ευελιξία που πάντα έχεις, μπορείς να καταφέρεις πολλά. Απόφυγε πάντως σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί πρώτα να δεις ποιες εκκρεμότητες έχεις και να τις καλύψεις.

Σκορπιός

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται, Σκορπιέ, χαρίζοντάς σου νέες ευκαιρίες και φιλίες, που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά τη ζωή σου. Αξιοποίησέ τες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα καταφέρεις θαύματα. Η δυναμική σου παρουσία σήμερα εντυπωσιάζει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου δεν πάει άσχημα, Σκορπιέ, οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα, εκφράζοντας κάποιες φορές παράλογες απαιτήσεις. Εσύ που κάνεις ακόμη συντροφιά με τη μοναξιά, να θυμάσαι, ότι η Αφροδίτη από τον Ταύρο σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που σχεδιάζεις. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις και σήμερα πρέπει να προσέχεις σε όποια συναλλαγή θέλεις να κάνεις.


Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της Μεγάλης Εβδομάδας (02/04) από τον Κώστα Λεφάκη!

Τοξότης

Γενικά
Η τεράστια ακτινοβολία και η επιβλητική σου παρουσία, Τοξότη, φέρνει ευκολίες στις κοινωνικές σου συναναστροφές. Είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις πράγματα, που πριν λίγο καιρό σου φαίνονταν απίθανο να πραγματοποιηθούν. Ο κόπος σου είναι μεγάλος και όσοι μόνο σε γνωρίζουν καλά, ξέρουν πόσες δυσκολίες πέρασες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Τοξότη μου, και να κάνεις τις προτάσεις σου, που είναι σίγουρο ότι θα του φέρουν χαρά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, κατά κανόνα καταφέρνεις αυτά που θέλεις, αλλά σήμερα απόφυγε να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές. Μείνε μακριά από σημαντικές χρηματικές συναλλαγές, που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου.


Αιγόκερως

Γενικά
Ο διακριτικός τρόπος και ο χαμηλών τόνων χαρακτήρας σου, Αιγόκερε, είναι η αιτία της επιτυχίας σου σε πολλά επίπεδα. Υπάρχουν βέβαια κάποια προβλήματα, αλλά η δράση σου είναι πάντα σιωπηλή και διακριτική. Τα αποτελέσματα φυσικά έρχονται με σκληρή εργασία και συγκέντρωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Αιγόκερέ μου, να περάσεις ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε καταπιέσουν ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Φρόντισε σήμερα να μειώσεις το άγχος που έχεις. Στα οικονομικά, θέλεις να βελτιώσεις την κατάσταση και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα.

Υδροχόος

Γενικά
Μην αφήνεις άλλο καιρό να πάει χαμένος, Υδροχόε μου, με ανούσιες προσπάθειες που δεν οδηγούν τα πράγματα κάπου, παρά μόνο σε αδιέξοδο. Φρόντισε τον εαυτό σου και τις υποθέσεις σου που καθυστερούν πολύ και τακτοποίησε όσα σε τραβούν πίσω από τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, Υδροχόε μου, σε ευνοεί και θα σου δώσει πολλές ιδέες, ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις ακόμη ομορφότερη τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα δε θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Μπορείς να λύσεις πολλά θέματα, που μέχρι τώρα έβλεπες να καθυστερούν. Τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις.

Ιχθύς

Γενικά
Αν καταφέρεις να συγκεντρωθείς σε όσα πρέπει, Ιχθύ, χωρίς να αφήνεις τον εαυτό σου να επηρεάζεται από ασήμαντες παρεμβάσεις, πολύ σύντομα θα δεις τα αποτελέσματα των κόπων σου, που θα είναι σημαντικά σε ένταση και διάρκεια. Οργάνωσε το πρόγραμμά σου και μην επιτρέπεις να σε αποσπούν τρίτα άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ μου, μπορούν να πάνε καλύτερα, αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, σήμερα θα πας πολύ καλά και θα προχωρήσεις με ιδιαίτερη ευκολία τα σχέδια, που θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να κάνεις πολλά έξοδα.

Oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια του Μ.Σαββάτου 07/04/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: