Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Πέμπτης 12/04/18

 
 ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 12/4/2018

Και η τύχη σε Έρωτα αλλά και Χρήμα συνεχίζεται για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου! Όνειρα εκπληρώνονται με τον πιο ρομαντικό τρόπο για Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!


Κριός

Γενικά
Προσπάθησε να δεις, Κριέ μου, ποιος δικός σου εσωτερικός δισταγμός σε κάνει να «πετάς» μακριά, κάθε φορά που μια κατάσταση απαιτεί υπεύθυνη δέσμευση. Όλη αυτή η συσσώρευση δεν σου κάνει κάλο, αλλά σε κρατάει δέσμιο στο ίδιο μοτίβο. Η δυναμική σου συμπεριφορά μπορεί να είναι το κλειδί, που θα λύσει το γρίφο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα έντονη την ανάγκη, Κριέ μου, να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου, αφού έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου, Κριέ μου, κι ειδικά για το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον και αν θα έχει επιτυχία. Στα οικονομικά σου, φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που υπάρχουν, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Ο Ήλιος σε Τετράγωνο με Πλούτωνα στις 11/4: Εντάσεις και Επικίνδυνα Πάθη! ΤΙ να προσέξετε…

Ταύρος
Γενικά
Θέλεις να βελτιώνεις διαρκώς τα πάντα γύρω σου, Ταύρε, και εμπνέεις τους άλλους να συμμετέχουν. Έχεις την παρόρμηση να κινηθείς προς το φως, αλλάζοντας προς το καλύτερο τον κόσμο που σε περιβάλλει. Έχεις μεγάλη αντοχή, αλλά και ανοχή απέναντι στους άλλους. Σήμερα, οι άνθρωποι ακολουθούν το μεταδοτικό ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Ταύρε μου, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές οπτικές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε μου, βρίσκεται σε μια συνεχή εναλλαγή συνθηκών, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, αφού οι υποχρεώσεις που έχεις, είναι πάρα πολλές. Μπορείς πάντως να κάνεις κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ζώδια: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 9 έως 15 Απριλίου 2018

Δίδυμος

Γενικά
Διαθέτεις ένα μυαλό με τεράστιες δυνατότητες, Δίδυμε. Είσαι ο φιλόσοφος, εκείνος που συλλαμβάνει τις πιο υψηλές ιδέες. Πολύ συχνά, οι σκέψεις σου είναι τόσο προχωρημένες, που οι άλλοι δυσκολεύονται να τις καταλάβουν. Γι’ αυτό πολλές φορές, από φόβο ότι δεν σε καταλαβαίνουν, έχεις μια απόμακρη συμπεριφορά. Σήμερα, φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου, αφού, όποτε το κάνεις αυτό, ξέρεις ότι περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα κινηθούν αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που φαίνεται να είχαν πάρει αναβολή, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σε υπογραφή συμβολαίων και τακτοποίηση γραφειοκρατικών ζητημάτων, σήμερα μπορείς να προχωρήσεις.

Καρκίνος

Γενικά
Το πάθος είναι αυτό που σε οδηγεί στη ζωή, Καρκίνε, και γίνεται η κινητήριος δύναμή σου. Μπορείς να κάνεις πρόσωπα και καταστάσεις γύρω σου να αλλάζουν, απλώς και μόνο με την παρουσία σου. Σήμερα, η ευγένεια και η ποιότητα που θα σε διακατέχουν, είναι οι σύμμαχοί σου για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σήμερα, Καρκίνε μου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Καρκίνε, και σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό είναι να προσέχεις, ώστε να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Στα οικονομικά σου, θα εμφανιστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς από άσκοπες αγορές ή περιττές δαπάνες.

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο: Ερωτικές Προβλέψεις 9 έως 15 Απριλίου 2018

Λέων

Γενικά
Σήμερα, Λέων, θα διαθέτεις φαντασία, διαίσθηση και καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο. Η σκέψη σου είναι ελεύθερη από κάθε περιορισμό και συχνά μοιάζεις να αποτραβιέσαι από τον κόσμο, για να εξερευνήσεις τα πολύχρωμα εσωτερικά σου τοπία. Η άποψη των γύρω σου δε μετράει και πολύ για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, Λέων μου, αλλά με τις υποχρεώσεις που έχεις, δίνεις αναβολές. Κάποια στιγμή, πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο, όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων μου, οι προτάσεις που θα δεχτείς σήμερα, θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές, ώστε να έχεις επιτυχία. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα κι οι υποχρεώσεις που έχεις, συνεχίζονται κι εσύ αγχώνεσαι πολύ μ’ αυτή την κατάσταση.

Παρθένος

Γενικά
Σημασία έχει, Παρθένε, να μπορείς να ανανεώνεσαι μέσα σου, γι’ αυτό η ενασχόληση με την τέχνη, τη φύση, το γράψιμο, την επιστήμη και τους πνευματικούς προβληματισμούς είναι τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Όλα αυτά σου δίνουν έντονο προσωπικό μαγνητισμό και οι άνθρωποι έλκονται από τη γοητεία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο ταίρι σου, Παρθένε μου, επειδή τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Απόφυγε να κάνεις άλματα και προπάντων μην προσπαθήσεις να αλλάξεις το παραμικρό. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώνω όμως είναι, πως πρέπει να ηρεμήσεις και να ξέρεις, ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

Ζώδια: Αστρολογικές συμβουλές για τον Απρίλιο! Ποιος θα βρει τον έρωτα και ποιος… θα χωρίσει;

Ζυγός

Γενικά
Είσαι ο άνθρωπος, Ζυγέ, που θέλει διαρκώς να ανοίγει καινούργιους δρόμους. Αποφεύγεις την πεπατημένη κι είσαι εκείνος που ταράζει τα νερά, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Σήμερα, θα ακολουθείς την πορεία σου με σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Δε σου αρέσουν τα επιπόλαια πράγματα και απεχθάνεσαι να σπαταλάς το χρόνο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ μου, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να διορθώσεις κάποια θέματα στη σχέση σας, που νομίζεις ότι μπορεί να σε απομακρύνουν. Αν δεν έχεις ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ μου, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Το νευρικό σου σύστημα δε θα είναι πολύ καλά κι αισθάνεσαι αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου, έχεις αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα. Καλύτερο θα ήταν, αυτή την περίοδο να μην κάνεις άσκοπες αγορές.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, η ευχάριστη και κοινωνική προσωπικότητά σου, καθώς και η ευελιξία σου στο να συναναστρέφεσαι διαφορετικούς ανθρώπους, θα σε κάνουν ιδιαίτερα αγαπητό, βάζοντας τους γύρω σου σε μια κόντρα για το ποιος σου είναι πιο αρεστός. Εσύ όμως συνέχισε έτσι και θα τους έχεις όλους στα πόδια σου, χωρίς να έχουν την παραμικρή απαίτηση από σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, με την η Αφροδίτη να είναι στον Ταύρο, εκεί που δεν το περιμένεις, θα έρθει και η καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Σκορπιέ μου, μπορείς να προχωρήσεις σε συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε αγχώνουν, κάνοντάς σε να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Στα οικονομικά σου, μη συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε οδηγούν.

Ζώδια: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου από την Άση Μπήλιου!

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα ξέρεις σαν από ένστικτο, ότι κάθε πράγμα έχει τον κατάλληλο χρόνο για να γίνει. Αυτό σου προσδίδει μια ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων, αλλά και μεγάλη υπομονή. Επιπλέον, διαθέτεις μαθησιακή ικανότητα, καθώς και καλή μνήμη. Μην ξεχνάς όμως, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει κάποιες καθυστερήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε κάποιες συζητήσεις, Τοξότη, που κάνει το ταίρι σου για τη σχέση σας, φρόντισε να δείξεις μεγάλο ενδιαφέρον, για να βγάλετε μαζί τα σωστότερα συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Τοξότη, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει μόνο να προσέχεις σε αυτά που λες στους συνεργάτες σου, αλλιώς μπορεί να έχεις αντιπαραθέσεις. Οφείλεις να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και άμεσα να τακτοποιήσεις ζητήματα νόμου και γραφειοκρατίας.

Αιγόκερως

Γενικά
Αποτελείς ζωντανή απόδειξη, Αιγόκερε, ότι συχνά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Μπορεί εξωτερικά να δείχνεις ένα φιλήσυχο άτομο που περνά μια συμβατική ζωή, αλλά μέσα σου καίγεσαι από τη φλόγα της δημιουργικότητας. Σήμερα, θα σε ενδιαφέρει μια ποικιλία θεμάτων και θα έχεις την ικανότητα να βλέπεις την ολοκληρωμένη εικόνα των καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δεις σήμερα το ταίρι σου με άλλο μάτι, Αιγόκερε, πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς, λοιπόν, να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, τα πηγαίνεις πολύ καλά. Σήμερα, μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για σχέδια, που θέλεις να υλοποιήσεις. Έχεις φτάσει τα οικονομικά σου σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Αναλυτικές Προβλέψεις Απριλίου 2018 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα γίνεσαι αγαπητός στους άλλους, αφού προσαρμόζεσαι εύκολα στις συνθήκες, προσφέρεις πάντα απλόχερα λύση στα προβλήματά των γύρω σου και διαθέτεις έξυπνη αίσθηση του χιούμορ, που σε κάνει να είσαι η ψυχή της παρέας. Πρόσεξε πάντως την ανεμελιά σου, αφού κάτι μπορεί να συμβαίνει εις βάρος σου κι εσύ να το διασκεδάζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, Υδροχόε μου, αν σήμερα προσπαθήσεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με θετικό μάτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, πολλά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, φαίνεται ότι καθυστερούν, αλλά τελικά θα προχωρήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ προσπαθείς να τα ισορροπήσεις. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, μπορεί να βοηθήσουν τα έσοδά σου να αυξηθούν.

Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα έχεις μια ήρεμη δύναμη και σταθερότητα. Είσαι ο άνθρωπος που θα υπερασπιστεί τους αδύναμους και θα δώσει ψυχικό καταφύγιο στους πονεμένους. Δεν υπάρχει κάτι που να σε σταματά από το να υψώσεις το ανάστημά σου απέναντι σε οτιδήποτε δε σε βρίσκει σύμφωνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, Ιχθύ. Φρόντισε μόνο να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν τέλειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά θέματα. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Απόφυγε, λοιπόν, σήμερα να κάνεις έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

  Oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Πέμπτης 12/04/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: