ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Παρασκευής 13/04/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 13/4/2018

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου δεν καταλαβαίνουν από… Παρασκευή και 13! Χαμογελούν και ζουν την πιο τρυφερή και αγαπησιάρικη περίοδο τους με την επιρροή του χθεσινού Εξαγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα!

Κριός
Γενικά
Αισθάνεσαι την ανάγκη, Κριέ μου, για μια ζωή στρωτή και ήρεμη, όπου να έχεις τον έλεγχο, και κάνεις το παν για να το πετύχεις. Στο δρόμο σου θα βρεθούν πολλές ευκαιρίες ν’ αλλάξεις πορεία, αλλά μην το κάνεις, αφού θα είναι απλώς χάσιμο πολύτιμου χρόνου. Οι φίλοι σου είναι το παν για σένα και να ξέρεις ότι εκεί πρέπει να ψάξεις συμπαράσταση, χωρίς εγωισμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου, Κριέ, και να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Θα αναθεωρήσεις πολλές από τις απόψεις που είχες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, σήμερα θα έχεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σου. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις, ότι ξεκινάει μια περίοδος που και τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Ζώδια: Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 9 έως 15 Απριλίου 2018

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, θα διαθέτεις αποφασιστικότητα και δυναμισμό, ενώ οι προκλήσεις και τα εμπόδια δε θα στέκονται στον δρόμο σου. Όταν οι καταστάσεις δεν έρχονται όπως επιθυμείς, δεν το βάζεις κάτω, αλλά δυναμώνεις τις προσπάθειές σου. Το αποτέλεσμα είναι να πετυχαίνεις τους στόχους σου και να ανεβαίνεις γρήγορα στη ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε μου, να κάνεις συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, το πλανητικό σκηνικό μπορεί να σου φέρνει στασιμότητα, αλλά εσύ μην παρατάς τις προσπάθειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα μπορείς να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό.

Έρχονται ονειρικοί έρωτες! Αφροδίτη Εξάγωνο με Ποσειδώνα 12/4: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Δίδυμος

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, θα κερδίζεις εύκολα τον θαυμασμό και την αποδοχή των άλλων, που σε ακολουθούν και σε αποδέχονται ως ηγέτη. Όσοι όμως σε γνωρίζουν καλύτερα, ξέρουν ότι είσαι τρυφερός και γενναιόδωρος. Χάρη στην εξυπνάδα σου, έχεις σπουδαίες γνώσεις που τις χρησιμοποιείς υπέρ σου με μεγάλη επιτυχία, χωρίς να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε σήμερα περισσότερη σημασία στο ταίρι σου, Δίδυμέ μου, και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε αποσυντονίζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμέ μου, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως σήμερα μάλλον θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Καρκίνος
Γενικά
Είσαι προικισμένος με εξαιρετική εξυπνάδα, Καρκίνε. Αυτό σου δίνει επίδοση στις σπουδές και γενικότερα στην κατάρτιση, με αποτέλεσμα να θεωρείσαι πραγματικός… φωτεινός παντογνώστης! Σκέφτεσαι τα πράγματα σε βάθος και δεν αφήνεις να σου διαφεύγουν οι λεπτομέρειες. Χάρη στην καλή πληροφόρησή σου, βρίσκεις πάντα το σωστό τρόπο δράσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα, Καρκίνε μου, μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου. Καλό είναι να μιλήσεις μαζί του κι αυτό να γίνει άμεσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Καρκίνε, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές κι οδηγούν στην άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Προσπάθησε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να βγεις από το αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

Λέων
Γενικά
Ο αναλυτικός νους και η οργάνωσή σου, Λέων, είναι σημαντικά μέσα για την επιτυχία σου, ενώ έχεις ιδιαίτερη αγάπη στα μαθηματικά και στις επιστήμες. Πρέπει ωστόσο να προσέξεις την τάση σου να έχεις πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, αφού μπορεί να σε οδηγήσει σε νευρικότητα και να σε απομονώσει από άλλους, που δεν αντέχουν τόση ένταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άφησε τους εγωισμούς, Λέων, και μίλησε ανοιχτά με το ταίρι σου. Μπορεί αν αλλάξεις συμπεριφορά, να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Λέων, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν, να μην αλλάξεις κάτι και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς βέβαια να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο, που πολλές καταστάσεις θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Εβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο: Ερωτικές Προβλέψεις 9 έως 15 Απριλίου 2018

Παρθένος

Γενικά
Σε χαρακτηρίζει η προτίμηση στο όμορφο, Παρθένε, και το εκλεπτυσμένο που μπορεί να σου προσφέρει η ζωή, από την τέχνη και τη μουσική, μέχρι το καλό κρασί. Έχεις μια φυσική γοητεία και κομψότητα, που ελκύουν κοντά σου πολλούς ανθρώπους. Μπορείς να μετατρέπεις σε υπέρτατη εμπειρία αισθητικής, ακόμη και την πιο πεζή καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Παρθένε μου, νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου, είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίζει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε μου, σήμερα θα συμβούν κάποιες αλλαγές, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να προετοιμαστείς, για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Στα οικονομικά σου, έχε προγραμματισμό για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

Ζυγός

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ μου, θα είσαι κάπως απρόβλεπτος και ασταθής. Συχνά μέσα στη μέρα, θα γίνεσαι αντιφατικός και αναποφάσιστος. Αυτό δεν οφείλεται τόσο σε αδυναμία, όσο στην ικανότητα σου να βλέπεις καθαρά όλες τις πλευρές ενός ζητήματος κι έτσι να δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις. Η αναποφασιστικότητά σου όμως σε κάνει να κωλυσιεργείς, με αποτέλεσμα να έρχεται κι η κούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου, Ζυγέ μου, θέλει να μοιραστεί μαζί σου ορισμένους προβληματισμούς που έχει για κάποια άλλα θέματα. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα, για να περάσεις καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Ζυγέ, να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα σήμερα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, κι ειδικότερα αυτές που αφορούν θέματα νόμου. Είσαι σε θέση να κλείσεις χρηματικές συμφωνίες.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, δε θα υπάρχει εμπόδιο που να σου απαγορεύει να προχωρήσεις. Διαθέτεις μια εξαιρετική αντοχή στις δυσκολίες, που συχνά εμφανίζονται στη ζωή σου χωρίς να φταις. Τις ξεπερνάς, όχι με τη σκληράδα και την επιθετικότητα, αλλά με την εξυπνάδα σου. Ακόμη και στα δύσκολα, δε χάνεις ποτέ την υπομονή και την καρτερία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι, Σκορπιέ μου, να αφήσεις στην άκρη τις καταστάσεις που έχουν τελειώσει και να δεις το μέλλον με πολλή αισιοδοξία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ μου, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πάντως πολλά πράγματα μαζί, διότι στο τέλος θα εξαντληθείς. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες τες με σοβαρότητα, για να πας ακόμη πιο καλά στο μέλλον.

Ζώδια: Αστρολογικές συμβουλές για τον Απρίλιο! Ποιος θα βρει τον έρωτα και ποιος… θα χωρίσει;

Τοξότης

Γενικά
Αντιμετωπίζεις τη ζωή με μια βαθιά πνευματικότητα, Τοξότη. Δείχνεις πάντα συμπόνια, συμπαράσταση και αφοσίωση τους άλλους, κι είσαι προικισμένος με γοητεία και κοινωνική άνεση. Σε οποιοδήποτε περιβάλλον βρεθείς, μπορείς να επικοινωνήσεις άψογα με αγνώστους, χωρίς αυτό να σε κάνει πονηρό, ακόμη κι αν οι άλλοι είναι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε σήμερα τις απαισιόδοξες σκέψεις που σε βασανίζουν, Τοξότη μου, και μη σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σ’ έχουν στεναχωρήσει στη σχέση σου. Από σήμερα, κάνε ένα νέο ξεκίνημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Τοξότη μου, θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος είναι έντονη για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, είσαι σε μια χρονική ζώνη, που τα πράγματα αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

Αιγόκερως
Γενικά
Δεν υπάρχει κάτι που μετράει περισσότερο για σένα, Αιγόκερε, από το να ανακαλύπτεις την ουσία της αλήθειας πίσω από τις καταστάσεις και τους χαρακτήρες των ανθρώπων. Ψάχνεις διαρκώς τι βρίσκεται στον πυρήνα της πραγματικότητας και δύσκολα παραπλανιέσαι από οτιδήποτε φαινομενικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, Αιγόκερε. Απόφυγε συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν και φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε λίγο, διότι θα παρασυρθείς σε πρόσθετα έξοδα κι άσκοπες αγορές.

Υδροχόος

Γενικά
Βλέπεις τα πάντα σαν μια συναρπαστική ιστορία, Υδροχόε, που χρειάζεται να ξεδιπλωθεί, γι’ αυτό και θα μπορούσες κάλλιστα να είσαι δημοσιογράφος. Έχεις ταλέντο στο να κάνεις τους ανθρώπους να σου ανοίγονται, αλλά κόντρα στην τάση να τους χειραγωγείς, μένεις πάντα ειλικρινής και έντιμος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου, Υδροχόε μου, αν σήμερα μειώσεις τα νεύρα που έχεις και σταματήσεις να τα βάζεις χωρίς λόγο με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε μου, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα με συνεργάτες σου. Καλό είναι, να μην εμπλακείς σε κάτι, ώστε να μην έχεις αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα ζεις σαν να κάνεις αγώνα δρόμου, για να προλάβεις να δημιουργήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις. Θέλεις να χωρέσεις τα πάντα στην καθημερινότητά σου. Είσαι χαρακτήρας εξωστρεφής και δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον και προθυμία να βοηθήσεις τους άλλους, παρόλο που συχνά τους στριμώχνεις με την ωμή ειλικρίνειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα είναι καλή για τη σχέση σου, Ιχθύ, και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου για τη διασκέδασή σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ, μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να τακτοποιήσεις κάποια θέματα, που καθυστερούν και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις, σε αγχώνουν πάρα πολύ.

  Oroskopos.gr
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Παρασκευής 13/04/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: