ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στις 14 Απριλίου στην Καλαμάτα τα αποτελέσματα στο διαγωνισμό ποιότητας παρθένου ελαιολάδου


Διαγωνισμός ποιότητας εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου διενεργείται στο πλαίσιο του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς Καλαμάτας, τα αποτελέσματα του οποίου θα γνωστοποιηθούν το Σάββατο 14 Απριλίου, σε εκδήλωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο “Elite City Resort”, στην Καλαμάτα.

Αυτό γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλαμάτας, διοργανωτής του φεστιβάλ, προσθέτοντας ότι η προθεσμία για την παράδοση δειγμάτων στον διαγωνισμό Kalamata Olive Oil Awards λήγει την Τρίτη του Πάσχα 10 Απριλίου, ενώ η αξιολόγησή τους θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ “Δήμητρα” στην Καλαμάτα, από ειδική επιτροπή.

Στην επιτροπή μετέχουν οι Εφη Χριστοπούλου (επικεφαλής), Αλίκη Γαλή, Ευστρατία Κουζούμη, Παναγιώτης Κάτσαρης, Ελευθερία Γερμανάκη, Βασιλική Σκιαδά, Ελισάβετ Τσιαβτάρη, Λουίζα Μικάλεφ, Μαρία Περδικάρη και Ευγενία Μαυροειδή.

Παράλληλα, στην ίδια εκδήλωση θα τιμηθούν -“για την προσφορά τους στον ελαιοκομικό τομέα” όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση-, τρεις Μεσσήνιοι που έχουν συνεισφέρει στην αναγνώριση και στην ποιότητα του μεσσηνιακού ελαιολάδου, ενώ παράλληλα θα δοθεί και η δυνατότητα γευσιγνωσίας όλων των ελαιολάδων που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό με αντίστοιχα εδέσματα.
 
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Στις 14 Απριλίου στην Καλαμάτα τα αποτελέσματα στο διαγωνισμό ποιότητας παρθένου ελαιολάδου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: