ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Τετάρτης 18/04/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 18/4/2018


Ήμερα… Έκπληξη η σημερινή! Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού και μόνο ξαφνικές και ανέλπιστες χαρές μπορούν να απολαύσουν Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Τοξότες και Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά
Το καλό σου πνευματικό επίπεδο, Κριέ, η καλοσύνη του χαρακτήρα σου και τα πλούσια δημιουργικά χαρίσματά σου εντυπωσιάζουν τους φίλους, τον κοινωνικό σου περίγυρο αλλά και άτομα κύρους. Σου προτείνεται μία πολύ σημαντική υπόθεση κι από τη δική σου συμμετοχή και διάθεση θα εξαρτηθούν πολλά για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Κριέ μου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε πάντως το άγχος σου, αφού οι δραστηριότητές μπροστά σου είναι πάρα πολλές. Στα οικονομικά σου θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, την Τετάρτη 18/4: Aναπάντεχη χαρά και επιτυχία στα ζώδια! Δες πως σε επηρεάζει…

Ταύρος

Γενικά
Το μεγάλο σου μέλημα, Ταύρε, είναι η παραδοχή της αξίας σου από τον περίγυρό σου. Η καταξίωσή σου σε κοινωνικό επίπεδο είναι για σένα η απόδειξη της επιτυχίας σου σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Κάνεις προσπάθειες να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να τον εμπλουτίσεις με ανθρώπους, που θα φανούν χρήσιμοι στις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Ταύρε, περνώντας τη μέρα ρομαντικά και ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που υπάρχουν σε άλλους τομείς, έχεις κουραστεί ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, μπορείς σήμερα να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν και προσπαθείς, για άλλη μια φορά, να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (16/4 – 22/4)! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια…

Δίδυμος

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό, Δίδυμε, σου προσφέρει ευκαιρίες για ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Τα όνειρά σου πραγματοποιούνται μετά από πολύχρονη προσπάθεια και η ικανοποίηση είναι μεγάλη. Φρόντισε πάντως να μην αποσπαστεί η προσοχή σου από το στόχο τώρα, που η επιτυχία είναι πολύ κοντά.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Δίδυμέ μου, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και σήμερα θα περάσεις πολύ καλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, με την εργατικότητα που έχεις, θα δεις πολλές θετικές εξελίξεις. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη! Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και θα κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μπορείς σήμερα να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.


Καρκίνος
Γενικά
Η κατάκτηση ορισμένων πραγμάτων, Καρκίνε μου, απαιτεί μεγάλες θυσίες, τις οποίες ψυχολογικά δεν είσαι σε θέση να προσφέρεις. Προσπάθησε να κερδίσεις λίγο χρόνο, για να μπορέσεις να εξετάσεις καλύτερα τα πράγματα, πριν τραβήξεις λάθος δρόμο. Οι πληροφορίες που μαθαίνεις, κρύβουν κάποια παγίδα. Δείξε προσοχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείτε με το ταίρι σου, Καρκίνε, να μιλήσετε για την σχέση σας και να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα, που σε προβλημάτιζαν εδώ και καιρό. Και αν δεν υπάρχει ταίρι, ο Ερμής από τον Κριό βελτιώνει την επικοινωνία σου, οπότε θα γνωρίσεις το πρόσωπο που τόσο καιρό ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα δεις θετικές εξελίξεις. Θα έχεις καλή επικοινωνία σήμερα και οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων.

Ζώδια: Αντίθεση Αφροδίτης με Δία 17/4: Προσοχή στις υπερβολές!

Λέων

Γενικά
Η πίεση που δέχεσαι καιρό τώρα, Λέων μου, πρέπει να σταματήσει. Είναι αδύνατον να βρεις τις ισορροπίες σου, όταν τα αγαπημένα σου άτομα σε αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο. Μια ήρεμη συζήτηση θα επαναφέρει την τάξη στα πράγματα. Μην καθυστερείς να την πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πίεση που δέχεσαι καιρό τώρα, Λέων μου, πρέπει να σταματήσει. Είναι αδύνατον να βρεις τις ισορροπίες σου, όταν τα αγαπημένα σου άτομα σε αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο. Μια ήρεμη συζήτηση θα επαναφέρει την τάξη στα πράγματα. Μην καθυστερείς να την πραγματοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Λέων μου, θα φορτιστείς αρκετά από θέματα εργασίας. Φρόντισε να μην εκνευριστείς, διαφορετικά θα κάνεις λάθη και μετά θα προβληματιστείς περισσότερο. Τα οικονομικά ζητήματα συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού έχεις μπει σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.


Παρθένος


Γενικά
Σύντομα, Παρθένε, θα έχεις μία ευχάριστη εξέλιξη σε υπόθεση που καθυστερεί εδώ και καιρό. Κάποιο άτομο ανησυχεί για την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης και αναλαμβάνει να βοηθήσει στην ολοκλήρωσή της. Αρχικά, αυτό ξεκινάει όμορφα, αλλά στην πορεία θα χρειαστεί να περιοριστεί λίγο η ανάμιξή του, αφού υπάρχει κίνδυνος ανατροπής του αποτελέσματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Παρθένε, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, διότι σήμερα θα κλειστείς πολύ στον εαυτό σου κι αυτό θα σε οδηγήσει σε άβολες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να κάνεις κι άλλα πράγματα στη δουλειά σου, Παρθένε, αλλά καλό είναι να δεις, αν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε πρόσθετες υποχρεώσεις. Στα οικονομικά σου, είσαι σε θέση να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε όμως, να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Ο Ερμής γύρισε σε ορθή πορεία: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από την Άση Μπήλιου!

Ζυγός

Γενικά
Οι φιλίες σου, Ζυγέ, έχουν αποδειχτεί το ισχυρότερο ατού σου μέσα στο χρόνο. Η αγάπη και η αφοσίωση που εισπράττεις είναι εντυπωσιακές και φυσικά το αξίζεις. Μη θεωρείς πάντως οτιδήποτε ως δεδομένο και μην παραμελείς τους ανθρώπους αυτούς, αφού κι εκείνοι σ’ έχουν ανάγκη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα, Ζυγέ, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την περίοδο στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, θα έχεις πολύ ενεργητικότητα και σήμερα θα ανταπεξέρχεσαι σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Στα οικονομικά σου, μπορείς αυτή την περίοδο να τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο κάποιες υποχρεώσεις που έχεις σε θέματα νόμου.

Ζώδια: Αστρολογικές συμβουλές για τον Απρίλιο! Ποιος θα βρει τον έρωτα και ποιος… θα χωρίσει;

Σκορπιός

Γενικά
Ένα δώρο δέχεσαι αναπάντεχα, Σκορπιέ, από άτομο που έχεις καιρό να δεις. Υπάρχει η πιθανότητα ενός ταξιδιού σε κοντινό προορισμό και με ευχάριστη διάρκεια. Οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν, οπότε πάρε αυτή την ευκαιρία για να ξεκουραστείς λιγάκι, αφού το ερχόμενο διάστημα θα υπάρξουν μεγάλες απαιτήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, θα περάσεις πολύ όμορφα στη σχέση σου, μιλώντας στο ταίρι σου και κάνοντάς την μαζί του ακόμη καλύτερη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ μου, απόφυγε τις έντονες συζητήσεις με συνεργάτες σου, διότι θα εξελιχθούν σε λογομαχίες και στην παρούσα φάση δε σε συμφέρουν οι συγκρουσιακές καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι καλά αυτή την περίοδο, οπότε επιβάλλεται να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, διαφορετικά θα βρίσκεσαι πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης

Γενικά
Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις για φιλικά σου πρόσωπα, Τοξότη μου, σε βάζουν συνεχώς σε ταλαιπωρία. Ασχολήσου περισσότερο με τη δική σου ζωή και περιόρισε λίγο την καλή σου πρόθεση να βελτιώσεις τον κόσμο. Υποστήριξε τις απόψεις σου, αλλά περιφρούρησε τις ισορροπίες σου, που παρουσιάζουν την τάση να χαθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες, Τοξότη μου. Βγάλε τον ερωτισμό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, οι πλανήτες σε προειδοποιούν να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα απ’ όσο αυτή τη στιγμή. Έχεις την ευκαιρία να τελειώσεις με κάποια γραφειοκρατικά και νομικά θέματα, που έχουν μείνει πίσω.

Αιγόκερως

Γενικά
Η ευγενική σου συμπεριφορά, Αιγόκερέ μου, πολλές φορές δεν καταφέρνει να αναγνωριστεί από τους εκρηκτικούς χαρακτήρες που σε περιτριγυρίζουν. Η ιδιοσυγκρασία σου δε σου επιτρέπει να βρεθείς σε ρήξη, με αποτέλεσμα να πιέζεσαι ψυχολογικά. Η επιρροή των πλανητών πάντως, θα βελτιώσει κάπως τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Αιγόκερέ μου, σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στεναχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Αιγόκερε, θα πάει πολύ καλά σήμερα και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν είχες προβλέψει. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και θα ανταπεξέλθεις σε όλα με επιτυχία.

Αναλυτικές Προβλέψεις Απριλίου 2018 για όλα τα ζώδια από τον Κώστα Λεφάκη

Υδροχόος

Γενικά
Τα συναισθήματά σου είναι μπερδεμένα, Υδροχόε μου, και ψάχνεις να βρεις τι πραγματικά θέλεις. Αποσύρσου για λίγο από τις εξελίξεις, μέχρι να βεβαιωθείς για τον εαυτό σου, και μην πάρεις αποφάσεις με μοναδικό λόγο την ευχαρίστηση αγαπημένων σου προσώπων. Μην επιτρέπεις να σε φέρνουν στα όρια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, Υδροχόε. Μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες, που φαίνεται να έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι καλά, Υδροχόε, αλλά εσύ διακρίνεις ότι μερικές καταστάσεις είναι στάσιμες. Σχέδια και καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να δεις ποιες υποχρεώσεις έχεις, να τις καλύψεις και μετά να κάνεις περαιτέρω κινήσεις.

Ζώδια: Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου από την Άση Μπήλιου!

Ιχθύς

Γενικά
Η επιτυχία βρίσκεται πολύ κοντά σου, Ιχθύ, και σύντομα θα έχεις να αντιμετωπίσεις το φθόνο κάποιων ατόμων. Μην πτοείσαι, αλλά συνέχισε το δρόμο σου. Νέες ευκαιρίες ακολουθούν, που σε απομακρύνουν από κάθε δυσάρεστη θέση. Απόφυγε περιττές συζητήσεις, αφού αυτή την περίοδο εσύ έχεις άλλα σχέδια, πολύ μεγαλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ, αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά πράγματα που ήθελες να συμβούν, να έρχονται με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, θέλεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση κάποιων νέων σχεδίων. Αν όμως δεν τακτοποιήσεις πρώτα ορισμένες υπάρχουσες εκκρεμότητες, μην ξεκινήσεις κάτι. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου προσεκτικά για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η τακτοποίηση γραφειοκρατικών και φορολογικών θεμάτων σήμερα ευνοείται.


  oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Τετάρτης 18/04/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: