Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια του Σαββάτου 21/04/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/4/2018

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Αυτό το διήμερο ερχόμαστε πιο κοντά και ιδίως με συγγενικά μας πρόσωπα και ανθρώπους δικούς μας, αφού η Σελήνη θα βρίσκεται στο σπίτι της, τον Καρκίνο!

Κριός


Γενικά
Πολύ σύντομα, Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου με καθοριστικά βήματα. Η ευτυχία μπορεί να έρθει μέσα από απλές κινήσεις, που αποφεύγεις όμως εδώ και καιρό. Βρες το θάρρος να προχωρήσεις στις επιδιώξεις που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση κι ο ερωτισμός σου, Κριέ, θα σε βοηθήσουν σήμερα να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου κι επιτέλους να του αφιερωθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Κριέ, η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη κι ούτε ένας δε θα μπορεί να σου αντισταθεί. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.


Ο Ήλιος στον Ταύρο: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

Ταύρος

Γενικά
Ο Ήλιος από σήμερα, Ταύρε μου, κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Η δυνατότητα να αλλάξεις όσα σε στεναχωρούν είναι μπροστά σου, αλλά η διαδικασία θα είναι αργή και δύσκολη. Θα χρειαστεί να επιδείξεις μεγάλη ψυχραιμία για να τακτοποιήσεις τις ξαφνικές παρεμβάσεις στα σχέδιά σου. Έχε υπομονή και σοβαρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου θα είναι πολύ ρομαντική κι ερωτική, Ταύρε, και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου! Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι με τις καλές επιρροές των πλανητών, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν και μάλιστα πολύ γρήγορα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μέρα σου θα είναι πολύ ρομαντική κι ερωτική, Ταύρε, και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου! Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι με τις καλές επιρροές των πλανητών, η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν και μάλιστα πολύ γρήγορα!

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (16/4 – 22/4)! Προβλέψεις για όλα τα ζώδια…

Δίδυμος

Γενικά
Οι εξελίξεις, Δίδυμε, θα είναι ραγδαίες σε πολλά επίπεδα το ερχόμενο διάστημα και φαίνεται πολύ πιθανό να χρειαστεί ακόμη και αλλαγή του τόπου κατοικίας σου. Μην απελπίζεσαι, αφού η ταλαιπωρία είναι προσωρινή και οδηγεί σε βελτίωση του τρόπου ζωής σου. Τα αποτελέσματα θα είναι απολύτως θετικά και θα έχουν διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες, Δίδυμε, θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δε θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμέ μου, θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά αυτό να μη σε αγχώσει, αφού μπορείς και ανταπεξέρχεσαι σε όλα με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου όμως δεν κινούνται πολύ καλά. Πρέπει να έχεις πλήρη προγραμματισμό, αφού οι υποχρεώσεις μπροστά σου είναι πολλές.

Καρκίνος
Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, η προσήλωση σου σε αυτό που κάνεις, δε θα αποσπάται για οποιονδήποτε λόγο. Για σένα δεν έχει διαφορά αν ο στόχος είναι μικρός ή μεγάλος, αφού αντιμετωπίζεις τα πάντα με την ίδια προσοχή και σοβαρότητα. Η λογική και η ψυχραιμία είναι αυτά που σε βοηθούν να λύνεις τα προβλήματα σου και να πετυχαίνεις πάντα τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Καρκίνε και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός, αλλά και η γοητεία σου σήμερα θα εντυπωσιάζουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα έχεις αυξημένες αντοχές, για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που φέρνουν σύγχυση και καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δε μπορείς να την καταλάβεις, αφού ακόμη οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

Λέων


Γενικά
Η οικογένειά σου, Λέων, έχει απογοητευτεί με τις διαρκείς κρούσεις εναντίον σου από αντιπάλους. Κι εκεί που φαίνεται πως όλα έχουν τελειώσει, μία υποστήριξη από δικό σου άτομο έρχεται να επαναπροσδιορίσει την κατάσταση προς όφελός σου! Πολλοί χαίρονται με αυτή την τροπή των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Λέων. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και πέρνα κάποιες στιγμές μαζί του, ερωτικά και όμορφα. Εσύ, που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, εκμεταλλεύσου αυτή τη θετική περίοδο, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων μου, καλό θα είναι να αφήσεις για αργότερα τα σχέδια και τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττές αγορές.


Παρθένος

Γενικά
Αν καταφέρεις, Παρθένε, να επαναφέρεις τη σχέση σου με ένα άτομο που σε μάχεται, θα φύγει ένας σκληρός αντίπαλός σου από το προσκήνιο. Η αποκατάσταση της υπάρχουσας ζημιάς δεν είναι εφικτή, μπορείς όμως με έξυπνη αντιμετώπιση να προλάβεις έναν επερχόμενο κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σταμάτησε να βλέπεις μερικές καταστάσεις μονόπλευρα, Παρθένε, διότι μπορεί και το ταίρι σου να έχει δίκιο. Με τη συζήτηση θα μπορέσει να σου εξηγήσει. Κι αν η περίοδος αυτή σε βρίσκει χωρίς ταίρι, το παρόν πλανητικό σκηνικό είναι πολύ θετικό για να κάνεις νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, και σε συζητήσεις που μπορεί σήμερα να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τις καταστάσεις να εξελιχθούν, χωρίς να παρέμβεις. Στα οικονομικά σου, έχεις πολύ άγχος για να τακτοποιήσεις ορισμένες υποχρεώσεις που έχεις. Ηρέμησε και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Ο Ερμής γύρισε σε ορθή πορεία: Αναλυτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας από την Άση Μπήλιου!

Ζυγός

Γενικά
Η υπερβολή που σε χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα, Ζυγέ μου, γίνεται αιτία για δράσεις που κουράζουν τους φίλους και την οικογένειά σου. Μη δημιουργείς εντάσεις που οδηγούν σε άσχημο κλίμα. Είσαι σε θέση να περιορίσεις λίγο την παρόρμησή σου και να συμβιβαστείς με τα δεδομένα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου θα είναι πολύ ερωτική, Ζυγέ, και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς σήμερα να λύσεις και κάποιες καταστάσεις, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στη δουλειά σου, Ζυγέ, να ανακοινώσεις τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Φρόντισε να κινηθείς ουδέτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αλλά μην παρασυρθείς σε έξοδα, αφού έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.

Σκορπιός

Γενικά
Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα, Σκορπιέ μου, σε έκανε αντικείμενο φθόνου για κάποιους που σου κάνουν το φίλο εδώ και καιρό. Μην ασχολείσαι με άτομα που εμποδίζουν το δρόμο σου. Συγκεντρώσου στους στόχους σου και η επιτυχία θα έρθει χωρίς προβλήματα και παρεμβάσεις. Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να εμποδίσει ένα πραγματικά στοχευμένο στην επιτυχία άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, Σκορπιέ, συνεχίζει να σε προικίζει με έντονο ερωτισμό και να φέρνει έτσι τις καταστάσεις, που το ταίρι σου να είναι πολύ ευχαριστημένο μαζί σου. Εσύ, που η μοναξιά παραμένει ακόμη στη ζωή σου, δεν πρέπει αυτή την περίοδο να κάθεσαι. Κινήσου γρήγορα, διότι σε περιμένουν καλές εξελίξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις ό,τι μπορεί να μη σου αρέσει και σταματάει την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, αν αποφύγεις τα πολλά έξοδα, όλα θα πάνε όπως ακριβώς θέλεις.

Ζώδια: Αστρολογικές συμβουλές για τον Απρίλιο! Ποιος θα βρει τον έρωτα και ποιος… θα χωρίσει;

Τοξότης

Γενικά
Η υποστήριξη που δέχεσαι ,Τοξότη, από οικογένεια, συγγενείς και φίλους είναι συγκινητική και σε δικαιώνει περίτρανα. Μην ασχολείσαι με κακοήθειες ανθρώπων που δεν σε γνωρίζουν πραγματικά και μην αφήνεις το χρόνο σου να πηγαίνει χαμένος με ζητήματα που δε σε αφορούν. Η καθημερινότητα σου βελτιώνεται σε σταθερούς ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Τοξότη, μπορεί να γίνουν αλλαγές, οι οποίες θα είναι πολύ ευχάριστες. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις με το ταίρι σου έτσι όπως ακριβώς θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.

Αιγόκερως

Γενικά
Νιώθεις υπερηφάνεια για όλα όσα έχεις πετύχει με κόπο στη ζωή σου, Αιγόκερε. Τίποτε δε σου χαρίστηκε και όλα ήταν δύσκολο να αποκτηθούν, λες και κάποια υπέρτατη δύναμη σε δοκίμαζε. Έχεις νιώσει πολλές φορές αδικημένος, κατάφερες όμως να σταθείς όρθιος και τώρα απολαμβάνεις τους κόπους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δε μπορείς να δεχτείς τους περιορισμούς, Αιγόκερέ μου, που μπορεί να σου βάλει το ταίρι σου. Αν δεις ότι δεν αντέχεις, διόρθωσε τις συνθήκες, ώστε να μη στεναχωριέσαι και καταπιέζεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Απόφυγε μόνο να εκνευριστείς με καταστάσεις, που μπορεί να μη σε αφορούν πια. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν και θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται. Φρόντισε, λοιπόν, να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 16-22 Απριλίου 2018 για κάθε δεκαήμερο

Υδροχόος

Γενικά
Η υπερβολική κούραση που σου δημιουργεί η φορτωμένη σου καθημερινότητα, Υδροχόε, είναι αφορμή για εντάσεις. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και φρόντισε τον εαυτό σου. Επιδίωξε να κάνεις μια χαλαρή συζήτηση με κάποιο δικό σου άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε απασχολήσει έντονα η σχέση σου σήμερα, Υδροχόε. Υπάρχουν κάποια θέματα που θέλεις να λύσεις, οπότε ας μιλήσεις με το ταίρι σου για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις εδώ και αρκετό καιρό. Κι αν δεν υπάρχει ταίρι αυτή την περίοδο, οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η μεταδοτικότητα που έχεις σήμερα, Υδροχόε, θα λύσει σημαντικά προβλήματα στο χώρο της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις μια τάξη, αφού το τελευταίο διάστημα κινείσαι εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθύς

Γενικά
Το τελικό αποτέλεσμα πλησιάζει, Ιχθύ μου, και το άγχος σου κορυφώνεται. Μην υπερβάλλεις με την ανυπομονησία που σε χαρακτηρίζει, διαφορετικά οι εντυπώσεις που θ’ αφήσεις δε θα είναι οι καλύτερες που μπορείς. Φρόντισε την εικόνα σου, που έχει μεγάλη βαρύτητα για άτομα κύρους, τα οποία σε παρακολουθούν περιμένοντας από σένα να δείξεις αυτά που πραγματικά αξίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, Ιχθύ, αρχίζουν ν’ αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωσή της

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Ας ξεκινήσεις κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις και θα δεις πολύ σύντομα την επιτυχία τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά πρέπει να μην κάνεις καθόλου σπατάλες.

  oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια του Σαββάτου 21/04/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: