Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Τετάρτης 25/04/18ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/4/2018

Ώρα για να κλείσουμε πληγές του παρελθόντος σε Έρωτα και Χρήμα! Ιδίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα των πρώτων ημερών! Αντίθετα οι Παρορμητικοί του 1ουδεκαημέρου ακούν λόγια που πονάνε σαν μαχαίρια και έρχονται σε ρήξη, με το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου!

Κριός


Γενικά
Οι πλανήτες, Κριέ, βοηθούν τα οράματά σου να πραγματοποιηθούν, χαρίζοντάς σου ευκαιρίες δράσης σε δημιουργικό, αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Το ερχόμενο διάστημα αξίζει να αξιοποιηθεί, παρά τις επιφανειακές δυσκολίες που προκύπτουν, αλλά ξεπερνάς με μεγάλη ευκολία. Συγκεντρώσου στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Κριέ μου, δεν είναι άσχημη, αλλά εσύ νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να διώξεις τις αμφιβολίες που φαίνεται να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου, ξεκινάει μία περίοδος που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.


Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου για την τελευταία εβδομάδα του Απρίλη!

Ταύρος

Γενικά
Η ανάγκη σου, Ταύρε μου, να ξεφύγεις από όσα σε πληγώνουν σε οδηγεί σε ονειροπόληση και μελαγχολία, που δε βοηθούν καθόλου στην εξέλιξη των υποθέσεών σου. Στηρίξου στην επαφή σου με την πραγματικότητα και μη χάνεσαι σε ταξίδια ουτοπικών σκέψεων, που είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε μου, θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα μπορέσεις να του μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς για κάποια πράγματα που δε σου έρχονται όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα.

Τετράγωνο Ερμή με Κρόνο 25/4: Λόγια σκληρά και απόλυτα!


Δίδυμος

Γενικά
Νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σου, Δίδυμε, που σταδιακά θα σε οδηγήσουν στην ολοκλήρωση των στόχων σου. Προετοίμασε το πρόγραμμά σου, για να ανταποκριθείς στις νέες απαιτήσεις που προκύπτουν. Η βοήθεια που δέχεσαι από φίλους δεν είναι αρκετή, για την εξέλιξη των υποθέσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Δίδυμέ μου, να εκνευριστείς με κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν στη σχέση σου. Το γενικότερο κλίμα θα είναι πολύ καλό. Αν αυτή την περίοδο δεν υπάρχει ταίρι, από σήμερα η Αφροδίτη μπαίνει στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της, για να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, θα μπορέσεις σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν πολλή επιτυχία. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε συμφέρει.

Καρκίνος

Γενικά
Η τάση σου για απομόνωση, Καρκίνε μου, σε έχει αποξενώσει από το κοινωνικό σου περιβάλλον και δέχεσαι αρνητικές επικρίσεις. Προσπάθησε να βάλεις σε τάξη το πρόγραμμά σου, ώστε να μην μπλοκάρεται η καθημερινότητά σου με υπερβολικές δραστηριότητες και να έχεις χρόνο για πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε, θα τα πας μια χαρά. Σήμερα, η μέρα προσφέρεται για να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου να αυξηθούν.

Η στιγμή της νίκης για τα ζώδια έφτασε! Άρης εξάγωνο με Δία στις 24/4! Τι θα συμβεί στον καθένα;

Λέων

Γενικά
Μην αισθάνεσαι ενοχές, Λέων μου, όταν αδυνατείς να ανταποκριθείς σε υπερβολές που δεν οδηγούν πουθενά. Φρόντισε να κάνεις σαφές, πως οι δυνατότητές σου είναι πολύ συγκεκριμένες και δε μπορείς να δώσεις από το απόθεμα που χρειάζεσαι για τις δικές σου ανάγκες, οι οποίες δεν μπορούν να καλυφτούν με άλλη φροντίδα πέραν της δικής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων, η καλή διάθεση που έχεις, θα φέρει πολύ ευχάριστες εξελίξεις στην σχέση σου. Ο ερωτισμός κι ο ρομαντισμός σου αυτή την περίοδο θα είναι στα ύψη τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, θα έχεις σήμερα κάποια προβλήματα, που δεν περίμενες. Φρόντισε να μην εκνευριστείς και θα τα λύσεις όλα με πολύ μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου, ο Δίας από τον Κριό θα φέρει καλές εξελίξεις και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να τα ισορροπήσεις.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19/5 – Για ποιους έρχονται νέοι καυτοί έρωτες

Παρθένος

Γενικά
Οι υποψίες που έχεις για κάποια σημαντική σου υπόθεση, Παρθένε μου, δεν επαληθεύονται, αλλά σε ταλαιπωρούν αρκετά, καθώς σε παρακινούν σε περιττές ενέργειες. Συγκεντρώσου στην ουσία και μην παρασύρεσαι από παράλογες σκέψεις. Οι υποθέσεις σου εξελίσσονται σταθερά, σε αργούς όμως ρυθμούς.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Παρθένε μου, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μπορεί να έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, αλλά από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στους Διδύμους, σε βεβαιώνω ότι θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε μου, πρέπει σήμερα να λύσεις πολλές υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.Ζυγός

Γενικά
Η επικοινωνία και η ανθρώπινη συντροφιά, Ζυγέ, είναι για σένα πράγματα πολύ σημαντικά. Ακόμα πιο σημαντικές είναι οι όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και χαράζονται στη μνήμη σου ανεξίτηλα. Προσφέρεις στους άλλους ζεστασιά και συντροφικότητα, και νιώθεις ευτυχία όταν κι αυτοί αισθάνονται την ανάγκη να στο ανταποδώσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Ζυγέ μου, πρόσεξε στις συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, διότι προβλέπονται αντιθέσεις και λογομαχίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αφορούν. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αφού ξεκινάει μια περίοδος που θα σε ευνοήσει αρκετά.

Ερωτικές Προβλέψεις για την Εβδομάδα 23 έως 29 Απριλίου 2018

Σκορπιός

Γενικά
Η αποφασιστικότητα με την οποία χειρίζεσαι τα πράγματα, Σκορπιέ, είναι αξιέπαινη και ο δυναμισμός σου αναγνωρίζεται. Η συγκέντρωση στο στόχο θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Οι πλανήτες ευνοούν την έντονη δραστηριότητα αυτό το διάστημα, χαρίζοντάς σου ευκαιρίες και δώρα, εκεί που δεν το περιμένεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Σκορπιέ μου, υπάρχει κάποια στασιμότητα. Αναρωτήσου μήπως από τα τόσα πολλά που κάνεις σε άλλες δραστηριότητες, μπορεί με το ταίρι σου να έχετε λίγο χαθεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια, καθώς ο προϋπολογισμός σου είναι σε κρίσιμο σημείο.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 23 έως 29 Απριλίου 2018 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Τοξότης

Γενικά
Οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι, Τοξότη, και παρά την απαισιοδοξία σου ήρθε η ώρα να εισπράξεις ικανοποίηση. Η ψυχολογία σου μεταμορφώνεται και η καθημερινότητά σου απαλλάσσεται οριστικά από ευθύνες κι εκκρεμότητες, που εμπόδιζαν τη δημιουργική σου δράση. Νέες ευκαιρίες εμφανίζονται και σε οδηγούν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Από σήμερα, Τοξότη, που μπαίνει η Αφροδίτη στους Διδύμους, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Θα περάσετε ρομαντικά κι όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα έχεις αρκετό άγχος και πολλή κούραση. Θα μπορέσεις πάντως να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν και θα αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως

Γενικά
Ο ήρεμος και καλοσυνάτος χαρακτήρας σου, Αιγόκερε, κάνει τους άλλους να θέλουν να σε πλησιάσουν. Η σκέψη σου είναι συγκροτημένη και όσα λες είναι εμπειρίες ζωής, που τις διηγείσαι σαν ένα παραμύθι για μεγάλα παιδιά. Σήμερα, θα έχεις ενδιαφέροντα και ταλέντα, με τα οποία θα περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να έχεις πολλές ευθύνες στην καθημερινότητα σου, Αιγόκερέ μου, αλλά επιβάλλεται να δείξεις ενδιαφέρον και στο ταίρι σου. Έχει την ανάγκη σου. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Ερμής που στον Κριό θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και πολύ γρήγορα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, να αρχίσουν να υλοποιούνται. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις, που μέχρι τώρα σε αγχώνουν.

Ο Ήλιος στον Ταύρο: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν σύμφωνα με την Άση Μπήλιου!

Υδροχόος

Γενικά
Είναι πλέον καιρός, Υδροχόε μου, να κατασταλάξεις σε ορισμένα πράγματα. Μία συζήτηση με επιστήθιο φίλο θα σε βοηθήσει πολύ σε αυτό. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις τυχόν ανησυχίες για την εξέλιξη προσωπικών σου ζητημάτων. Με υπομονή και απλότητα όλα μπορούν να συμβούν όπως θα επιθυμούσες, αρκεί να είσαι αποφασισμένος να τολμήσεις να τα αφήσεις να έρθουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα, Υδροχόε, αρκεί να ξεχάσεις άσχημες καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει κι έχουν περάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι καλά, ενώ μερικές καθυστερήσεις που συμβαίνουν, να μη σε πτοήσουν, αφού θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Τα θέματα των οικονομικών σου ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που μπορεί να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.


Ιχθύς

Γενικά
Επιτέλους, Ιχθύ, οι πλανήτες σου χαμογελούν! Μία απέραντη αίσθηση ευτυχίας σε έχει κυριεύσει και το απολαμβάνεις μαζί με τους γύρω σου. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου επανέρχονται στη θέση τους. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς την εύνοια αυτή, για να οργανώσεις και να βάλεις σε τάξη τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, θα πάει αρκετά καλά, αρκεί να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν ακόμη. Και αν ακόμη δεν υπάρχει κάποιο ταίρι, σε βεβαιώνω, ότι από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στους Διδύμους και σε ευνοεί, θα έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, οι δυνατότητες που έχεις για να καταφέρεις αυτά που θέλεις, είναι πολλές. Φρόντισε σήμερα να ετοιμάσεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να μη μπορείς να καλύψεις.
 
Τα Ζώδια της Τετάρτης 25/04/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: