ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Διαβούλευση χθες στη Βουλή των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλίας για το νέο Πανεπιστήμιο

 
Με τον υπουργό Παιδείας- Σήμερα η συνάντηση Καλογιάννη- Γαβρόγλου . Η διαβούλευση χθες στη Βουλή, μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδαςμε τον υπουργό Πιδείας Κώστα γαβρόγλου και το Γ.Γ. Γιώργου Αγγελόπουλο, για το θέμα του νέου Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, κατέδειξε ότι θα απιτηθεί χρόνος , μέχριςότου υπ΄ρξει απόφαση για την αρχιτεκτονική του.

Ο κ. Γαβρόγλου επισήμανε ότι ο χρονος είναι αρκετός μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδιακσίες> Σε πρώτη φάση ανέφερε βλέπουμε πως κινείται το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Σειρά θα πάρει το Πανεπιστήμιο Ηπείρου και έπειτα το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Συνεπ΄ως υπάρχει χρόνος κατέληξε. Αξίζει να τονιστεί ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικαλων κατέθεσαν και τη σχετική πρόταση της διεκδίκησης σχολών προς τον υπουργό, ο οποιος τη βρήκε τεκμηριωμένη, ενώ δεν υπήρξε καμία ρπόταση από πλευράς των βουλευτών των υπολοίπων νομών. Τελος ξίζει να τονιστεί ότι αναμένεται συμπόρευση μετων Τρικάλων με την καρδίτσα σε ότι αφορά την κατάθεση κοινής πρότασης για όλη τη Δυτική ΘΙεσσαλία.

Αξίζει να τονιστεί ότι για σήμερα είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του δημάρχου Λάρισας Απόστολου καλογιάννη, με τν υπουργό παιδείας Κώστα γαβρόγλου, όπου ανμένεται να του θέσει το θέμα της μεταφοράς της εδρας της Γεωπονικής σχολής στη Λάρισ, από το Βόλο.
 
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Διαβούλευση χθες στη Βουλή των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλίας για το νέο Πανεπιστήμιο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: