ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ξανά στον εισαγγελέα πρόεδροι χωριών της περιοχής για τα γελάδια στον Ταΰγετο

 
Για πολλοστή φορά χθες οι πρόεδροι των ορεινών χωριών του Ταϋγέτου κατέθεσαν αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας για τις καταστροφές που προκαλούν στις περιουσίες και τις καλλιέργειες των κατοίκων τα αδέσποτα γελάδια.

Εν τω μεταξύ οι μέχρι σήμερα προσπάθειες που έχουν γίνει κατά διαστήματα, με τη σύσταση επιτροπών και την πρόταση μέτρων, φαίνεται ότι δεν έχουν αποδώσει σχεδόν τίποτα. Κι αφού κάθε σχεδιασμός για να μαζευτούν τα αδέσποτα γελάδια δεν έδωσε τη λύση, έφτασε χθες η ώρα μιας ακόμη αναφοράς, με αποδέκτες την εισαγγελέα Στυλιανή Γιαϊλόγλου και τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα.

Συγκεκριμένα οι πρόεδροι του Λαδά Μιχάλης Αντωνόπουλος, Καρβελίου Δημήτρης Μαραβάς, της Νέδουσας Αριστείδης Βαρελάς, της Αρτεμισίας Παναγιώτης Διονυσόπουλος, των Πηγών Αποστόλης Μαρκόπουλος και της Αλαγονίας Αναστάσης Ροβολής τονίζουν:

«Στη συνέχεια από παλαιότερες αναφορές μας, σας γνωρίζουμε ότι τα αδέσποτα βοοειδή έχουν καταστρέψει τα πάντα στα χωριά του Ταϋγέτου, όπως δένδρα, καλλιέργειες, τραυματισμός ανθρώπου και κινδυνεύει και η υγεία μας, λόγω που ορισμένα νεκρώνονται από αρρώστιες.

Παρακαλούμε άμεσα για τη σύλληψη των αδέσποτων βοοειδών βάσει του άρθρου 17 του νόμου 4056/12 ΦΕΚ 52/Α’/2012».
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Ξανά στον εισαγγελέα πρόεδροι χωριών της περιοχής για τα γελάδια στον Ταΰγετο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: