ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κώστας Αγοραστός: «Χρειάζεται χρόνος» ....


Συνάντηση περιφερειάρχη Θεσσαλίας με τους Πρυτάνεις ...
Σε καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση των τριών πρυτάνεων στο γραφείο του περιφερειάρχη το απόγευμα της Παρασκευής για το θεμα της συγχώνευσης Πανεπιστημίου και ΤΕΙ Θεσσαλίας και Στερεάς, όπου υπήρξε σύμπτωση απόψεων ότι το εγχείρημα είναι μεγάλο και με αρκετές δυσκολίες, οπότε απιτείται χρόνος για να ευοδωθεί.

Συγκεκριμένα με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό συναντήθηκαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Γιώργος Πετράκος, ο Αναπληρωτής Πρύτανης Έρευνας κ. Ζήσης Μαμούρης, ο Πρύτανης του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Ξενοφών Σπηλιώτης, καθώς και ο Πρύτανης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας κ. Πέτρος Λάμψας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης πραγματοποιήθηκε ένας γόνιμος διάλογος με ακαδημαϊκά και επιστημονικά κριτήρια για το τρίτο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της χώρας, με ισχυρά βιώσιμα τμήματα, με αποφοίτους με επαγγελματικά δικαιώματα, με ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα που θα αναδεικνύουν τα ισχυρά πλεονεκτήματα των περιοχών.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το εγχείρημα είναι μεγάλο και πολύπλοκο. Πιστεύω ότι χρειάζεται χρόνος για να ωριμάσει η ιδέα και να επιτευχθεί ο στόχος που είναι η βελτίωση των σπουδών και ένα πανεπιστήμιο με συνεισφορά στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας».
 
thessaliatv.gr
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Κώστας Αγοραστός: «Χρειάζεται χρόνος» .... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: