ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Πρωτομαγιάς 01/05/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 1/5/2018

Καλό μήνα σε όλους! Η Άνοιξη στα καλύτερα της και ο Μάης μας υπόσχεται μπόλικες αλλαγέςαλλά και πολλές εξελίξεις! Ένας μήνας αρκετά καλός ξεκινά, αλλά μόνο για τους… προσεκτικούς!

Κριός

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Τα γεγονότα που ακολουθούν τις ερχόμενες ημέρες, Κριέ, σε ξαφνιάζουν ευχάριστα. Η κούραση που πέρασες δε σε αφήνει να χαρείς όσο θα ήθελες, ενώ είναι πολύ πιθανόν να μην υπάρξει διάρκεια και να ξαναμπείς σε δοκιμασία. Αυτή τη φορά ευτυχώς δε θα υπάρξει μεγάλη δυσκολία στο να ξεφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, θα σου δημιουργηθούν μερικά ερωτήματα από τη συμπεριφορά που θα έχει το ταίρι σου, αλλά μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα ζητήματα της δουλειάς σου, Κριέ, σήμερα πηγαίνουν μια χαρά. Οι βάσεις που έχεις θέσει είναι πολύ ισχυρές. Στον οικονομικό τομέα, θα δεχτείς προτάσεις που θα ανεβάσουν τα έσοδά σου. Μερικά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, αρχίζουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις (30/4 – 6/5) για όλα τα ζώδια, από την Σμαρώ Σωτηράκη!


Ταύρος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Κάποιες συζητήσεις με περίεργα λόγια παρεξηγούνται, Ταύρε μου, και κινδυνεύεις να εμπλακείς. Απόφυγε τη συμμετοχή σου στην επίλυση ζητημάτων που δε σε αφορούν απόλυτα και πρόσεξε πολύ στις απαντήσεις που δίνεις σε σημαντικά ερωτήματα, για να αποφύγεις κάθε πιθανή προστριβή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε μου, άφησε στην άκρη τους εγωισμούς και δέξου τη βοήθεια που σου προσφέρει το ταίρι σου, το οποίο βρίσκεται δίπλα σου για να υποστηρίξει κάθε σου προσπάθεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κάνεις κάποια αλλαγή στη δουλειά σου, Ταύρε, και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Απόφυγε σήμερα να πάρεις ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα.

Ζώδια: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2018 από την Άντα Λεούση

Δίδυμος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Από σήμερα, Δίδυμε, οι πλανήτες κινούνται με τρόπο φιλικό προς εσένα και σου χαρίζουν μια μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσεις μικροπροβλήματα, που σε απασχολούν για πολύ καιρό. Τώρα μπορείς να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους και να αποδείξεις σε όλους την πραγματική σου αξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σήμερα, Δίδυμέ μου, προσφέρεται για να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης σας, που σε απομακρύνουν από εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμέ μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μπορέσεις να τις αντιμετωπίσεις. Απόφυγε σήμερα στα οικονομικά σου να δημιουργήσεις χρέη, διαφορετικά στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Θα έχεις αυτό το διάστημα την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.


Καρκίνος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η διαρκής αίσθηση του ανικανοποίητου, Καρκίνε μου, που σε ταλαιπωρεί σχεδόν πάντα, δε σε αφήνει να νιώσεις χαρά για μικρά, όμορφα πράγματα που σου συμβαίνουν. Είναι αδύνατον να συνεχίσεις έτσι, οπότε μετρίασε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου, για να μπορέσεις να αισθανθείς την πληρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είσαι ζώδιο, Καρκίνε, που έχει πολύ στοργή κι αγάπη μέσα του. Φρόντισε σήμερα να εξωτερικεύσεις αυτά σου τα προτερήματα στο ταίρι σου, για να περάσετε όμορφα κι οι δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν στη δουλειά σου, Καρκίνε, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο αυτή τη μέρα. Καλό, λοιπόν, είναι, να προγραμματιστείς περισσότερο.

Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2018

Λέων

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η ψυχραιμία που σε χαρακτηρίζει, Λέων μου, κλονίζεται από μια ξαφνική έξαρση ζήλειας, που σε φέρνει σε αδιέξοδο. Σκέψου λογικά και συγκρατήσου, πριν φερθείς με τρόπο που μακροπρόθεσμα θα σε κάνει να νιώθεις άσχημα. Οι καταστάσεις βελτιώνονται και η ουσία ευτυχώς έρχεται συντομότατα στην επιφάνεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Λέων μου, βλέπεις ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα, που κάνουν εσένα, αλλά και το ταίρι σου, να είστε σε συνεχή εκνευρισμό. Φρόντισε σήμερα μέσα από τη συζήτηση, να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου σήμερα, Λέων, θα πάνε πολύ καλά. Είναι ευκαιρία να τελειώσεις με υποχρεώσεις κι εκκρεμότητες, που έχεις μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να καλυτερεύουν. Μπορείς να κάνεις τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Παρθένος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Από σήμερα, Παρθένε μου, κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις σε βγάζουν από το υπάρχον πρόγραμμα κι αναγκάζεσαι να τις αντιμετωπίσεις δραστικά, για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Ορισμένα γεγονότα σε αναγκάζουν να τροποποιήσεις τα σχέδιά σου, πράγμα που σε κουράζει και δυσκολεύεσαι να παραμείνεις συνεπής. Η παρέμβαση κάποιου προσώπου με κύρος δίνει λύση στα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Και σήμερα, Παρθένε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή σου συμπεριφορά. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σου δώσει όλες τις καλές επιρροές της. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει τις καλύτερες εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Παρθένε μου, να μιλήσεις με συνεργάτες για το μέλλον της δουλειάς σου, αφού οι συζητήσεις δε θα βγάλουν κάπου. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές, αλλά πρέπει να προσέχεις αρκετά.

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2018! Τι επιφυλάσσει αυτός ο μήνας για το κάθε ζώδιο;

Ζυγός

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Το διάστημα που έρχεται, Ζυγέ, απομακρύνει τα προβλήματα και μειώνει τις εντάσεις που πέρασες μέχρι τώρα. Σε οικογενειακό επίπεδο, έρχονται νέες ευκαιρίες για δημιουργική δράση, που εντυπωσιάζει τους πάντες. Φρόντισε με περισσότερη προσοχή τα έξοδά σου και αξιολόγησε πιο αυστηρά τις ανάγκες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, σε ευνοεί ο Ερμής από τον Κριό και η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου θα είναι σε καλά επίπεδα, βοηθώντας σε να λύσεις τα προβλήματα που έχεις στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Ζυγέ μου, να εκνευριστείς στη δουλειά σου με κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν. Έχεις τον τρόπο, να λύσεις με χαμηλούς τόνους οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Προβλέψεις για την Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19 Μαΐου 2018

Σκορπιός

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες, Σκορπιέ μου, κι αυτό σε κουράζει. Περιόρισε τις απαιτήσεις σου και σταμάτησε να προσπαθείς να περάσεις στους άλλους τις απόψεις σου, κυρίως όταν είναι τόσο διαφορετικές από τις δικές τους. Η διπλωματία σου επιβάλλεται ορισμένες φορές να λειτουργεί, για να αποφύγεις τον κίνδυνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, θα είναι καλή για τη σχέση σου. Η διάθεσή σου θα βρεθεί στα ύψη της και θα θέλεις να κάνεις ευχάριστα πράγματα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στο χώρο της εργασίας σου, Σκορπιέ μου, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μη δίνεις σημασία σε λόγια που θα χαλάσουν την ψυχική σου διάθεση. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να αποφύγεις τα έξοδα, καθώς οφείλεις να καλύψεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν.

Αναλυτικές Προβλέψεις Μαΐου 2018 για όλα τα ζώδια

Τοξότης

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Από σήμερα και τις ερχόμενες μέρες, Τοξότη, οι πιθανότητες να προχωρήσουν ομαλά τα πράγματα είναι πολύ μεγάλες. Μη βιάζεσαι να οδηγήσεις τις καταστάσεις στην τελική ευθεία, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν και όλα θα έρθουν μόνα τους. Δείξε λίγη υπομονή και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις με μεγαλύτερη ευκολία όσα εκκρεμούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, Τοξότη μου, παρόλο που εσύ συνέχεια με κάτι αγχώνεσαι. Φρόντισε σήμερα να μη φορτίζεις το ταίρι σου και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα αλλάξει πολύ γρήγορα αυτή την κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στη δουλειά σου, Τοξότη μου, και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε σήμερα οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.


Αιγόκερως
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η ανάγκη σου να αποδράσεις από το παρόν, Αιγόκερέ μου, δεν πραγματοποιείται άμεσα, γεγονός που σε οδηγεί σε θεωρητικό σχεδιασμό διαρκείας. Προσπάθησε να κρατήσεις την επαφή με την πραγματικότητα. Η αδράνεια δεν αποτελεί λύση, αντίθετα φέρνει εντάσεις στο κοντινό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου (σε ευνοεί ο Ερμής που είναι στον Κριό) και θα λύσεις προβλήματα της σχέσης σας, που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Αιγόκερε, θα εξακολουθήσει να πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την υλοποίησή τους. Έχεις όμως βρεθεί εκτός προγραμματισμού στα οικονομικά σου, με κινήσεις που έκανες στο παρελθόν. Για να ανταπεξέλθεις, πρέπει να θέσεις νέες βάσεις και να ετοιμάσεις ένα καινούργιο πλάνο.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19/5 – Για ποιους έρχονται νέοι καυτοί έρωτες

Υδροχόος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η ταλαιπωρία που πέρασες, Υδροχόε μου, κάνει απαραίτητο το να δοθούν λύσεις άμεσα. Μην καθυστερείς να τακτοποιήσεις όσα σε τραβούν μακριά από το στόχο σου. Προσπάθησε να κάνεις τους σωστούς υπολογισμούς, που θα σου επιτρέψουν να ρυθμίσεις πιο εύκολα τις εκκρεμότητές σου, χωρίς να κουραστείς υπερβολικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι αρκετά ισορροπημένη, Υδροχόε, και το ταίρι σου προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Απλώς φρόντισε να εξωτερικευτείς κι εσύ περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα θα έχεις πολύ άγχος με κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θα ανταπεξέλθεις πάντως σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις σε όσες συναλλαγές θέλεις να κάνεις, αν και συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων κι αγορές γενικώς ευνοούνται

Ιχθύς

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα, Ιχθύ, ένα γεγονός σε ξαφνιάζει ευχάριστα κι η ζωή σου παίρνει νέα τροπή, πολύ διαφορετική από την μέχρι τώρα. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στην παρατήρηση κάθε λεπτομέρειας, μέσα από την οποία θα αντλήσεις τα απαραίτητα στοιχεία για τη μετέπειτα διαδρομή σου. Να σκέφτεσαι θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, μην πεις όχι στις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα ξεφύγεις από το άγχος που έχεις. Αν δεν υπάρχει ταίρι η περίοδος (με την Αφροδίτη στους Διδύμους) ευνοεί νέες γνωριμίες και καταστάσεις, που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς προτάσεις στη δουλειά σου σήμερα, Ιχθύ, που θα είναι πολύ καλές. Θα επιτύχεις χρήσιμες συνεργασίες, που θα σε ευχαριστήσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πλήρη προγραμματισμό, αφού έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα, πράγμα που θα σε οδηγήσει εκτός προϋπολογισμού.

oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Πρωτομαγιάς 01/05/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: