ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Δευτέρας 07/05/18ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 7/5/2018

Το Τετράγωνο Ερμή με τον Πλούτωνα, πληγώνει με σκληρά λόγια, συζητήσεις και ειδήσεις τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου, που θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε επαφές και μετακινήσεις!

Κριός

Μία μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή έρχεται, Κριέ, και καλό είναι να μην την αφήσεις να μείνει μόνο στη θεωρία, αλλά να τολμήσεις να την πραγματοποιήσεις. Εμπειρίες του παρελθόντος έρχονται τώρα να συμβάλλουν θετικά στην επίτευξη του καινούργιου στόχου σου και κατακτάς νέους ανθρώπους, εντυπωσιάζοντάς τους με το δυναμισμό και τις γνώσεις που σου χάρισε το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου, Κριέ μου, αν σήμερα πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Κριέ, θα διορθώσεις αρκετές καθυστερημένες και προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν τη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις που συχνά σου χαλούν τη διάθεση.


Πως θα επηρεάσει τα ζώδια το τετράγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα στις 7/5 - Αισθηματικά & Οικονομικά Μπερδέματα


Ταύρος

Γενικά
Με το πλανητικό σκηνικό να σε ευνοεί, Ταύρε, ένα νέο περιβάλλον διαμορφώνεται για σένα, το οποίο μάλιστα θα δεχτείς με χαρά, προσαρμοζόμενος πολύ ευκολότερα απ’ όσο φαντάζεσαι. Η ανάγκη σου πάντως, για ελευθερία και νέα πράγματα, χρειάζεται προσοχή, διαφορετικά θα αναγκαστείς να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου, Ταύρε μου, αρκεί να μη σε πιάσουν τα… κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις σήμερα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο επαγγελματικός σου τομέας, Ταύρε, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένος, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες, που σε ταλαιπωρούν ακόμη. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν πολύ. Σημασία όμως έχει, ότι ξεκινά μια περίοδος που θα αρχίσουν να ισορροπούν.


Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 7 έως 13 Μαΐου 2018

Δίδυμος

Γενικά
Το θάρρος και η αυτοπεποίθηση που έχεις δείξει τελευταία, Δίδυμε, σε συνδυασμό με την επιμέλειά σου, σε οδηγούν σ’ ένα σταθερό κι ευχάριστο περιβάλλον. Δείξε ευελιξία απέναντι στα προβλήματα που μάλλον έρχονται και προσπάθησε να διατηρήσεις τη ζωντάνια σου, δίχως να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Τα δύσκολα θα περάσουν γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε απασχολούν, Δίδυμέ μου, κάποια θέματα από τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Μην τα κρατάς μέσα σου, μίλα σήμερα μαζί του και θα δεις, ότι μετά όλα θα είναι μια χαρά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί, ώστε να παρουσιαστούν πολλές ενδιαφέρουσες καταστάσεις και να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Δίδυμε, πολλά θέματα που καθυστερούσαν ή σε προβλημάτιζαν, θα αρχίζουν να βρίσκουν τις λύσεις τους με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν περίμενες.


Καρκίνος

Γενικά
Μια απομάκρυνση από κάποιους δικούς σου ανθρώπους έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα, Καρκίνε μου, γεγονός που σ’ έχει στεναχωρήσει, κυρίως επειδή η ευθύνη βαραίνει εσένα και τις επιλογές σου. Η οικογένειά σου όμως θα επανέλθει κοντά σου και με τη στάση της θα διευκολύνει τη βελτίωση των σχέσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις σήμερα, Καρκίνε, να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Καρκίνε, πρέπει να προσέχεις, αφού θα έχεις εντάσεις, αλλά και πολλά προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να προετοιμαστείς, ώστε να τα αντιμετωπίσεις. Στα οικονομικά σου, αν ακολουθήσεις σωστό προγραμματισμό και αποφύγεις τα πολλά έξοδα, να ξέρεις ότι θα καλύψεις τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο.


Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας


Λέων


Μια τεράστια αλλαγή στη ζωή σου, Λέων μου, σε τρομάζει με την ξαφνική της εμφάνιση. Μη σπεύσεις να γαντζωθείς κάπου, αφού θα έχεις βοήθεια σε λογικά πλαίσια και μάλιστα χωρίς να τη ζητήσεις από κάποιον. Σε εύλογο χρονικό διάστημα προσαρμόζεσαι κι η ζωή σου θα συνεχίσει πάλι να κυλάει σε ήρεμους κι ευχάριστους ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις ερωτισμό και προσαρμοστικότητα, Λέων μου, οπότε άφησε τα σήμερα να εξωτερικευτούν, για να περάσεις καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, πρέπει σήμερα να προσέχεις στις αποφάσεις που παίρνεις ή σε καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε τα πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα τις υποχρεώσεις που έχεις.


Η Αφροδίτη στους Διδύμους έως 19/5 – Για ποιους έρχονται νέοι καυτοί έρωτες

Παρθένος

Γενικά
Η θέλησή σου κι η πίστη που έχεις στον εαυτό σου, Παρθένε, θα σε βοηθήσουν να προβάλεις τις προσπάθειες και τις αξίες σου στους άλλους, κερδίζοντας την εύνοια τους, ώστε να πραγματοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Κάποιοι άνθρωποι από το περιβάλλον σου, που αναγνωρίζουν την αξία σου, θα συμμαχήσουν μαζί σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για άλλη μια φορά, Παρθένε, θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου! Αισθάνεται μεγάλη τύχη που σ’ έχει δίπλα του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, φρόντισε σήμερα να μη φορτίζεσαι και απόφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν έντονα. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα.Ζυγός

Γενικά
Αναζωογονημένο σε βρίσκει αυτή η μέρα, Ζυγέ, μετά από μία περίοδο ξεκούρασης και χαλαρότητας. Μπορείς να εκμεταλλευτείς προτάσεις και να οργανώσεις σχέδια, ικανά να πραγματοποιηθούν και να σε απογειώσουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δραστηριοποιηθείς και να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, για να αρπάξεις την κατάλληλη στιγμή τις ευκαιρίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με άλλα θέματα να σε προβληματίζουν, Ζυγέ μου, δεν δείχνεις την απαραίτητη στοργή στο ταίρι σου. Φρόντισε να το διορθώσεις, για να αποφύγεις τα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, αρχίζουν να καλυτερεύουν. Σήμερα πάντως, πρέπει να προσέχεις σε συνεργασίες που θα ξεκινήσεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αλλά σίγουρα θα αρχίσουν να ισορροπούν.


Αισθηματικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια!

Σκορπιός
Γενικά
Οι πλανήτες, Σκορπιέ, ενισχύουν την επικοινωνία σου σε μια περίοδο κατάλληλη για διεύρυνση στον κύκλο των γνωριμιών σου. Κάποιες από τις επαφές αυτές θα σου φανούν χρήσιμες μελλοντικά για την πραγματοποίηση των στόχων σου. Προσκάλεσε φίλους και ανταποκρίσου σε κάθε είδους προτάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει, Σκορπιέ μου, να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα στο τι λες, διαφορετικά θα ακουστούν πράγματα που θα φέρουν εντάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Σκορπιέ, καλό είναι σήμερα να αποφύγεις αλλαγές και κυρίως το κλείσιμο σημαντικών συμφωνιών. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να μην κάνεις νέα έξοδα.


Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2018 από τον Κώστα Λεφάκη – Φουρτούνες για αυτά τα 4 ζώδια!

Τοξότης
Γενικά
Μία μεγάλη αλλαγή, Τοξότη μου, που σου επιβάλλεται με πιεστικό και απότομο τρόπο, σε ενοχλεί, κλονίζει την ηρεμία και χαλάει τη διάθεσή σου, γεμίζοντάς σε ανησυχίες. Χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστείς, κάτι που θα γίνει ευκολότερα αν αφεθείς με ψυχραιμία και χωρίς προκλητικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Τοξότη, θα είναι σήμερα σε πολύ καλά επίπεδα και αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλή πορεία. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις. Τα οικονομικά σου θα συνεχίσουν να φέρνουν έντονο άγχος και θα προβληματιστείς αρκετά από τα πολλά έξοδα.

Αιγόκερως

Γενικά
Ευχάριστες δραστηριότητες, Αιγόκερε, μειώνουν το στρες των τελευταίων ημερών και βελτιώνουν αισθητά τη διάθεσή σου. Οι ισορροπίες σού επιτρέπουν αλλαγές στο πρόγραμμα κι αποκτάς μεγαλύτερη δυνατότητα αξιοποίησης του προσωπικού σου χρόνου. Εκμεταλλεύσου τον όσο ακόμη υπάρχει, διότι σύντομα οι ανάγκες αυξάνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή σου διάθεση, Αιγόκερε, θα σε κάνουν σήμερα να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέλεις να καταξιωθείς στη δουλειά σου, Αιγόκερε, και θα σου δοθούν ευκαιρίες για να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου, σήμερα θα μείνουν σε στασιμότητα.


Οι μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2018 για όλα τα δεκαήμερα

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε μου, η κοινωνικότητά σου θα απασχολήσει τους οικείους σου, καθώς οι τεράστιες υποχρεώσεις σε κάνουν απόμακρο, κάτι που οι άλλοι δεν κατανοούν. Εξήγησε στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ποιοί είναι ο τωρινοί ρυθμοί σου και μην αρνείσαι με τόση ευκολία προσκλήσεις, διότι δημιουργούνται αρνητικές σκέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις μπει σε μια περίοδο, Υδροχόε, κατά την οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να συνεργαστείς, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ έχεις πολύ άγχος. Τα πράγματα πάντως θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα βελτιωθούν λίγο τα έσοδά σου.


Ζώδια: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2018 από την Άντα Λεούση

Ιχθύς
Γενικά
Είσαι πολύ κοινωνικό άτομο, Ιχθύ, κι η επαφή σου με τους άλλους είναι πραγματικά εύκολη. Εκμεταλλεύσου το και προώθησε τα σχέδια σου σε άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν. Η γοητεία κι η αυτοπεποίθησή σου θα σου ανοίξουν το δρόμο για νέες γνωριμίες και παρέες, που θα σε κάνουν να περάσεις ευχάριστα και να ξεκουραστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ιχθύ μου, να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που το κουράζουν, διότι θα έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους δίνει τις καλύτερες επιρροές της σε σένα, που ακόμη δεν έχεις ταίρι, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, πρέπει σήμερα να προσέχεις στις αποφάσεις που θα πάρεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που φαίνεται να έχεις σε ζητήματα νόμου.

  oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Δευτέρας 07/05/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: