Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Τετάρτης 09/05/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 9/5/2018


Μήπως παρασήκωσαν τον αμανέ οι Σταθεροί του 2ου δεκαημέρου; Hεπιστροφή του Δία στο δεκαήμερο τους αλλά και η σημερινή του Αντίθεση με τον Ήλιο, φέρνει επικίνδυνη έπαρση και ρίσκο, που δεν θα έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα!

Κριός

Γενικά
Χωρίς κάτι ιδιαίτερο να σε βασανίζει, Κριέ μου, η συμπεριφορά σου το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζεται από μεγάλη νευρικότητα. Αυτή η ένταση δυσκολεύει τη ζωή σου, καθώς και των γύρω σου. Προσπάθησε να έχεις αντικειμενικότητα, αφού μπορεί μεν να μην απολαμβάνεις τη μεγαλύτερη εύνοια της τύχης, αλλά η ζωή σου δεν πηγαίνει καθόλου άσχημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα, Κριέ, αν δεις στη σχέση σου με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές πιεστικές καταστάσεις, που τ’ άστρα δείχνουν ότι επικρατούν αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πάνε αρκετά καλά, Κριέ μου, αλλά για να φτάσεις στην επιτυχία, χρειάζεται σήμερα να δώσεις περισσότερα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν περίμενες.


Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (07-13.05) από την Άντα Λεούση!


Ταύρος

Γενικά
Το κοινωνικό σου περιβάλλον, Ταύρε, σε αποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο, σε στηρίζει ψυχολογικά και σε ενθαρρύνει σε νέα βήματα. Φρόντισε να αναπτύξεις περισσότερο το δημιουργικό σου κομμάτι και η κοινωνική αποδοχή θα μετατραπεί σε χαρά και ψυχαγωγία, για σένα και τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα περάσεις ευχάριστα στη σχέση σου και θα μπορέσεις να πεις πολλά πράγματα στο ταίρι σου, ώστε να αισθανθείτε όμορφα κι οι δύο

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή. Μην κλείσεις σήμερα σημαντικές συμφωνίες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, παρόλο που τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο.

Ο Ήλιος σε αντίθεση με το Δία στις 9/5: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια


Δίδυμος

Γενικά
Διαθέτεις μια έντονη ακτινοβολία, Δίδυμε, η οποία σου επιτρέπει να κερδίζεις τις εντυπώσεις, όπου και αν βρίσκεσαι. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία, να προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες την τύχη που πάντα έβλεπες στους άλλους, αρκεί να έχεις θετικότητα και να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Προσπάθησε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις, Δίδυμέ μου, που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό σου και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμέ μου, σήμερα πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Θα μπεις πάντως σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έχεις περισσότερες απολαβές.


Καρκίνος

Γενικά
Ευκαιρίες υπάρχουν γύρω σου καθημερινά πολλές, Καρκίνε μου, εσύ όμως έχεις την προσοχή σου στραμμένη αλλού και τις αφήνεις να σε προσπερνάνε. Μην αδιαφορείς και ασχολήσου περισσότερο με αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, αφού επηρεάζουν και τη δική σου ζωή. Εξωτερίκευσε τη δύναμη και τις ικανότητες σου, αρπάζοντας τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Καρκίνε, να μιλήσεις με το ταίρι σου, να ξεχάσεις καταστάσεις που σε στεναχώρησαν και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, σήμερα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς για να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Ποια ζώδια θα έχουν «φουρτούνες» αυτή την εβδομάδα; (07-13/05)

Λέων
Γενικά
Η καλλιτεχνική σου ευαισθησία, Λέων, ξεδιπλώνεται τώρα με δημιουργικό τρόπο και το αποτέλεσμα ξαφνιάζει ευχάριστα τον κοινωνικό σου περίγυρο. Μη διστάσεις να επωφεληθείς δημιουργώντας κάτι, που θα μπορούσε να σου αποφέρει κέρδος. Απευθύνσου σε κύκλους ανθρώπων που σ’ ενδιαφέρουν κι η λύση θα βρεθεί μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων, πάει αρκετά καλά. Μπορείς να την κάνεις ακόμη καλύτερη, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που φαίνεται να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Λέων, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις κάποια προβλήματα, που προέρχονται από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου δεν είναι ιδιαίτερα καλά κι έχεις πολλές υποχρεώσεις. Θα μπορέσεις πάντως να τακτοποιήσεις τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.


Παρθένος

Γενικά
Βαριέσαι εύκολα ό,τι και να κάνεις, Παρθένε μου, και δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς, πράγμα που απογοητεύει τους γύρω σου. Είναι πια καιρός να πράξεις με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες, πάνω σ’ ένα πλάνο που θα δημιουργήσεις εσύ κι όχι οι άλλοι. Θα εκπλαγείς διαπιστώνοντας πόσο ισορροπημένο μπορούν να σε κάνουν οι πραγματικά δικές σου επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Παρθένε, αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις πολλά πράγματα που ήθελες, να έρχονται με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα θα πρέπει να προετοιμαστείς για κάποιες καθυστερήσεις και προβλήματα που θα αντιμετωπίσεις, σε θέματα μάλιστα που περιμένεις να τελειώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να έχουν κάποια ισορροπία, παρόλο που αυτό δε φαίνεται μέσα στα συνεχιζόμενα έξοδα.Ζυγός

Γενικά
Πολλές καθυστερήσεις, Ζυγέ μου, κι εμπόδια στην πραγματοποίηση των στόχων σου, σε εξουθενώνουν και χάνεις το κουράγιο και την ενεργητικότητά σου. Η κακή σου διάθεση όμως μπορεί τώρα να βελτιωθεί, αν προσθέσεις στο ημερήσιο πρόγραμμά σου κάποιο σπορ ή λίγη ώρα σε μια ενεργητική δραστηριότητα. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και σύντομα η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Ζυγέ μου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα πάνε αρκετά καλά σήμερα, αρκεί να μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Τα οικονομικά σου ακόμη δε βρίσκονται στο σημείο που θέλεις. Φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 7 έως 13 Μαΐου 2018

Σκορπιός

Γενικά
Η συνέπεια και η αποφασιστικότητα, Σκορπιέ μου, είναι τα βασικά στοιχεία που σ’ έχουν βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σου. Υπολογίζεις πάντα επαρκώς όλες τις κινήσεις σου και δεν αφήνεις περιθώρια για ανατροπές. Διαφωνείς όμως πολλές φορές με τη γνώμη των άλλων και θεωρείς μόνο τις δικές σου απόψεις σωστές, πράγμα που προκαλεί εντάσεις στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Σκορπιέ, περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, έχεις κουραστεί ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Σκορπιέ μου, σήμερα πρόσεχε στις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις, καθώς μπορεί οι επιλογές σου να είναι λανθασμένες. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα. Απόφυγε πάντως τα περιττά έξοδα.

Αστρολογικό Δελτίο: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 7 έως 13 Μαΐου 2018

Τοξότης

Γενικά
Σε ενδιαφέρει πάρα πολύ, Τοξότη μου, η γνώμη που έχουν οι δικοί σου άνθρωποι για σένα και κάνεις ό,τι μπορείς για να κερδίζεις τη θετική τους άποψη. Νιώθεις μεγάλη ευχαρίστηση όταν αντιλαμβάνεσαι ότι οι κοντινοί σου δέχονται και θαυμάζουν τις ιδέες σου. Στο παραπάνω πλαίσιο, θα σου παρουσιαστούν σήμερα κάποιες ευκαιρίες που δεν περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Τοξότη, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Φρόντισε όμως να βάλεις σε ένα πρόγραμμα τις προτεραιότητες που έχεις, ώστε να ολοκληρώσεις τα πάντα. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.


Αιγόκερως

Γενικά
Σκέψου τώρα, Αιγόκερε, να γραφτείς σε γυμναστήριο, να επισκεφτείς ένα διαιτολόγο ή κάποιο ινστιτούτο αισθητικής. Το αποτέλεσμα θα καταπλήξει τους γύρω σου και θα απογειώσει τη διάθεσή σου. Ασχολήσου με την εικόνα σου, τακτοποίησε τη ντουλάπα σου και θα διαπιστώσεις, ότι η βελτίωση του εαυτού σου είναι πολύ ευκολότερος στόχος απ’ όσο νόμιζες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείτε σήμερα με το ταίρι σου, Αιγόκερε, να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα, που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, σήμερα πρόσεχε, αφού θα δημιουργηθούν εντάσεις με συνεργάτες σου, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα, που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι, ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

Υδροχόος


Γενικά
Ένα τεράστιο βάρος από υποχρεώσεις σε ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό, Υδροχόε μου, γεγονός που σε γεμίζει άγχος, βλάπτοντας μακροπρόθεσμα τη διάθεσή σου. Δυστυχώς, τα προβλήματα ποτέ δεν τελειώνουν, οπότε πάρε μια βαθειά ανάσα κι οργανώσου, ήρεμα αυτή τη φορά και με σκοπό να αντέξεις, παραμένοντας όρθιος. Η οικογένειά σου ευτυχώς σε στηρίζει όσο μπορεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Υδροχόε, φρόντισε σήμερα να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, αφού αν κλειστείς πολύ στον εαυτό σου, θα μπεις σε άβολες συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε μου, πρέπει σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματα, που ίσως προκύψουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς όμως, αφού στο εξής τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις περισσότερα έσοδα.

Αισθηματικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια!

Ιχθύς

Γενικά
Η απόλυτη συγκέντρωσή σου, Ιχθύ, στην πορεία των προσωπικών σου στόχων, σε οδηγεί στην επιτυχία και σε βοηθάει να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους του παρελθόντος. Στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και καταφέρνεις να εκμεταλλευθείς με αποτελεσματικό τρόπο μία μεγάλη ευκαιρία. Η κατάληξη σε δικαιώνει και σου επιτρέπει να βελτιώσεις αισθητά τη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Αν δεν είσαι σε σχέση, η Αφροδίτη από τους Διδύμους ανεβάζει τη γοητεία σου και θα γνωρίσεις το ταίρι που τόσο καιρό θέλεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις ετοιμάσει πρώτα έναν πλήρη προγραμματισμό. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν, οπότε θα νιώσεις καλύτερα. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.


oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Τετάρτης 09/05/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: