ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Πέμπτης 10/05/18ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/5/2018

Η χθεσινή Αντίθεση Ήλιου-Δία, προειδοποιεί τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου, να ηρεμήσουν λίγο, να μην το παρακάνουν με την απληστία και να μην διακινδυνεύουν σημαντικά θέματα και σχέσεις, στο όνομα του εγωισμού τους!

Κριός


Γενικά
Σήμερα, Κριέ, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή σε λόγια και κινήσεις που θα γίνουν, διότι θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη ολόκληρου του επόμενου διαστήματος. Συγκεντρώσου σε ένα πρόγραμμα, που θα σου επιτρέψει να προωθήσεις τα σχέδιά σου με όσο το δυνατόν λιγότερο κόπο. Αρκετά πράγματα οδεύουν προς βελτίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με το παρόν πλανητικό σκηνικό, Κριέ, το προτιμότερο σήμερα είναι να φροντίσεις με δυναμισμό να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Κριέ, να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την πορεία της δουλειάς σου. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, κι ειδικότερα αυτές που αφορούν θέματα νόμου. Απόφυγε αυτή τη μέρα να κλείσεις χρηματικές συμφωνίες.


Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα


Ταύρος

Γενικά
Χρειάζεται προσοχή σήμερα, Ταύρε μου, σε θέματα που αφορούν οικογένεια και παιδιά. Μην είσαι τόσο αυστηρός και δες τα πράγματα σε πιο ρεαλιστική βάση, για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που επιμένουν να σε ταλαιπωρούν. Η τάξη κι ο καλός προγραμματισμός, σε συνδυασμό με ορθή διαχείριση του άγχους, θα σε βοηθήσουν επαρκώς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ταύρε μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά πράγματα στη θέση τους, ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα της σχέσης σας.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε μου, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις πάντως πολλά πράγματα ταυτόχρονα, διότι στο τέλος θα εξαντληθείς. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή θα έρθουν προτάσεις που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου, οπότε δες τες με σοβαρότητα.

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (07-13.05) από την Άντα Λεούση!

Δίδυμος


Γενικά
Μετά από σκληρή αυτοκριτική, Δίδυμέ μου, έχεις καταλήξει στην άποψη, ότι επιβάλλεται να κάνεις κάποιες αλλαγές στη ζωή σου και να απομακρύνεις ανθρώπους και καταστάσεις, που σε επηρεάζουν αρνητικά, μπλοκάροντας την αισιοδοξία σου. Η εμπειρία που αποκόμισες όλο αυτόν τον καιρό θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές κινήσεις κι επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Κάποια προβλήματα που είχες στη σχέση σου, Δίδυμε, αρχίζουν σήμερα να ξεπερνιούνται κι έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι αυτή την περίοδο χωρίς ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου εκπέμπει τις καλύτερες επιρροές της, για να σου συμβούν τα καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμέ μου, σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η περίοδος, βλέπεις, είναι έντονη για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι επιτρέπεται να κάνεις πολλά έξοδα.

Καρκίνος

Γενικά
Παρεξηγήσεις στο στενό σου κύκλο διαφαίνονται στον ορίζοντα, Καρκίνε μου, γι’ αυτό σε κάθε περίπτωση συγκράτησε την ένταση και τα λόγια σου. Θα προκύψουν κάποιες αλλαγές τώρα και το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές για σένα, θα εξαρτηθεί καθαρά από τη στάση που θα κρατήσεις. Φρόντισε, λοιπόν, η συμπεριφορά σου να αντανακλά τη θετική σου ενέργεια κι έτσι θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα, Καρκίνε μου, να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του εξηγήσεις γιατί έχεις αυτή τη συμπεριφορά απέναντί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα είναι μεγάλη. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε αγχώνουν. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε περισσότερο, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε πρόσθετα έξοδα κι άσκοπες αγορές.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Ποια ζώδια θα έχουν «φουρτούνες» αυτή την εβδομάδα; (07-13/05)

Λέων


Γενικά
Από σήμερα, Λέων, μπορείς να αλλάξεις τα πράγματα που δε σου αρέσουν. Να είσαι όμως σίγουρος πριν πράξεις και να θυμάσαι, ότι ο παραμικρός αποχωρισμός έχει μακροπρόθεσμα το τίμημά του. Περιόρισε την ανυπομονησία σου, παράμεινε ήρεμος και τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της σχέσης σας ή την επισημοποίησή της.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων μου, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα μεταξύ συνεργατών σου. Καλό είναι να μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Απόφυγε πάντως καινούργιες συμφωνίες και χρηματικές συναλλαγές.


Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, αξιολόγησε τις συνθήκες και βάλε προτεραιότητες, που θα επιτρέψουν να ανταποκριθείς καλύτερα. Κάποιες συζητήσεις με οικεία πρόσωπα φέρνουν εντάσεις και ανατροπές, γι’ αυτό σκόπιμο θα ήταν, να είσαι προσεκτικός και φειδωλός στα λόγια σου. Μην παραμελείς τον εαυτό σου και πρόσεχε αν οδηγείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ρομαντισμός που θα έχεις σήμερα, αλλά και ο ερωτισμός, Παρθένε μου, θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε μόνο να προγραμματίσεις τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Παρθένε, σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που καθυστερούν, προβληματίζοντάς σε εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Τα έξοδα συνεχίζονται κι οι υποχρεώσεις που έχεις, σε αγχώνουν πάρα πολύ.

Ζυγός
Γενικά
Κάποια αγαπημένα πρόσωπα, Ζυγέ, σου φέρνουν πληροφορίες, με τη βοήθεια των οποίων βρίσκεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και καταφέρνεις να τα διευθετήσεις με απολύτως συμφέροντα για σένα τρόπο. Να δείξεις τεράστια προσοχή στα λόγια που θα ακούσεις, αφού χρειάζονται επεξεργασία για να σε οδηγήσουν στο σωστό δρόμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ μου, να μειώσεις τα νεύρα που έχεις και να μην τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο. Προσπάθησε να έρθεις περισσότερο κοντά του και θα ξεπεράσετε τα προβλήματα που ίσως σας ταλαιπωρούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα έχεις έντονη αισιοδοξία αλλά και μεγάλη όρεξη, για να τακτοποιήσεις όλα τα θέματα που την αφορούν. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις, ότι ξεκινάει μια περίοδος που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 7 έως 13 Μαΐου 2018

Σκορπιός

Γενικά
Σκοντάφτεις συνεχώς στο παρελθόν, Σκορπιέ μου, και σε πρόσωπα που προέρχονται από αυτό. Πρέπει να πάρεις γενναίες αποφάσεις, οι οποίες θα σε απαλλάξουν από τα παραπάνω και να επιστρατεύσεις τη λογική σου, για να ξεπεράσεις τις ασάφειες και τις δυσκολίες, που έχουν μέχρι σήμερα δημιουργηθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη σκέφτεσαι αρνητικά, Σκορπιέ μου, κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στη σχέση σου. Με τη συζήτηση που θα κάνεις σήμερα με το ταίρι σου, θα τακτοποιηθούν πολλά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, μπορείς να συζητήσεις για τις αλλαγές που θέλεις, αφού όμως δεις αν οι καταστάσεις είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου, θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που υπάρχουν και σε αγχώνουν για πολύ καιρό.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

Τοξότης


Γενικά
Οι αλλαγές που έγιναν πρόσφατα, Τοξότη μου, σε δυσκολεύουν, λόγω μιας μικρής σου άρνησης για τη μετάβαση στην καινούργια περίοδο. Οι εξελίξεις είναι καθοριστικές και αναπόφευκτες. Από σήμερα δραστηριοποιήσου, θέσε τους στόχους σου και συγκεντρώσου στην επίτευξή τους. Ο καιρός κυλά γρήγορα και δε σου αφήνει περιθώριο να κοιτάζεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις το ίδιο λάθος για άλλη μια φορά, Τοξότη μου, δηλαδή να φορτώσεις το ταίρι σου με τα προβλήματα και το άγχος που έχεις στην υπόλοιπη καθημερινότητά σου. Αντίθετα, εξωτερίκευσε σήμερα την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που διαθέτεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη μου, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως σήμερα θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν αρκετά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως

Γενικά
Προσέγγισε τα πράγματα με ψυχραιμία, Αιγόκερέ μου, και περίμενε να ωριμάσουν οι συνθήκες, οπότε με λίγη τύχη και πολύ οργάνωση θα δεις τους κόπους σου να αποδίδουν όλα εκείνα, που τόσο καιρό περιμένεις. Η υπομονή σου θα ανταμειφθεί κι η εμπειρία που θα αποκομίσεις θα είναι μεγάλη, καθώς και χρήσιμη για τα μελλοντικά σου σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε, Αιγόκερέ μου, να μιλήσεις σήμερα με το ταίρι σου και να του πεις αυτά που σε εκφράζουν, για να περάσεις καλύτερα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Αιγόκερέ μου, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές κι οδηγούν στην άνοδο των επαγγελματικών σου. Προσπάθησε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να βγεις από το αδιέξοδο αυτής της περιόδου.


Υδροχόος


Γενικά
Το προηγούμενο διάστημα, Υδροχόε μου, ήταν ιδιαίτερα δύσκολο για σένα, αλλά σε βοήθησε να δεις ποιοι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορείς να στηρίζεσαι και ποιοι είναι μόνο για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Μην ξεχάσεις τα συμπεράσματά σου αυτά, την επόμενη φορά που θα είσαι σε πλεονεκτική θέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι, Υδροχόε μου, σήμερα να αφήσεις στην άκρη καταστάσεις που έχουν τελειώσει και να δεις το μέλλον της σχέσης σου με περισσότερη αισιοδοξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Υδροχόε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην αλλάξεις κάτι και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς φυσικά να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα νιώσεις καλύτερα.

Ιχθύς

Γενικά
Φιλικά πρόσωπα, Ιχθύ, σου προτείνουν κάτι που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα, για το οποίο όμως θα πρέπει να σκεφτείς πολύ πριν αποφασίσεις. Να είσαι σε ετοιμότητα, αλλά δίχως παρορμητισμό, ο οποίος δε βοηθάει στη λήψη σωστών αποφάσεων. Μη δείχνεις εμπιστοσύνη παντού, παρά μόνον εκεί όπου έχεις αποδείξεις αξιοπιστίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Ιχθύ, και σήμερα να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, αφού την τελευταία περίοδο πάλι έχεις απορροφηθεί από άλλα θέματα. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η Αφροδίτη από τους Διδύμους σε ευνοεί, για να κάνεις μια γνωριμία που θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ μου, σήμερα θα συμβούν κάποιες αλλαγές, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει, λοιπόν, να προετοιμαστείς, για να αντιμετωπίσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να ακολουθήσεις ένα λεπτομερή προγραμματισμό, για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.


oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
Τα Ζώδια της Πέμπτης 10/05/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: