Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Παρασκευής 11/05/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 11/5/2018

Παρασκευή σήμερα και χαμογελάμε αφού μετράμε ώρες για το Σαββατοκύριακο, το οποίο αναμένεται συναρπαστικό και ευχάριστο, αρκεί να προσέξουμε τα νεύρα μας και τα λόγια μας πάνω στο θυμό μας, ιδίως αν είμαστε Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ουδεκαημέρου!

Κριός


Γενικά
Η θέση των πλανητών, Κριέ μου, σου χαρίζει ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις στόχους που επιθυμείς, όμως η αρνητική σου στάση και ένας μικρός… σνομπισμός δε σου επιτρέπουν να επωφεληθείς αρκετά. Προσπάθησε να παραμείνεις στο δρόμο που έχεις επιλέξει και κράτα το δύσκολο κομμάτι του εαυτού σου μακριά από τους ανθρώπους που νοιάζονται για την εξέλιξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό θα είναι αυτή την περίοδο, Κριέ μου, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου, που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό στα επαγγελματικά σου, Κριέ, για να ισορροπήσεις σήμερα τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Τα οικονομικά σου, θα αρχίσουν να έχουν βελτίωση και θα καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.


Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 16 Μαΐου ως τις 15 Νοεμβρίου. Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια;


Ταύρος

Γενικά
Μια ευχάριστη πρόταση έρχεται για σένα, Ταύρε μου, και σε γεμίζει χαρά, αλλά δυστυχώς δε θα έχει διάρκεια, γι’ αυτό συγκρατήσου και μην ενθουσιάζεσαι. Θα χρειαστείς μεγάλες αντοχές για να πετύχεις ανατροπή σε αυτό που αναμένεται. Δεν υπάρχει κάτι που να είναι απόλυτο και να θυμάσαι ότι η θετική σου στάση θα βοηθήσει αρκετά τα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μη δίνεις σημασία σε ασήμαντες λεπτομέρειες, Ταύρε μου, που μπορεί να σε εκνευρίζουν και να φέρνουν αναίτια ξεσπάσματα απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις ενδιαφέρουσες αποδόσεις. Τα οικονομικά σου δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση και σωστά θέλεις να βρεις νέες πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου! Πως θα επηρεαστεί το κάθε ζώδιο; Προσοχή...

Δίδυμος


Γενικά
Πρέπει να μπεις σε μια διαδικασία ξεκαθαρίσματος, Δίδυμέ μου, αφού έχεις μαζέψει γύρω σου ένα ετερόκλητο πλήθος ανθρώπων, που πιο πολύ σε βαραίνει, παρά σε ευχαριστεί. Βγάλε από την ζωή σου ό,τι δε σε καλύπτει και αποτελεί για εσένα βάρος, ακολουθώντας χωρίς δισταγμό το ένστικτό σου. Έχεις ανάγκη την αλλαγή κι όσοι μείνουν κοντά σου, θα το καταλάβουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου, Δίδυμε, και σήμερα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου για το μέλλον της. Αν ακόμη δεν έχεις κάποιο ταίρι στην ζωή σου, μπορείς να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου και τότε, χωρίς να το καταλάβεις, θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Δίδυμέ μου, πρέπει να λύσεις προβλήματα που αφορούν το εργασιακό σου παρελθόν. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό είναι να σκεφτείς καλά, πριν απαντήσεις. Τα οικονομικά θέματα σε προβληματίζουν πολύ. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες, ώστε να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.


Καρκίνος


Γενικά
Παρασκηνιακές συζητήσεις και λόγια που σε πικραίνουν, Καρκίνε μου, έρχονται σύντομα σε γνώση σου. Συγκράτησε το θυμό και την απογοήτευσή σου, μην είσαι ευκολόπιστος και θα δεις την πραγματικότητα της κατάστασης. Μη σχολιάσεις οτιδήποτε και σε κανέναν, διότι θα εκτεθείς και τα λόγια σου θα έχουν βαρύτητα, που θα απασχολήσει για καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσεις, Καρκίνε, σήμερα να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή είναι μια καλή περίοδος για να εξωτερικευτείς περισσότερο και να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, αυτή την περίοδο δε θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου, οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου.


Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου αυτή την εβδομάδα

Λέων


Γενικά
Έχεις αφήσει πολλές εκκρεμότητες, Λέων μου, και τώρα που βλέπεις τα συσσωρευμένα προβλήματα, στρεσάρεσαι. Πρέπει να ηρεμήσεις και να οργανωθείς, αφού το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να τα λύσεις σε μία μέρα, όσο κι αν το επιθυμείς. Ταξινόμησε τις υποχρεώσεις σου ανάλογα τη σοβαρότητά τους, δρώντας με πρόγραμμα κι υπομονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Λέων μου, θα έχεις κάποια παράπονα για μερικά πράγματα που δε σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλησε με το ταίρι σου και θα δεις, ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, θα δεις σήμερα πολλούς στόχους που έχεις θέσει, ν’ αρχίσουν να επιτυγχάνονται. Αν σου κάνουν καινούργιες προτάσεις, πρέπει να εξετάσεις πολύ προσεκτικά αν οδηγούν στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου είσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε, λοιπόν, να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.


Παρθένος

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε μου, μία υπερβολή στην εκδήλωση των συναισθημάτων κάποιου ατόμου προς το πρόσωπό σου σε γεμίζει αισθήματα ευθύνης και σε αγχώνει. Κάνε μια ήρεμη συζήτηση, ώστε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να θέσεις τα όριά σου. Το κλίμα είναι δυνατόν ν’ αλλάξει, αρκεί να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα πεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε, πάει αρκετά καλά, αλλά εσύ συνεχίζεις και έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον της. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να μην εκπέμψεις δυσάρεστα συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου μπορείς πολύ εύκολα ν’ αγγίξεις την επιτυχία. Στα οικονομικά σου, προσπαθείς να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, ενώ και τα έσοδα που έχεις, δεν είναι ικανοποιητικά. Μπορείς να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.Ζυγός

Γενικά
Μία καλή ευκαιρία, Ζυγέ μου, έρχεται για σένα αυτή τη στιγμή και δεν την περιμένεις, με αποτέλεσμα να αργήσεις να τη δεις, πράγμα που ίσως δυσκολέψει την αξιοποίησή της. Κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά και μην προτρέχεις. Θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις πολλά για τη σχέση σου, Ζυγέ, και να γίνει το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις αυτά που επιθυμείς, φρόντισε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς, διαφορετικά θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο που θα αρχίσεις να ισορροπείς. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα δεν ευνοούνται σήμερα.

Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Ποια ζώδια θα έχουν «φουρτούνες» αυτή την εβδομάδα; (07-13/05)

Σκορπιός


Γενικά
Έρχονται καταστάσεις, Σκορπιέ μου, που σε μπερδεύουν και σε εμποδίζουν να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου αυτό τον καιρό. Προσπάθησε να κρατήσεις το αρχικό σου πρόγραμμα και να μην απογοητευτείς. Τα μικροπροβλήματα είναι προσωρινά και ξεπερνιούνται πολύ σύντομα, χωρίς να αφήνουν επιπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποιες απορίες, Σκορπιέ μου, για το πως αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα σήμερα μαζί του και σε βεβαιώνω, ότι μετά τη συζήτηση θα λυθούν όλα τα ζητήματα με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Συνέχισε στους ρυθμούς σου κι η επιτυχία είναι κοντά. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις συνετή διαχείριση και ν’ αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.

Μάιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

Τοξότης

Γενικά
Αυτό το διάστημα, Τοξότη, χρειάζεται να αντιμετωπίζεις τα γεγονότα με μεγαλύτερη επιφυλακτικότητα κι είναι καλύτερο να μην πάρεις αποφάσεις, που θα επηρεάσουν το μέλλον σου. Μην εμπιστευθείς κάποιο φιλικό πρόσωπο από το παρελθόν, που θέλει να ανανεώσετε τη σχέση σας, αφού ο σκοπός του δεν είναι ανιδιοτελής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τη στάση που έχεις αυτή την στιγμή απέναντι στο ταίρι σου, Τοξότη μου, και σε ερωτήματα το βάζεις, αλλά και την πορεία της σχέσης σας δυσκολεύεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη, σήμερα μη χαλαρώσεις στο ελάχιστο και προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα που σε αφορούν άμεσα. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που θα δεις βελτίωση. Φρόντισε, λοιπόν, να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.


Αιγόκερως


Γενικά
Μέσα στην απαισιοδοξία των τελευταίων ημερών, Αιγόκερε, έρχεται κάτι να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και να τονώσει τη διάθεσή σου. Κάποιες πληροφορίες για ένα θέμα που σε έχει απασχολήσει σε βάθος στο παρελθόν, σου δίνουν προοπτικές για τη θετική εξέλιξή του. Να είσαι σε ετοιμότητα, αφού όλα διαδραματίζονται ξαφνικά και γρήγορα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία της σχέσης σου, Αιγόκερέ μου, βλέπεις ότι έχει σκαμπανεβάσματα. Η εξυπνάδα σου σήμερα θα σε οδηγήσει στις συζητήσεις, που πρέπει να γίνουν για να λυθούν οι προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε σήμερα, Αιγόκερέ μου, τις παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις τα φορολογικά θέματα που ίσως σε απασχολούν. Θα σου γίνουν προτάσεις και δεν πρέπει ν’ αφήσεις τις ευκαιρίες να περάσουν χαμένες.


Υδροχόος

Γενικά
Ένα θέμα σε έχει δυσκόλεψε πολύ τελευταία, Υδροχόε μου, κι έχει αποσπάσει την προσοχή σου από σημαντικούς τομείς της ζωής σου, που μένουν πίσω ακάλυπτοι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βιώνεις παράπονα και γκρίνιες, δίχως να φταις, και να κουράζεσαι ακόμη πιο πολύ. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου για να βρεις τρόπους, που θα αναδείξουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Υδροχόε μου, αν από σήμερα συγκρατείς τα νεύρα σου και δε λες πράγματα, που στενοχωρούν το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι γενικώς καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν κι αισθάνεσαι καλύτερα.

Ιχθύς


Γενικά
Η περίοδος δεν ευνοεί θεαματικές αλλαγές, Ιχθύ μου, ούτε γρήγορα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου. Να έχεις υπομονή μαζί με σταθερότητα στο πρόγραμμά σου και προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους σε συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα. Το αύριο δικαιώνει τη συνετή σου στάση, ενώ η εξυπνάδα κι η δημιουργικότητά σου θα αναγνωριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Ιχθύ, και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ιχθύ, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις, για τις οποίες πρέπει να σου πω, ότι δεν πρέπει να δώσεις αναβολές, αλλά να τις καλύψεις.


  oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Παρασκευής 11/05/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: