Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Τεταρτης 16/05/18ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 16/5/2018

Ο Άρης από σήμερα στον Υδροχόο και με το… «καλημέρα σας» κοντράρεται με τον Ουρανό! Ξαφνικοί τσακωμοί αλλά και απρόσμενα γεγονότα και συγκρούσεις, πλήττουν τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους των πρώτων ημερών!

Κριός


Γενικά
Το σκηνικό σύντομα αλλάζει, Κριέ μου, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα, που είχαν από καιρό ξεχαστεί. Αυτό σου δημιουργεί προσωρινά κάποια αναστάτωση, αλλά γρήγορα οι ισορροπίες της καθημερινότητάς σου επανέρχονται κι όλα τακτοποιούνται με επιτυχία. Δείξε καλή πρόθεση και σκέψου θετικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ μου, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να διορθώσεις κάποια θέματα στη σχέση σας, που θεωρείς ότι μπορεί να σας απομακρύνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, φρόντισε να επιδιώξεις συνεργασίες και να ετοιμάσεις σχέδια για το μέλλον. Η δυναμικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ αυξημένη. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, αφού έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που πρέπει να τακτοποιήσεις.


Ουρανός στον Ταύρο από 15 Μαΐου 2018 έως 26 Απριλίου 2026 – Αναλυτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Ταύρος

Γενικά
Για σένα, Ταύρε, έχει αρχίσει μια περίοδος εσωτερικής αναζήτησης και πνευματικής καλλιέργειας, που θα έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή σου. Μη βιάζεσαι κι άφησε τις εξελίξεις να έρθουν μόνες τους, αφού αν κάνεις λάθος επιλογές, θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Εστίασε σε αυτά που ονειρευόσουν και πάντα επιθυμούσες, βάζοντάς τα σε πρώτο πλάνο, αφού ήρθε η ώρα να τα πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε μου, θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, τα πράγματα είναι καλά. Φρόντισε σήμερα να τελειώνεις με κάποια θέματα που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου όμως δε βρίσκονται στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο πάντως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.Ζώδια: Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15 Μαΐου! – Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν!

Δίδυμος


Γενικά
Οι καταστάσεις, Δίδυμε, μετά από μεγάλο διάστημα στασιμότητας, γίνονται επιτέλους αφορμή για εξέλιξη, και μάλιστα θετική. Δείξε καλή πρόθεση απέναντι σε φίλους κι εξέτασε κάθε λεπτομέρεια, αφού εκεί θα διαπιστώσεις το σωστό τρόπο για να προχωρήσεις όπως ακριβώς απαιτούν οι καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σε κάποιες συζητήσεις που ξεκινά το ταίρι σου για τη σχέση σας, Δίδυμέ μου, φρόντισε να δείξεις ενδιαφέρον, για να βγάλετε μαζί τα καλύτερα συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, σήμερα θα έχεις αρκετό φόρτο κι η πίεση θα σε εκνευρίζει πολύ. Έχε κουράγιο, αφού μπορείς με σταθερά βήματα να φτάσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζονται κι οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις οικονομία.


Καρκίνος

Γενικά
Έχεις πετύχει σε μικρό χρονικό διάστημα πολλά, Καρκίνε μου, κι ενώ αυτό σ’ ευχαριστεί, σου έχει ελαχιστοποιήσει το χρόνο που διαθέτεις για τον εαυτό σου, την προσωπική και την κοινωνική σου ζωή. Έβαλες σε πρώτο πλάνο την επιτυχία και τη διασφάλισή της, ξεχνώντας τις φιλικές σχέσεις και τους ανθρώπους που ήταν κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δεις σήμερα το ταίρι σου, Καρκίνε, με άλλο μάτι, πιο ερωτικό. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Καρκίνε, θα υπάρχει αρκετή δουλειά, πράγμα που φυσικά δε σε φοβίζει. Φρόντισε μόνο να διώξεις το άγχος που έχεις για την υλοποίηση των σχεδίων σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

O Ουρανός στον Ταύρο για τα επόμενα 7 χρόνια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Λέων

Γενικά
Σύντομα, Λέων μου, λαμβάνεις κάποιο πολύ σημαντικό μήνυμα, μέσα από το οποίο αντιλαμβάνεσαι πληθώρα λαθών του παρελθόντος. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε επίπεδα πέρα από τις δυνάμεις σου, αντίθετα δείξε τον καλύτερο εαυτό σου και όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Λέων μου, να τα πας σήμερα πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αν καταφέρεις να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να δεις μερικά πράγματα με περισσότερη θετικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων μου, νιώθεις μεγάλη υπερένταση κι έχεις έντονο εκνευρισμό, τον οποίο προκαλούν κάποιες υποθέσεις σου που ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Στα οικονομικά σου, αυτή την περίοδο πρέπει να τακτοποιήσεις γρήγορα κάποιες υποχρεώσεις που έχεις και να μη δώσεις άλλες αναβολές. Τα γραφειοκρατικά και ακίνητης περιουσίας θέματα σήμερα ευνοούνται.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 14 έως 20 Μαΐου 2018

Παρθένος

Γενικά
Μετά από τόσα που σου έχουν συμβεί, Παρθένε μου, πρέπει να έχεις καταλάβει, ότι δε θα σου χαριστεί το παραμικρό και πως πρέπει να παλέψεις σκληρά, για να στηρίξεις τον εαυτό σου και κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα. Ακόμη κι ορισμένα άτομα που πίστεψες, αποδείχτηκε ότι δεν άξιζαν. Ήρθε η ώρα να αγωνιστείς και να κερδίσεις το στοίχημα, αποδεικνύοντας ότι αξίζεις να είσαι νικητής.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε μόνο να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν ακόμη καλύτερες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε να ακούσεις σήμερα εκείνα που έχουν να σου πουν οι συνεργάτες σου και θα βοηθηθείς περισσότερο σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν κι εσύ ψάχνεις να βρεις νέες πηγές εσόδων, ώστε να ανταπεξέλθεις στις τόσες υποχρεώσεις που έχεις.


Ζυγός
Γενικά
Μην αφήνεις περιθώρια σε φίλους, Ζυγέ, να εμπλέκονται σε ζητήματα που σε απασχολούν προσωπικά. Η αγάπη κι η αφοσίωση χρειάζονται όρια για να λειτουργήσουν, οπότε μίλησέ τους με ηρεμία, όσο είναι ακόμα καιρός και προλαβαίνεις να αποφύγεις κάθε ενδεχόμενο παρεξηγήσεων στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα, Ζυγέ μου, έντονη την ανάγκη, να διευθετήσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου, μια κι έχεις προβληματιστεί πολύ τον τελευταίο καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρέπει πρώτα να δεις αν είναι συμφέρουσες για σένα. Στα οικονομικά σου, οφείλεις να κινηθείς με πλήρη προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίζουν, καθώς σε οδηγούν εκτός προϋπολογισμού.


Ερμής στον Ταύρο από τις 13/5 – 30/5! Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια;

Σκορπιός

Γενικά
Τώρα που πέρασαν τα προβλήματά σου, Σκορπιέ, και στη ζωή σου έχει επανέλθει η γαλήνη, ήρθε η ώρα να προσφέρεις στον εαυτό σου όλα όσα έχεις ονειρευτεί και σε κάνουν ευτυχισμένο. Άφησε πίσω σου την πεζή καθημερινότητα και ξεκίνα για το ταξίδι της ζωής σου με χαρά και ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές οπτικές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, σήμερα ευνοούνται οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε κινήσεις, που σε οδηγούν στο να κάνεις μόνο έξοδα.


Ζώδια: Προβλέψεις για τον υπόλοιπο του Μαΐου από την Άση Μπήλιου!

Τοξότης

Γενικά
Νέες καταστάσεις, Τοξότη, θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες και σύντομα θα βρεις τη χαμένη σου γαλήνη κι εμπιστοσύνη για τους ανθρώπους. Μη βιάζεσαι να ενθουσιαστείς, αλλά περίμενε υπομονετικά να σου αποκαλύψει ο χρόνος τις θετικές πτυχές που ξετυλίγονται μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θέλεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, Τοξότη μου, αλλά με τις υποχρεώσεις που έχεις, δίνεις αναβολές. Κάποια στιγμή όμως, πρέπει να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε ευνοήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, σήμερα πρόσεχε σε ό,τι αφορά σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, αφού υπάρχουν ακόμη αρκετά προβλήματα. Τα οικονομικά σου δε σε ευχαριστούν αυτή την περίοδο, καθώς τα έξοδα που έχεις είναι πάρα πολλά. Τα νομικά και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Αιγόκερως

Γενικά
Είναι σχεδόν βέβαιο, Αιγόκερέ μου, πως ο χρόνος που πέρασε σου έδωσε στενοχώριες, αλλά και μια βαθύτερη κατανόηση των καταστάσεων. Τώρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν με σταθερότητα στο σημείο που επιθυμείς. Οι διακυμάνσεις έλαβαν οριστικό τέλος. Η πρόοδος και η επιτυχία πλησιάζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ όμορφα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, παρόλο που έχεις έντονο άγχος κι αρκετή κούραση. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κινηθείς με πολλή προσοχή, διότι θα έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα με υπερβολικό τρόπο και χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Ο Ουρανός στον Ταύρο ως το 2026: Τι θα φέρει στα ζώδια το μεγάλο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς

Υδροχόος

Γενικά
Μία νέα γνωριμία σ’ ενθουσιάζει, Υδροχόε, αλλά σου δημιουργεί τεράστια ανησυχία για την εξέλιξή της. Χαλάρωσε κι άφησε το χρόνο να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες. Μπορείς ν’ αναγνωρίσεις, χωρίς κάποια βοήθεια, την πραγματικότητα. Είναι ζήτημα χρόνου, λοιπόν, να αποκτήσεις την πλήρη εικόνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα στο ταίρι σου και να θυμάσαι, ότι όποτε το κάνεις αυτό, περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε κάποιες προτάσεις που ίσως σου γίνουν. Στα οικονομικά σου, συνεχίζεις τις προσπάθειες για να ισορροπήσεις.

.Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 16 Μαΐου ως τις 15 Νοεμβρίου. Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια;

Ιχθύς

Γενικά
Τα άστρα στηρίζουν τα όνειρά σου, Ιχθύ, με πολλές ευκαιρίες δράσης σε επίπεδα καθοριστικής σημασίας. Απόλαυσε την ευκολία, αλλά αξιοποίησε παράλληλα τις προοπτικές, που δε θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια. Κάποιο άτομο κύρους σου συμπαραστέκεται με εποικοδομητικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στο ταίρι σου, Ιχθύ μου, αφού τον τελευταίο καιρό έχεις αμελήσει αρκετά πράγματα. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, γνώριζε, ότι η Αφροδίτη από τους Διδύμους σού δίνει όλα τα φόντα, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Ιχθύ μου, θα έχεις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Θα γίνουν συζητήσεις για καινούργια πράγματα, αλλά εσύ θέλεις πρώτα να τελειώσεις κάποιες υποθέσεις, που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να βελτιώσεις τα εισοδήματά σου σου, βρίσκοντας καινούργιες πηγές εσόδων.


  oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
Τα Ζώδια της Τεταρτης 16/05/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: