ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Πέμπτης 17/05/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/5/2018


Ο Ουρανός στο Ζώδιο του Ταύρου ήδη έχει δείξει τα… ανατρεπτικά του δόντια για τους Σταθερούς των πρώτων ημερών. Ωστόσο επιφυλάσσει τις επόμενες μέρες ξαφνικές χαρέςγια Ζώδια της Γης και του Νερού!

Κριός


Γενικά
Ο κοινωνικός σου περίγυρος, Κριέ μου, αδυνατεί να αποδεχτεί τον τρόπο που κινείσαι, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κλίμα ψυχρότητας και περιστασιακών εντάσεων. Μην επιτρέπεις σε λάθος διαθέσεις να σε ζημιώσουν μακροπρόθεσμα. Χαλάρωσε και δείξε σε όλους τι αξίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι, Κριέ μου, να βγάλεις από τη μνήμη σου καταστάσεις που έχουν τελειώσει και να δεις το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, κινήσου αργά και σταθερά. Οι βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Είσοδος του Άρη στον Υδροχόο: Αναλυτικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια!


Ταύρος

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα, Ταύρε, οι καταστάσεις αλλάζουν προς το καλύτερο και σου δίνεται η ευκαιρία να νιώσεις πιο ασφαλής. Μην προκαλείς με τη στάση σου αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες που χρειάζονται, για να πετύχεις χωρίς μεγάλη προσπάθεια όσα επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις που έχεις, Ταύρε μου, και μη σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σ’ έχουν στεναχωρήσει στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε μου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δε θα ξέρεις πως να προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά σήμερα θα εκπονήσεις ένα σχέδιο για τη βελτίωσή τους.

Ουρανός στον Ταύρο από 15 Μαΐου 2018 έως 26 Απριλίου 2026 – Αναλυτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Δίδυμος

Γενικά
Τα ζητήματα που σου προκαλούν αίσθημα πίεσης, Δίδυμέ μου, απαιτείται να τακτοποιηθούν ή, αν αυτό δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον να δρομολογηθούν το συντομότερο. Οι εντάσεις δε βοηθούν να προχωρήσεις, ούτε και να λάμψεις σε κοινωνικό επίπεδο. Χαλάρωσε, λοιπόν, κι άφησε τα πράγματα να αποκατασταθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε, Δίδυμε, σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου, αποφεύγοντας συζητήσεις που αφορούν το παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, καταφέρνεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε τις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Σήμερα, μείνε μακριά από έξοδα και φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.


Καρκίνος

Γενικά
Η δημιουργικότητά σου, Καρκίνε, βρίσκεται τον τελευταίο καιρό σε εξαιρετικά επίπεδα. Δείξε σοβαρότητα, για να ανταποκριθείς στις συνθήκες που προκύπτουν από τη νέα ανάληψη ευθυνών, που φέρνει η αναγνώριση των δράσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου, Καρκίνε μου, αν μειώσεις τα νεύρα που έχεις και δεν τα βάζεις με το ταίρι σου χωρίς λόγο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, σήμερα θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Διώξε το άγχος και προσπάθησε να μειώσεις τον εκνευρισμό που έχεις. Τα οικονομικά σου θα μπουν σε μια καλή σειρά. Φρόντισε να δώσεις προτεραιότητα σε υποχρεώσεις που έχεις να καλύψεις, κι ιδιαίτερα σε ζητήματα νόμου.


O Ουρανός στον Ταύρο για τα επόμενα 7 χρόνια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Λέων

Γενικά
Το ξέρεις, Λέων, ότι είσαι άτομο που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο. Η εμφάνισή σου και η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε βοηθάνε να γνωρίζεις άτομα, που διευκολύνουν τα σχέδιά σου. Η φιλική συμπεριφορά σου και η ευγένεια που σε χαρακτηρίζει, σε κάνουν αποδεκτό και απαραίτητο στις παρέες, πράγμα που διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, Λέων, είναι καλή για τη σχέση σου και μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θέλεις και να κάνεις τις προτάσεις σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, τα πράγματα σήμερα θα είναι ήρεμα. Φρόντισε να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται κι εσύ έχεις έντονο άγχος. Ηρέμησε και σταδιακά θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.


Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 14 έως 20 Μαΐου 2018

Παρθένος

Γενικά
Η φιλία σου με θετικά και σταθερά άτομα, Παρθένε, αναβαθμίζει την καθημερινότητά σου, σε χαλαρώνει και ενισχύει τη δημιουργική σου δράση. Οι συμμαχίες που προκύπτουν είναι ιδιαίτερα πολύτιμες και χρειάζεται να δείξεις σοβαρότητα μαζί με συνέπεια, για να αποδώσουν το μέγιστο δυνατό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου, Παρθένε μου, θέλει να μοιραστεί μαζί σου κάποιους προβληματισμούς που έχει σε θέματα από την υπόλοιπη καθημερινότητά του. Φρόντισε, λοιπόν, να αποφορτίσεις το κλίμα, να το ακούσεις και να περάσετε όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Στα σχέδια ή στα καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν είναι θετικά κι οι υποχρεώσεις παραμένουν αρκετές. Μπορείς πάντως να κάνεις αυτή την περίοδο κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Ζυγός
Γενικά
Η έμπνευσή σου, Ζυγέ μου, σε κατευθύνει και παράλληλα σου δημιουργεί άγχος. Χαλάρωσε κι άφησε το χρόνο να περάσει, πριν οι υποχρεώσεις μεγαλώσουν. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να προσφέρεις σε κάθε σου συνεργασία τον καλύτερο εαυτό σου. Όλα θα βελτιωθούν πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις καλά με το ταίρι σου, Ζυγέ, και να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Θα αναθεωρήσεις πολλές από τις σκέψεις που έκανες πριν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, οι προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δε σε ικανοποιούν ακόμη. Θα δεχτείς σήμερα κάποιες προτάσεις που θα βοηθήσουν τα έσοδά σου να βελτιωθούν.Ερμής στον Ταύρο από τις 13/5 – 30/5! Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια;

Σκορπιός

Γενικά
Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο, Σκορπιέ μου, να εκφράσει στα αγαπημένα σου πρόσωπα κάθε επιθυμία και ανάγκη, χωρίς να βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, που μελλοντικά θα σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, παρά να απορείς γιατί δεν τα κατάφερες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Σκορπιέ μου, να κάνεις συζητήσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά και παρά τις υποχρεώσεις, αλλά και την ένταση, θα φτάσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να ισορροπήσεις και να βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις, που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.


Ζώδια: Προβλέψεις για τον υπόλοιπο του Μαΐου από την Άση Μπήλιου!

Τοξότης

Γενικά
Πλήρης αναθεώρηση πραγματοποιείται σε όλα τα επίπεδα, Τοξότη μου, κι αισθάνεσαι έξω από τα νερά σου. Μη βιάζεσαι να προσπαθήσεις για όσα είναι σε εκκρεμότητα, αντίθετα αξιολόγησε προσεκτικά και με έμφαση στις λεπτομέρειες κάθε δυνατότητα που σου παρουσιάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε σήμερα περισσότερη σημασία στο ταίρι σου, Τοξότη μου, και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι έφτασε ο καιρός να βρεις το σύντροφο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, σήμερα θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητά σου σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα υπήρχαν, θα δώσει λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου ακόμη σε ταλαιπωρούν. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.


Αιγόκερως
Γενικά
Δυσκολίες και παρεξηγήσεις, Αιγόκερε, χαρακτηρίζουν το ερχόμενο διάστημα, στο οποίο αρκετά εμπόδια κάνουν την εμφάνισή τους, αφήνοντας τους πάντες μετέωρους. Ακολούθησε ένα αυστηρό πρόγραμμα, για να ισορροπήσεις τις καταστάσεις στα κατάλληλα, για να προχωρήσουν οι υποθέσεις σου, επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα, Αιγόκερέ μου, μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου. Καλό είναι να μιλήσεις μαζί του και μάλιστα άμεσα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στη δουλειά σου, Αιγόκερε, είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν σήμερα ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου όμως δεν είναι σε καλή κατάσταση. Με τις κινήσεις πάντως που αυτή την περίοδο κάνεις, θα μπορέσεις να φέρεις κάποια ισορροπία.

Ο Ουρανός στον Ταύρο ως το 2026: Τι θα φέρει στα ζώδια το μεγάλο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς

Υδροχόος

Γενικά
Η κούραση και η κακή διάθεση που έχεις, Υδροχόε μου, δε σε αφήνουν να δεις τα γεγονότα από τη σωστή τους πλευρά. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, ότι δεν είναι ώρα για δράση, αλλά για ξεκούραση και περισυλλογή. Ό,τι και να κάνεις αυτό τον καιρό, δε θα είναι υπέρ σου, αφού θα αποτελεί αποτέλεσμα απρόσεκτης σκέψης. Άσε, λοιπόν, τους άλλους να κάνουν τα λάθη και προτίμησε να προσφέρεις στον εαυτό σου την ηρεμία που χρειάζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άφησε σήμερα στην άκρη τους εγωισμούς, Υδροχόε μου, και μίλησε ανοιχτά με το ταίρι σου. Μπορεί, αν αλλάξεις κι εσύ συμπεριφορά, να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πας πολύ καλά και θα κλείσεις συνεργασίες, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, οπότε απόφυγε σήμερα να κάνεις έξοδα που θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού.


.Ο Άρης στον Υδροχόο από τις 16 Μαΐου ως τις 15 Νοεμβρίου. Πως θα επηρεαστούν τα ζώδια;

Ιχθύς
Γενικά
Τα άστρα σού χαμογελούν, Ιχθύ μου, μετά από μεγάλο διάστημα. Απόλαυσε την πλανητική εύνοια και μη βιάζεσαι να λάβεις τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου. Η δικαίωση θα έρθει με αργά και σταθερά βήματα, αλλά θα είναι καθοριστική και με μεγάλη διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Ιχθύ μου, νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε, λοιπόν, να ξεκαθαρίσεις οτιδήποτε μπορεί να σε προβληματίζει

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου, σήμερα θα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά δεν κινούνται πολύ καλά. Πρέπει να έχεις πλήρη προγραμματισμό και να αποφύγεις το να παρασύρεσαι σε έξοδα. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

  oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
 
Τα Ζώδια της Πέμπτης 17/05/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: