Τα Ζώδια της Κυριακής 20/05/18

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2018 Ο Χείρωνας μας μπερδεύει αυτό το Σαββατοκύριακο! Από την μία το Εξάγωνο του με ...


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/5/2018

Ο Χείρωνας μας μπερδεύει αυτό το Σαββατοκύριακο! Από την μία το Εξάγωνο του με τον Άρη που μας δίνει την δύναμη και την θέληση να ξεπεράσουμε πληγές και από την άλλη το Τετράγωνο του με την Αφροδίτη, επαναφέρει πληγές ερωτικές αλλά και οικονομικές…

Κριός

Γενικά
Από σήμερα, Κριέ, η καθημερινότητά σου αλλάζει προς το καλύτερο και γίνεται πλέον εφικτό να πραγματοποιηθούν τα σχέδιά σου. Δείξε ψυχραιμία και δώσε τον καλύτερό σου εαυτό, αποφεύγοντας να μεγαλοποιήσεις τα μικρά εμπόδια που προκύπτουν. Τα πράγματα ολοκληρώνονται σε βάθος χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό σου τομέα, Κριέ μου, δίνεις τις λύσεις που θέλεις με βοήθεια από τη μεγάλη κατανόηση που δείχνει το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι στην ζωή σου, να ξέρεις, ότι από σήμερα που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, μπορείς να κάνεις πολλά, ώστε να έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, είναι σε καλά επίπεδα. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις σχέδια για την εβδομάδα που έρχεται. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άση Μπήλιου! Πως θα επηρεάσει η σελήνη στον Καρκίνο;

Ταύρος
Γενικά
Η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει, Ταύρε μου. Είναι, λοιπόν, επιτακτική ανάγκη άμεσα να οργανωθείς και ν’ αναλάβεις με σοβαρότητα τα καθήκοντά σου. Η συνέπεια που θα δείξεις, θα καθορίσει το μέγεθος της επιτυχίας. Μην αφήνεις το χρόνο να περάσει, απασχολούμενος με άσχετες δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ταύρε, θα έχεις αρκετή ισορροπία και ηρεμία στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που σε χαρακτηρίζουν, για να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να ξεχαστείς λίγο, ώστε να ηρεμήσεις από την πιεστική καθημερινότητα. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες.

Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου (19-20/05) από την Άντα Λέουση!

Δίδυμος

Γενικά
Από σήμερα, Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί και αξιόλογες ευκαιρίες φέρνουν νέα ξεκινήματα, που μπορούν να σε απογειώσουν. Την ερχόμενη περίοδο, κάποια τυχαία γεγονότα γίνονται αφορμή να ενεργοποιηθούν υποθέσεις, που παραμένουν στάσιμες εδώ και καιρό. Φιλικά σου πρόσωπα σού δίνουν τη βοήθειά τους σε νέα ξεκινήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πλησίασε σήμερα περισσότερο το ταίρι σου, Δίδυμέ μου, και πες του αυτά που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα κι εσύ

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σταδιακά θα φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, καλό είναι σήμερα να κινηθείς λίγο συγκρατημένα.

Καρκίνος
Γενικά
Οι πλανήτες, Καρκίνε μου, φέρνουν μικροπροβλήματα, που δεν πρέπει να σε καθηλώνουν σε απραξία. Προσπάθησε να διευθετήσεις τα ζητήματα που παρουσιάζονται, ώστε να οδηγηθείς σε θετικές εξελίξεις. Τα άστρα σού δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις τις σωστές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Καρκίνε, που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σου, βρες τον εαυτό σου μακριά από το άγχος που έχεις και πέρνα ευχάριστα με το ταίρι σου. Μια βραδινή έξοδος θα σας έκανε πολύ καλό. Εσύ που δεν έχεις ταίρι θυμήσου, ότι αυτή η περίοδος είναι άκρως ερωτική και κατάλληλη, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Καρκίνε, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο πιο ξεκούραστα μπορείς. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

Άση Μπήλιου: Πώς επηρεάζει η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο τα 12 ζώδια; Ποιοι πρέπει να προσέξουν!

Λέων

Γενικά
Από σήμερα, Λέων, θα έχεις νέες προτάσεις, που τώρα οδηγούν σε καινούργιες ευκαιρίες, τις οποίες δεν είχες στο μυαλό σου και σε ανανεώνουν ευχάριστα. Τυχόν εκκρεμότητες του παρελθόντος με τον κατάλληλο προγραμματισμό τακτοποιούνται και σε οδηγούν σε αύξηση του προσωπικού σου χρόνου, που σου είναι απολύτως απαραίτητος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Λέων, είναι πολύ ανεβασμένη κι έτσι δίνεις καλό τόνο στη σχέση σου, κάνοντας το ταίρι σου να περνάει όμορφα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, είναι γενικώς καλά. Σήμερα, φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, αφού ήδη έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο! Πως θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των Ζωδίων έως 13/6/18

Παρθένος

Γενικά
Πολλά πράγματα, Παρθένε μου, βρίσκονται σε σύγχυση μέσα το μυαλό σου κι αυτό σου προκαλεί άγχος. Πρέπει να βρεις το χρόνο να κάνεις ένα καλό ξεκαθάρισμα, βάζοντας τα ανοιχτά ζητήματα σε μια σειρά. Αξιολόγησε τα «θέλω» και τις ανάγκες σου, θέτοντας προτεραιότητες. Έτσι, θα μπορείς να βλέπεις τα πράγματα καθαρά και να μην πελαγοδρομείς στο απόλυτο χάος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Παρθένε μου, θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς να πάρεις τις αποφάσεις, που θα φέρουν καλή πορεία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, τα πράγματα δεν είναι άσχημα, αλλά σήμερα προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.


Ζυγός

Γενικά
Η προσωπική σου ελευθερία, Ζυγέ, είναι για σένα το σημαντικότερο αγαθό και δεν το διαπραγματεύεσαι για οποιονδήποτε λόγο. Οι άνθρωποι γύρω σου δε σε πολυκαταλαβαίνουν και τις περισσότερες φορές, στις συζητήσεις μαζί τους, απογοητεύεσαι. Είναι καλύτερα για εσένα να ασχοληθείς με κάτι πιο δημιουργικό και να μην παίρνεις μέρος σε κουβέντες, που σε εκνευρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ζυγέ, που η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, βγάλε τον ερωτισμό σου, κάνοντας το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα, φρόντισε να δεις λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου δε θα είναι πολύ καλά, γι’ αυτό πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις.

Ο Άρης στο ζώδιο του Υδροχόου από 16 Μαΐου ως 15 Νοεμβρίου 2018.Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Σκορπιός
Γενικά
Η προσοχή σου, Σκορπιέ, εστιάζει σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια, με αποτέλεσμα να μένουν πίσω θέματα που αφορούν τις άμεσες ανάγκες σου και την κάλυψή τους. Μην κάνεις πίσω τώρα, που οι πλανήτες φέρνουν εύνοια σε κάθε σου προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αισθανθείς σήμερα στη σχέση σου κάποια απομόνωση, Σκορπιέ μου. Μίλησε με το ταίρι σου, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή, να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις πολλά ανοίγματα, αφού αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν το επιτρέπει.

Είσοδος του Άρη στον Υδροχόο: Αναλυτικές προβλέψεις της Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια!

Τοξότης

Γενικά
Από σήμερα, Τοξότη, η ευχάριστη διάθεσή σου θα κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου, αλλά οι αποφάσεις που πήρες πρόσφατα, θα σε γεμίσουν υποχρεώσεις. Παράλληλα, θα διαπιστώσεις πως το αποτέλεσμα δε σε ικανοποιεί όσο περίμενες. Άκου την καρδιά σου κι ακολούθησε τη διαίσθησή σου, για να δώσεις λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα, Τοξότη μου, να ξεχάσεις κάποιες καταστάσεις που έχουν γίνει στη σχέση σου. Μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί με το ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αλλά σήμερα φρόντισε λίγο να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, πρέπει να προσέχεις, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως

Γενικά
Αυτό που κυρίως έχεις στο μυαλό σου, Αιγόκερε, είναι η εξέλιξη και η βελτίωσή σου σε όλα τα επίπεδα. Η ενέργεια που έχει συσσωρευτεί μέσα σου, αναζητά διέξοδο κι όλα δείχνουν πως είναι καιρός για νέα ξεκινήματα, που θα τύχουν υποστήριξης, αρκεί να τα στηρίξεις σε γερά θεμέλια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην κάθεσαι καθόλου, αφού από σήμερα που μπαίνει η Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα έρθουν τα καλύτερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, δεν έχεις πρόβλημα. Σήμερα, φρόντισε λίγο να ξεχαστείς από την καθημερινότητα. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα, αφού δε βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.

Ουρανός στον Ταύρο από 15 Μαΐου 2018 έως 26 Απριλίου 2026 – Αναλυτικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Υδροχόος

Γενικά
Ο απολογισμός που έκανες πρόσφατα, Υδροχόε μου, σου άφησε κάποιες πικρίες, που σταδιακά όμως υποχωρούν. Νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες και σύντομα η επιτυχία θα χτυπήσει την πόρτα σου. Προσπάθησε να είσαι συνεπής απέναντι τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, αρχίζουν να παίρνουν καλύτερη τροπή και βλέπεις ότι πολλά πράγματα που είχες στο μυαλό σου, αρχίζουν να υλοποιούνται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σε σημείο που να σε ικανοποιούν. Σήμερα, φρόντισε να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της εβδομάδας που πέρασε. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, οπότε προσπάθησε να κινηθείς εντός προϋπολογισμού.

O Ουρανός στον Ταύρο για τα επόμενα 7 χρόνια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Ιχθύς
Γενικά
Σήμερα, Ιχθύ, θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, η οποία θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητά σου. Η δυνατότητα να δοθούν λύσεις σε σημαντικά ζητήματα, βελτιώνει ουσιαστικά την ψυχολογία σου και δίνει προοπτικές βελτίωσης σε όλα τα επίπεδα. Αξιοποίησε την ευνοϊκή αυτή περίοδο, για να βάλεις τις βάσεις της μελλοντικής σου εξέλιξης σε όλα τα επίπεδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Ιχθύ, αν σήμερα ξεχάσεις τις ευθύνες από την υπόλοιπη καθημερινότητά σου και βγάλεις τον ερωτισμό σου στην επιφάνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, θα έχεις ισορροπία. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα δε σε αφήνουν να ακολουθήσεις το πρόγραμμα που θέλεις.


  oroskopos.gr
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter

Σχόλια