Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Τετάρτης 23/05/18

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/5/2018

Καμιά φορά, όταν μας αγαπάνε, θέλουμε να το ακούμε… Ναι, με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, έρχονται τρυφερά λόγια αγάπης, ρομαντικές συναντήσεις και πολλές συναισθηματικές εξομολογήσεις για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!
Η Αντίθεση ωστόσο του Ερμή-Δία, φέρνει υπερβολή και γκάφες στα λόγια των Σταθερών του 2ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά
Τη σημερινή μέρα, Κριέ, θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία για θέματα που αφορούν σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Η θέση σου θα ενισχυθεί στο κοινωνικό και οικογενειακό περιβάλλον, ενώ τα πάντα θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ευκολία στην ολοκλήρωσή τους. Δείξε λίγη υπομονή ακόμη κι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Από σήμερα, Κριέ, θα ξεκινήσουν πολλές αλλαγές και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Οι καινούργιες συνεργασίες που θα κάνεις, θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Στα οικονομικά θέματα, θα πας αρκετά καλά, αρκεί να θέσεις τους μελλοντικούς σου στόχους και να κάνεις τη σχετική οικονομία.Αστρολογικές Προβλέψεις ως και 31 Μαϊου 2018 για όλα τα δεκαήμερα


Ταύρος

Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Υδροχόο σε ευνοεί, Ταύρε, σου χαρίζει ικανοποιήσεις και σου προσφέρει ευκαιρίες για την διασφάλιση ορισμένων σημαντικών δικαιωμάτων, που σου δίνουν την αίσθηση κάποιας κατοχύρωσης. Από εκκρεμότητες που βαραίνουν την καθημερινότητά σου για καιρό, τώρα μπορείς πλέον να απαλλαγείς οριστικά.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου, Ταύρε, εξαιτίας άλλων θεμάτων που σε απασχολούν και φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, Ταύρε. Μείωσε μόνο το άγχος, αφού οι δραστηριότητες μπροστά σου είναι πάρα πολλές. Έχεις κάποια στασιμότητα στα οικονομικά σου, αλλά μην αγχώνεσαι, αφού με τις κινήσεις που θα κάνεις, θα αυξήσεις τα έσοδά σου.Ο Ερμής σε Εξάγωνο με Ποσειδώνα και Αντίθεση με Δία στις 23/5: Προβλέψεις ζωδίων

Δίδυμος

Γενικά
Σήμερα, Δίδυμε, κάποιες προοπτικές φαίνονται στον ορίζοντα κι είναι αρκετά εύκολο να γίνουν πραγματικότητα. Τα εμπόδια που μπορεί να έρθουν στον δρόμο σου, δε θα σε πτοήσουν. Χρειάζεται βέβαια σταθερότητα και συνέπεια, για να μπορέσεις να τα αποφύγεις. Να ξέρεις, ότι όλα θα τα καταφέρεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Η καλή σου διάθεση σήμερα, Δίδυμε, θα σου δώσει πρόσθετο ερωτισμό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες, που ίσως έχεις για το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι στόχοι που έχεις θέσει για τη δουλειά σου, Δίδυμε, βλέπεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν να υλοποιούνται, και μάλιστα με τον τρόπο που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις άλλα έξοδα και ειδικά αγορές που δε σου χρειάζονται.

Καρκίνος

Γενικά
Η τύχη σού επιφυλάσσει μεγάλες χαρές, Καρκίνε, που δεν περίμενες. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις θετικά το ερχόμενο διάστημα, για να θέσεις νέους στόχους και να ετοιμάσεις το πρόγραμμα, πάνω στο οποίο θα τους πραγματοποιήσεις. Η αισιοδοξία και η καλή σου διάθεση βοηθούν τη μελλοντική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε, σήμερα θα τα πας μια χαρά. Δίνεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ μπορείς και ξεπερνάς τα πιθανά μικροπροβλήματα

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Καρκίνε, να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, αν σήμερα δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε στις συζητήσεις που θα γίνουν με συνεργάτες σου να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν, αλλά σε βεβαιώνω ότι πρέπει να ηρεμήσεις, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι καταστάσεις θα αρχίσουν να ισορροπούν.


Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 13/6! Η επιρροή στα ζώδια και τα λάθος.. πάθη!

Λέων

Γενικά
Απόφυγε σήμερα τον εύκολο ενθουσιασμό και τα λόγια του αέρα, Λέων μου. Ο Άρης που είναι στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σε κάνει να ξεσηκώνεσαι χωρίς λόγο και να παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Δείξε προσοχή στον τρόπο που συνεννοείσαι, ώστε να αποφύγεις παρανοήσεις. Ανάγκη λήψης πολλών αποφάσεων θα προκύψει πάνω σε βασικά ζητήματα. Απόφυγε κάθε βιαστική κίνηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο, Λέων, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα, που εδώ και καιρό ταλανίζουν τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά, Λέων. Θα έχεις σήμερα πολλές επαφές για αλλαγές ή κάποιες συνεργασίες. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε παράλληλα να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Παρθένος

Γενικά
Αναγνώριση της δημιουργικότητάς σου, των ταλέντων σου και της καλής σου καρδιάς θα πάρεις από τον κοινωνικό σου περίγυρο, Παρθένε, και σήμερα θα σου δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσεις ό,τι επιθυμείς, παρακάμπτοντας αντιδράσεις κι εμπόδια. Θα ακολουθήσουν προτάσεις, που σε οδηγούν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα στον αισθηματικό σου τομέα, Παρθένε μου, να δεις μερικές καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα στη δουλειά σου, Παρθένε μου, να δεις πολλές καταστάσεις με απόλυτη ψυχραιμία. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 21 έως 27 Μαΐου 2018

Ζυγός

Γενικά
Οι καταστάσεις δεν προχωρούν με ευκολία αυτό το διάστημα, Ζυγέ μου, και ο μόνος τρόπος να φέρεις την τύχη στο δρόμο σου, είναι να σκέφτεσαι θετικά και να μην αλλάξεις τα σχέδιά σου. Ο προγραμματισμός και η συνέπεια δημιουργούν καλύτερη απόδοση και θα βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, όταν πολύ σύντομα οι ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ζυγέ, σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Φρόντισε, λοιπόν, κι εσύ να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, σήμερα θα πάει αρκετά καλά και θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα φέρεις τα οικονομικά σου σε ισορροπία. Μπορείς αυτή την περίοδο τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις σε θέματα νόμου.

Άση Μπήλιου: Πώς επηρεάζει η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο τα 12 ζώδια; Ποιοι πρέπει να προσέξουν!


Σκορπιός

Γενικά
Η κοινωνική σου ανασφάλεια, Σκορπιέ μου, σου δημιουργεί μεγάλες ανησυχίες και φόβο για νέα ξεκινήματα που σου προτείνονται. Εξέτασε με πολλή σοβαρότητα το ενδεχόμενο αλλαγών και μη βιαστείς να απορρίψεις οτιδήποτε. Τα προσχήματα δε βλάπτουν αυτή τη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, Σκορπιέ, θα είναι πολύ καλή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου και να κάνετε σχέδια για την πορεία της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, απόφυγε σήμερα να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην ασχοληθείς με σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα και αγορές, διαφορετικά θα βρεθείς πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

O Ουρανός στον Ταύρο για τα επόμενα 7 χρόνια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, η διάθεσή σου για δράση σε κάνει να αποφεύγεις κάθε δέσμευση και να αποζητάς διαρκώς την ανεξαρτησία σου. Αυτό έχει δημιουργήσει αρκετές δυσαρέσκειες στο περιβάλλον σου, φιλικό και οικογενειακό. Η νέα φάση ωρίμανσης που σε περιμένει, φέρνει αρκετές αναθεωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Τοξότη, από σήμερα μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα αυτά που ίσως σε απασχολούν, και σε βεβαιώνω, ότι θα βρεις πολύ καλές λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Απόφυγε πάντως σήμερα να δρομολογήσεις συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα απ’ όσο τώρα.

Αιγόκερως


Γενικά
Οι καθυστερήσεις του παρελθόντος τελειώνουν τώρα, Αιγόκερε, και η δράση καταφτάνει φέρνοντας θετικά αποτελέσματα. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και σκέφτεσαι να ξεκινήσεις δραστηριότητες, που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό, χωρίς να τολμάς την πραγματοποίησή τους. Αφέσου στην εύνοια των πλανητών και σύντομα το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα έχεις κάποιες πολύ έξυπνες ιδέες για να κάνεις τη σχέση σου καλύτερη, δίνοντας μεγάλη χαρά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι ότι είσαι σε πολύ καλή περίοδο (σε ευνοεί η Αφροδίτη από τον Καρκίνο) για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Αιγόκερε, πηγαίνει πολύ καλά και θα βελτιωθεί, αν φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σου μπορεί να σ’ εκνευρίσουν και ν’ αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικά ρίσκα.


Υδροχόος


Γενικά
Ο τρόπος δράσης σου, Υδροχόε, ξαφνικά αλλάζει και η διάθεσή σου για μεγαλύτερο κίνδυνο σού βελτιώνει την καθημερινότητα, μέσα από ρίσκο, αλλά με θετικά ευτυχώς αποτελέσματα. Δείξε πάντως σύνεση και απόφυγε τις υπερβολές, για να πετύχεις καλύτερα ωφελήματα. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε μου, σήμερα θα έχουν εντάσεις. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με το ταίρι σου, ώστε να μην πεις πράγματα που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις σήμερα μερικές δυσκολίες στη δουλειά σου, Υδροχόε μου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αφού όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπαίνεις σε μια περίοδο, που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Ιχθύς


Γενικά
Μεγάλες εξελίξεις προβλέπονται το ερχόμενο διάστημα, Ιχθύ. Σε πολλά σημεία θα χρειαστεί να αλλάξεις τις απόψεις σου για βασικά ζητήματα. Κάποια γεγονότα σου προσφέρουν ευκαιρίες για να ξεπεράσεις προβλήματα, που σ’ έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν και να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ιχθύ, σήμερα θα πάει πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, Ιχθύ μου, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς για πράγματα, που θα λύσεις πολύ εύκολα. Προσπάθησε στα οικονομικά σου να αποφύγεις κινήσεις, που φέρνουν τον κίνδυνο να βγεις από τον προϋπολογισμό σου.
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Τετάρτης 23/05/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: