ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Εκδήλωση στη Λάρισα για τη διάβρωση των εδαφών την Τετάρτη 23 ΜαΐουΤο Ίδρυμα «Συνέλευση των Πολιτών της Μεσογείου» Κύκλος Θεσσαλίας και οι «Θεσσαλοί πολίτες του κόσμου» διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα :

«Η απειλή της διάβρωσης των εδαφών και τρόποι αντιμετώπισής της»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρα 20:00, στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44 Λάρισα – 2ος όροφος).

Ομιλητής θα είναι ο κ. Πάνος Πανάγος, Στέλεχος Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπεύθυνος επιστημονικής έρευνας με ειδίκευση σε περιβαλλοντολογικά μοντέλα διάβρωσης εδαφών, και το θέμα που θα αναπτύξει: « Η διάβρωση των εδαφών, τρόποι και πρακτικές που μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπισή της. Η Ευρωπαϊκή εμπειρία»

Θα προλογίσει ο Χημικός – Περιβαλλοντολόγος κ. Ζήσης Αργυρόπουλος

Το ζήτημα της διάβρωσης των εδαφών είναι μείζονος σημασίας με τεράστια κόστη που ξεπερνάνε τα 1,2 δισεκατομμύρια Ευρώ ετησίως σε επίπεδο Ε.Ε. και με τεράστιες επιπτώσεις στον αγροτικό τομέα.

Κατά την εκδήλωση θα απευθυνθούν Χαιρετισμοί εκ μέρους των εκπροσώπων των συνδιοργανωτών και στο τέλος της εισήγησης θα ακολουθήσουν Ερωτήσεις – τοποθετήσεις – συζήτηση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.
 
 thessaliatv.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
Εκδήλωση στη Λάρισα για τη διάβρωση των εδαφών την Τετάρτη 23 Μαΐου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: