Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Παρασκευής 25/05/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/5/2018

Δίας Τρίγωνο με Ποσειδώνα και Ερμής Τρίγωνο με Πλούτωνα αυτή την μαγική Παρασκευή! Ζώδια της Γης και του Νερού, του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, μπορούν να εκπληρώσουν τα πιο μεγάλα τους όνειρα και τις πιο βαθιές τους επιθυμίες!

Κριός


Γενικά
Πετυχαίνεις αυτό που θέλεις, Κριέ, κι ο δυναμισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος. Μπορείς άφοβα να κάνεις σχέδια για το μέλλον, καθώς έχεις όλα τα εχέγγυα για την επιτυχή τους έκβαση. Πρόσεξε μόνο λίγο τον παρορμητισμό σου, επειδή κινδυνεύεις να πεις λόγια, που μπορεί να στενοχωρήσουν δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μίλησε σήμερα με το ταίρι σου, Κριέ, δείξ’ του τις πραγματικές σου προθέσεις για το πως βλέπεις τη σχέση σας, κι όλα θα πάνε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου, Κριέ, που είναι για καιρό σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως θέλεις, αλλά οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα.
Καλοκαιρινές προβλέψεις! Πως θα περάσουν τα ζώδια στις διακοπές; Ποιοι θα κάνουν σ*ξ και ποιοι… θα χωρίσουν;


Ταύρος

Γενικά
Μη διστάσεις να προχωρήσεις μπροστά, Ταύρε, ό,τι κι αν βρεθεί στον δρόμο σου, και μη σταματήσεις την προσπάθεια, μόνο και μόνο επειδή μερικές φορές μπορεί να συναντήσεις προβλήματα. Να ξέρεις, ότι όλα αυτά είναι προσωρινά. Θα πρέπει να συμβιβαστείς με την επικρατούσα κατάσταση και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στον αισθηματικό τομέα, Ταύρε, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μην πεις πάντως υπερβολικά πράγματα, που ίσως φέρουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητα που θα έχεις στη δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα θα είναι μεγάλη και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά, να σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα κι άσκοπες κινήσεις.


Αστρολογικές Προβλέψεις ως και 31 Μαϊου 2018 για όλα τα δεκαήμερα

Δίδυμος
Γενικά


Η διάθεσή σου, Δίδυμε, σήμερα θα είναι περισσότερο ανοικτή κι ευχάριστη, με αποτέλεσμα να προσελκύεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου και να ενδυναμώνεις τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις. Θα προτιμάς να βρίσκεσαι μαζί με άλλους και, για άλλη μια φορά, θα είσαι η ψυχή της παρέας!

Αισθηματικές Προβλέψεις


Μπορείς να έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου, Δίδυμε, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου, θα είναι στα ύψη τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και αρχίζεις να υλοποιείς σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου, θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα τακτοποιήσεις ανοίγματα, που σε ακολουθούν από το παρελθόν.

Καρκίνος

Γενικά
Είσαι άτομο, Καρκίνε, εύστροφο και πρακτικό, οπότε μπορείς με μεγάλη ευκολία να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με αμεσότητα. Η στασιμότητα στην οποία βρίσκεσαι εδώ και λίγο καιρό, είναι μια προσωρινή κατάσταση και γρήγορα θα ξεπεραστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Καρκίνε. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις, ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι να ξέρεις, ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο για να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, Καρκίνε μου, για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να παρασυρθείς σε πολλά έξοδα.


Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 13/6! Η επιρροή στα ζώδια και τα λάθος.. πάθη!


Λέων

Γενικά
Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, Λέων, αρκεί να μην παρασυρθείς από καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν. Βγάλε τον δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις. Δες τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία, που θα σου κάνει πολύ καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου σήμερα, Λέων, θα πάνε πολύ καλά κι εσύ θα έχεις την κατάλληλη διάθεση, για να δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, μπορείς να πετύχεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά. Μπαίνεις πάντως σε περίοδο, που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν στο ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Άση Μπήλιου: Πώς επηρεάζει η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο τα 12 ζώδια; Ποιοι πρέπει να προσέξουν!

Παρθένος

Γενικά
Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, Παρθένε, αφού έχεις απεριόριστες δυνατότητες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Λειτούργησε θετικά, για να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε ασφάλεια, και δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, που να μπορεί να σε φέρει πίσω στα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, Παρθένε, και θα παραμείνουν έτσι, αν συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, μια κι η γενικότερη ψυχολογία σου δε θα είναι ιδιαίτερα θετική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Παρθένε, σήμερα οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι τα θέματα που καθυστερούν και σ’ έχουν κουράσει, τώρα θ’ αρχίζουν να παίρνουν το δρόμο τους.


ΖυγόςΓενικά
Από σήμερα, Ζυγέ, τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους. Κυρίαρχο ρόλο θα παίξουν οι καταστάσεις και η στάση που θα ακολουθήσεις για να τις βελτιώσεις. Είναι αλήθεια, πως τα τελευταία γεγονότα δε σ’ έχουν βρει σε ετοιμότητα, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, θα τα καταφέρεις και πολύ σύντομα θα φέρεις τα πράγματα στα μέτρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις το πρόγραμμά σου με το ταίρι σου και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσετε πολύ όμορφα. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σου στέλνει τις θετικότερες επιρροές, ώστε να κάνεις μια καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες κι έχεις μπει σε μια περίοδο, που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε, λοιπόν, να κάνεις άσκοπες αγορές.

O Ουρανός στον Ταύρο για τα επόμενα 7 χρόνια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Φουρτούνες για 4 ζώδια

Σκορπιός

Γενικά
Πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο προβλέπονται σήμερα, Σκορπιέ μου. Θα βγουν στην επιφάνεια και παλιότερα θέματα, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Ταυτόχρονα, θα αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις με διαφορετικό μάτι και να κινείσαι έτσι, ώστε να αλλάξεις πολλές συνθήκες στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Σκορπιέ μου, θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν σήμερα δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Πέρνα τη μέρα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις ηρεμία κι ευτυχία στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά. Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Μην πάρεις οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο σήμερα και καλό είναι να χειριστείς με πολλή σύνεση τις αγορές που μπορεί να προκύψουν.

Τοξότης

Γενικά
Έχεις πολύ δυναμισμό, Τοξότη, ενώ οι εξελίξεις προβλέπονται πολύ θετικές για σένα. Αρχίζει μια περίοδος, κατά την οποία θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς άμεσα. Ξεκίνα, λοιπόν, να καταστρώνεις τα σχέδιά σου και θα δεις, ότι όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Τοξότη, είναι σε πολύ καλό δρόμο κι αρκετές προβληματικές καταστάσεις έχουν πια ισορροπήσει. Θα μπορέσεις σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, για να φτάσεις στο στόχο σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, διαφορετικά θα βγεις από το πρόγραμμά σου. Να προσέξεις πολύ τις άσκοπες αγορές.

Αιγόκερως


Γενικά
Ξεκινάει μια περίοδος για σένα, Αιγόκερε, που θα είναι πολύ θετική για τις διάφορες δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις. Διώξε ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, προχώρα μπροστά και σε βεβαιώνω, ότι θα απολαύσεις την επιτυχία σου. Ακολούθησε αυστηρά το πλάνο που έχεις βάλει, για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, Αιγόκερε, σε προικίζει με πολύ ερωτισμό και δείχνεις έντονη δυναμικότητα. Με τις τόσο καλές επιρροές των πλανητών, σήμερα θα περάσεις υπέροχα στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να πετύχεις πάρα πολλά στη δουλειά σου, Αιγόκερε, και θα έχεις πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Στα οικονομικά σου όμως, έχεις ήδη βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις αγορές και περιττά έξοδα.


Υδροχόος

Γενικά
Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα, Υδροχόε, και να μη δυσπιστήσεις ή υποχωρήσεις, πριν δεις προσεκτικά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θ’ ανασάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Υδροχόε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άφησε στην άκρη το άγχος που έχεις και φρόντισε να ζήσεις στιγμές ρομαντισμού με το ταίρι σου

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ημέρα που ξεκινά με συζητήσεις και σχέδια, Υδροχόε. Θα μπορέσεις να λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο τα προβλήματα που είχες μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να ακολουθήσεις πιο πιστά τον προγραμματισμό σου, διότι θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.


Ιχθύς
Γενικά
Εύνοια σε περιμένει, Ιχθύ, στις επικοινωνιακές και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις κάτι ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί ότι ήταν λανθασμένο. Εκμεταλλεύσου τη δυναμικότητά σου, ώστε να στρώσεις το δρόμο για την ομαλότερη πραγμάτωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Ιχθύ, θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που ίσως έχει το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου, Ιχθύ, και σήμερα θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Θ’ αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου. Φρόντισε να ακολουθήσεις το πρόγραμμά σου, για να ξεπεράσεις τα προβλήματα που υπάρχουν

  oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Παρασκευής 25/05/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: