ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Θετική εξέλιξη η αποσόβηση της απώλειας της κοινοτικής χρηματοδότησης για τα 2 προγράμματα της φέτας


ΣΕΒΓΑΠ για την παράταση των προγραμμάτων για τη φέτα: Θετική εξέλιξη αλλά να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη...

«Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την αποσόβηση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων της απώλειας της κοινοτικής χρηματοδότησης για τα δυο προγράμματα της φέτας, η υπόσταση των οποίων διακυβεύτηκε με τον χειρότερο και τον πλέον επικίνδυνο τρόπο» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομαχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων.

Πλην όμως, τονίζει ο ΣΕΒΓΑΠ, «είναι γενναίο να αναγνωρίζει κάνεις τα λάθη του και σοφό να μαθαίνει από αυτά. Δυστυχώς, δεν είδαμε από το υπουργείο ούτε δείγματα γενναιότητας ούτε σοφίας στο θέμα αυτό.

Χωρίς την παραμικρή ανάληψη ευθύνης για το μείζον αυτό διακύβευμα για το εθνικό μας προϊόν, διαπιστώνουμε να ενδημεί στο υπουργείο η μάλλον επικίνδυνη στάση του "ούτε γάτα ούτε ζημιά" πάρα τα απίστευτα γεγονότα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες».

Με σκοπό την αποσόβηση και άλλων τραγικών λαθών στο μέλλον τόσο από τον «νέο» ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ όσο και από το υπουργείο, ο ΣΕΒΓΑΠ επισημαίνει στην ανακοίνωσή του τις μη αντιστρεπτές συνέπειες αυτής της υπόθεσης.

Παράλληλα, συνιστά στο υπουργείο «να αναλογιστεί τις ανεπανόρθωτες ζημίες που προκάλεσε η αβελτηρία όλου του κρατικού μηχανισμού στο θέμα αυτό και να μην επιχαίρει για την 5η παράταση που έλαβε από την ΕΕ αλλά να φροντίσει εις το εξής να μην επαναληφθουν τα ίδια τραγικά λάθη διότι δυστυχώς από την μέχρι σήμερα στάση του φαίνεται να μην διδάχτηκε από αυτά».

Προς αυτή την κατεύθυνση ο ΣΕΒΓΑΠ θα βοηθήσει, με κάθε δυνατό τρόπο, επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.
 
enikonomia.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
Θετική εξέλιξη η αποσόβηση της απώλειας της κοινοτικής χρηματοδότησης για τα 2 προγράμματα της φέτας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: