ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Λ.Αυγενάκης:Μια ακόμα τραγική αποτυχία στο πλούσιο ιστορικό της Κυβέρνησης η καθυστέρηση υποβολής φακέλου για τη φέτα


Ανακοίνωση εξέδωσε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης για την απώλεια προθεσμίας σύναψης σύμβασης για το Κοινοτικό Πρόγραμμα Προώθησης της Φέτας.

Συγκεκριμένα ο κ. Αυγενάκης αναφέρει: «Τη στιγμή που ο κτηνοτροφικός κλάδος ασφυκτιά υπό το βάρος της υπερφορολόγησης η Κυβέρνηση τού στερεί την ανάσα των κοινοτικών κονδυλίων ύψους 5,2 εκατ. ευρώ για την προώθηση της Φέτας, στις αγορές τις Ευρώπης, των Η.Π.Α και του Καναδά.

Μια ακόμα τραγική αποτυχία στο πλούσιο ιστορικό της Κυβέρνησης για την οποία η Νέα Δημοκρατία είχε ήδη από τις 14 Μαρτίου 2018 εκφράσει την ανησυχία της με σχετική ερώτηση στη Βουλή, αναδεικνύοντας παράλληλα καταγγελίες που έκαναν λόγο για μεθοδεύσεις από τη διοίκηση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στο συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Απέναντι σε αυτά ο Υπουργός παρέμεινε άφαντος μέχρι πρότινος οπότε και προέβηστον “αποκεφαλισμό”του διορισμένου από τον ίδιο ΔΣ του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια αποποίησης των ευθυνών του.

Τι έχει να πει ο κ. Υπουργός στους Έλληνες κτηνοτρόφους και παραγωγούς για την απώλεια της χρηματοδότησης; Μήπως, και για αυτό φταίει η ΝΔ;Ο κ. Αποστόλου έχει υποχρέωση απέναντι στον ελληνικό λαό να αναλάβει τις ευθύνες του αντί να κρύβεται πίσω από τις μεθοδευμένες παραιτήσεις των συνεργατών του.
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
 
Λ.Αυγενάκης:Μια ακόμα τραγική αποτυχία στο πλούσιο ιστορικό της Κυβέρνησης η καθυστέρηση υποβολής φακέλου για τη φέτα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 4:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: