ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ημερίδα με θέμα «Το όραμα Χατζηλάκου για την Αγροτική Ανάπτυξη της Θεσσαλίας» στην Λάρισα


Ημερίδα με θέμα «Όραμα Χατζηλάκου για την Αγροτική Ανάπτυξη της Θεσσαλίας» θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 25 Μαΐου, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας, στην πόλη της Λάρισας, από το Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων (Πρώην Γεωργικών Μηχανών και Αρδεύσεων), της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Την ημερίδα θα στηρίξουν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας και ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας.

Οι σκοποί της ημερίδας είναι πολλαπλοί με ενδεικτικούς: Να αναδειχθεί το θέμα της εκμηχάνισης της γεωργίας στη Θεσσαλία σήμερα. Να καταγραφούν τα εγγειοβελτιωτικά έργα και οι άξονες της μελλοντικής κατάστασης αυτών όπως τα οραματίστηκε ο Γ. Χατζηλάκος. 
Να διερευνηθούν οι πολιτικές και οι πρακτικές διαχείρισης του αρδευτικού νερού στο πλαίσιο εφαρμογής του Διαχειριστικού Σχεδίου και της επίδρασης της κλιματικής αλλαγής με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων της γεωργίας στη Θεσσαλία. Να παρουσιαστεί ένα πλαίσιο εφαρμοσμένων τεχνολογικών-επιστημονικών μέτρων και συστημάτων, όπως αυτό της Γεωργίας Ακριβείας.
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Ημερίδα με θέμα «Το όραμα Χατζηλάκου για την Αγροτική Ανάπτυξη της Θεσσαλίας» στην Λάρισα Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 9:45 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: