ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τι απαντά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για τον ειδικό φόρο στο τσίπουρο

 
Διευκρινίσεις για το εάν θα επιβληθεί ειδικός φόρος στο τσίπουρο έδωσε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, ύστερα από την συνάντηση που είχε με πρόεδρο του Αγροτικού οινοποιητικού συνεταιρισμού Τυρνάβου για το θέμα αυτό.

Μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, “ ΣΗΜΕΡΑ” , ο κ. Αποστόλου είπε ότι, “ υπάρχει παραπομπή της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, μια αιτιολογημένη γνώμη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που λέει να συμμορφωθείτε με ότι συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη όσον αφορά την αιθυλική αλκοόλη.

"Μας ζητούν 24 ευρώ το λίτρο, ότι συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη. Εμείς λέμε δεν μας απασχολεί και δεν το συνδέουμε με τα προαπαιτούμενα. Δεν μας απασχολεί τώρα να λύσουμε το πρόβλημα, διότι έχουμε παραπομπή στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια . ‘Άρα μέχρι να φτάσουμε στην παραπομπή θα κάνουμε μια συζήτηση με όλους για να δούμε τι θα κάνουμε", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστόλου. 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
Τι απαντά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης για τον ειδικό φόρο στο τσίπουρο Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 2:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: