Συμβουλές ψαροφαγίας από τον Ηλία Μαμαλάκη

  Πολύτιμες συμβουλές στους ψαροφαγάδες για το πως μπορούν να προστατέψουν τα ψάρια και τις θάλασσες κάνοντας πιο υπεύθυνες επιλογές κ...

 
Πολύτιμες συμβουλές στους ψαροφαγάδες για το πως μπορούν να προστατέψουν τα ψάρια και τις θάλασσες κάνοντας πιο υπεύθυνες επιλογές κάθε φορά που απολαμβάνουν θαλασσινούς μεζέδες, έδωσε ο γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης.

Το Σάββατο (12 Μαίου) το πρωί στο χώρο της Λαϊκής Αγοράς ο γνωστός γευσιγνώστης παρουσίασε συνταγές σε δεκάδες καλαματιανούς, ενώ προσπάθησε να μυήσει το κοινό στα μυστικά της υπεύθυνης ψαροφαγίας τονίζοντας, ότι πρέπει να προσέχουμε όταν επιλέγουμε ψαρικά ότι και αυτά όπως και τα λαχανικά έχουν την εποχή τους. Ακόμα ο Ηλίας Μαμαλάκης σημείωσε ότι δεν πρέπει να αγοράζει κανείς ποτέ γόνο, δηλαδή νεαρά ψαράκια που δεν έχουν προλάβει να αναπαραχθούν, ή ψάρια κατά την εποχή της αναπαραγωγής τους.

Την εκδήλωση διοργάνωσε το WWF Ελλάδος και ο Ηλίας Μαμαλάκης βρέθηκε μαζί με τον Καλαματιανό γαστροναύτη Παναγιώτη Παπανικολόπουλο και τους μαθητές του Ι.Ε.Κ «OΡIZΩN».
 
ert.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter

Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]