Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Παρασκευής 01/06/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 1/6/2018


Καλό μήνα και Καλό Καλοκαίρι σε όλους! Ο Ιούνιος ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς αφού το Τρίγωνο Ερμή-Άρη, κατακτά στόχους για τα Ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς του 1ουδεκαημέρου και το Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία δίνει ερωτική αλλά και οικονομική επιτυχία στα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η μεγάλη καταξίωση των προηγούμενων ημερών, Κριέ, σ’ έχει φέρει σε ένα σημείο, από όπου μπορείς να αντιμετωπίζεις απώλειες και δυσκολίες με τεράστια ευκολία. Οι γύρω σου σε θαυμάζουν και σε σέβονται, αλλά το προβάδισμα αυτό φέρνει και αρκετές παράλληλες απώλειες. Κράτησε, λοιπόν, την αίσθηση του μέτρου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αρμονία σήμερα στη σχέση σου, Κριέ, είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε, λοιπόν, να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία που έχεις, Κριέ, μπορείς να καταφέρεις πολλά στον χώρο της εργασίας σου. Απόφυγε πάντως σήμερα να κλείσεις συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο, αλλά αυτή την περίοδο μείνε μακριά από χρηματικές συναλλαγές.

Ζώδια: Ερμής σε τρίγωνο με Άρη 1/6! Ώρα για να πάρεις πρωτοβουλίες!

Ταύρος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η υπερβολική διάθεση για αναγνώριση σε καταξιώνει, Ταύρε μου, αλλά παράλληλα απομακρύνει από κοντά σου κάποια αγαπημένα πρόσωπα. Δέχεσαι προτάσεις πολύ σημαντικές για το μέλλον, αλλά ένα πρόβλημα δε σου επιτρέπει την άμεση αξιοποίησή τους.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι, Ταύρε μου, να μην εφαρμόζεις στη σχέση σου τις ηγετικές ικανότητες που έχεις. Άφησε το ταίρι σου να εκφραστεί ελεύθερα, ώστε να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, καταφέρνεις εκείνα που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Στα οικονομικά σου, μη συνεχίζεις τις κινήσεις που σε οδηγούν εκτός προϋπολογισμού.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Δίδυμος
Γενικά

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Μετά τον τυφώνα που σάρωσε την ψυχή και τη ζωή σου, Δίδυμέ μου, έρχεται ο ήλιος που θα σου ζεστάνει την καρδιά και θα σου αποδείξει την ύπαρξη δικαιοσύνης. Η αναγνώριση είναι μεγάλη και φυσικά δε θα λείψουν κι εκείνοι, που θα εναντιωθούν στο δικό σου θρίαμβο. Αγνόησέ τους, αφού είναι το μόνο σωστό που μπορείς να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προσπάθησε σήμερα, Δίδυμέ μου, να αντιμετωπίσεις με ένα πολύ καλό πρόγραμμα τις υποχρεώσεις σου, διότι απομάκρυναν το ταίρι σου από κοντά σου. Μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα, Δίδυμε, είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα, οπότε μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

Καρκίνος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η οικογένεια, Καρκίνε μου, αποτελεί για σένα ένα τεράστιο ζήτημα, καθώς πλήθος υποχρεώσεων σε απομακρύνει διαρκώς από αυτήν. Η προσφορά σου αναγνωρίζεται παντού, αλλά μέσα στο σπίτι η ατμόσφαιρα σε αποκαρδιώνει και νιώθεις αδικία. Μία καλή συζήτηση θα βελτιώσει αισθητά το κλίμα και θα φέρει πίσω τη χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάνε ένα απολογισμό στη σχέση σου, Καρκίνε μου, και διώξε όλα αυτά που σ’ έχουν στενοχωρήσει. Είναι καιρός να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, έρχονται τα καλύτερα για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα υπάρχει αρκετή ένταση, ενώ ενδέχεται να αναδυθούν και κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν. Τα έξοδα κι οι υποχρεώσεις που έχεις, συνεχίζουν κι αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση.Στα επαγγελματικά σου, Λέων, σήμερα θα πας μια χαρά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες, που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Φρόντισε να κινηθείς πιο δραστήρια, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 28 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2018

Λέων

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η ευγενική σου ψυχή, Λέων, χαρίζει θετικές σκέψεις σε όποιο χώρο βρίσκεσαι και η κοινωνικότητά σου είναι αυξημένη. Δείξε όμως στον κύκλο σου πως έχεις κάποιες ανάγκες και μη θυσιάζεις τις ισορροπίες σου στο βωμό της αίγλης, αφού αυτό θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο απ’ όπου θα δυσκολευτείς να ξεφύγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει, Λέων μου, να κάνεις υποχωρήσεις σε μερικά θέματα στη σχέση σου. Απόφυγε σήμερα τις συζητήσεις με το ταίρι σου για ζητήματα, που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, σήμερα θα πας μια χαρά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες, που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλεις. Φρόντισε να κινηθείς πιο δραστήρια, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27 Μαϊου -3 Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη! Έρχονται τα πάνω κάτω…

Παρθένος
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η πεσμένη σου αυτοπεποίθηση, Παρθένε μου, σε οδηγεί στην ανοχή απαράδεκτων συνθηκών και κακών συμπεριφορών. Σκέψου που μπορεί να οδηγήσει αυτό και προστάτεψε τον εαυτό σου, όσο είναι ακόμη καιρός και πριν τα πράγματα οδηγηθούν σε πλήρες αδιέξοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Παρθένε, είναι σε πολύ καλό δρόμο και αρκετές προβληματικές καταστάσεις έχουν πια ισορροπήσει. Θα μπορέσεις σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα υπήρχαν, θα δώσεις λύσεις. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο, παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Ζυγός

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα, Ζυγέ, θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα, καθώς οι πλανήτες θα σου δώσουν μεγάλη δυναμικότητα. Πρέπει βέβαια να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου, για να μην αγχωθείς και να τελειώσεις τις υποθέσεις σου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Ζυγέ μου, καλό είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις μερικά πράγματα να περνάνε χωρίς να τα λύνεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να κινηθείς δυναμικά τώρα, που είναι η Αφροδίτη στον Καρκίνο και σ’ ευνοεί, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά τι οφείλεις να κάνεις στη δουλειά σου, Ζυγέ μου. Μην ανακοινώσεις σε λάθος άτομα τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν κι εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις.

Καλοκαιρινές προβλέψεις! Πως θα περάσουν τα ζώδια στις διακοπές; Ποιοι θα κάνουν σ*ξ και ποιοι… θα χωρίσουν;

Σκορπιός

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Το φλογερό σου ταμπεραμέντο, Σκορπιέ, τα πολύπλευρα ταλέντα και η γενναιοδωρία σου ενθουσιάζουν κάποιους υψηλά ιστάμενους, που σου δίνουν πολλές ευκαιρίες αξιοποίησης των δυνατοτήτων σου. Οι δράσεις που προκύπτουν, απογειώνουν την κοινωνικότητά σου και σου χαρίζουν αναγνώριση, αλλά και δώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, θα παραμείνουν σε πολύ καλή κατάσταση, αν συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου σήμερα, που η ψυχολογία σου δε θα είναι ευχάριστη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Σκορπιέ, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς πάντως, αφού στο εξής τα πράγματα θα είναι καλύτερα και θα έχεις πιο πολλά έσοδα.

Τοξότης

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα, Τοξότη, μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πολλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις το χρόνο σου ευχάριστα, για να ξεχαστείς από κάποια θέματα που μπορεί να σ’ έχουν στεναχωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να δεις πιο υπεύθυνα τη σχέση σου, Τοξότη μου, και να ξεκαθαρίσεις όλα τα σύννεφα που φαίνεται να υπάρχουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δε θα ξέρεις πως να προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω απ’ όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Απόφυγε σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η παρορμητική φύση σου, Αιγόκερέ μου, οδηγεί τις καταστάσεις στα άκρα. Μπορεί να είσαι ευχάριστη παρέα σε φίλους, αλλά κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα δυσκολεύονται με τις απαιτήσεις σου και η απομάκρυνση είναι κοντά. Δυστυχώς, οι καταστάσεις δύσκολα βελτιώνονται, οπότε μία καλή συζήτηση με ψυχραιμία είναι το πρώτο που πρέπει να γίνει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για κάποια προβλήματα που έχεις στη σχέση σου, Αιγόκερέ μου, βαραίνει περισσότερο η δική σου ακλόνητη στάση, παρά η συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα πρέπει να προσέχεις στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου, αν και τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο, ενώ η βελτίωση θα συνεχιστεί.

Υδροχόος

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η ανάγκη σου να αποφεύγεις τη μοναξιά, Υδροχόε μου, σε οδηγεί σε περίεργες και αχρείαστες συναναστροφές, που δε σου προσφέρουν κάτι θετικό, αλλά αντίθετα, σε αποσυντονίζουν και σπαταλούν την τεράστια ενέργεια που διαθέτεις. Τα πλούσια προσόντα κι ο καλός σου χαρακτήρας χρειάζονται προσεκτικότερη μεταχείριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, Υδροχόε, και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Σήμερα, ο ερωτισμός κι η γοητεία σου θα είναι στα ύψη τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Υδροχόε, σήμερα απόφυγε την εμβάθυνση συνεργασιών και τα καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μην κάνεις χρηματικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, διότι θα έχεις προβλήματα, την ώρα που τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλύτερα.

Ιχθύς

Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Από σήμερα, Ιχθύ, κανόνισε να θέσεις νέους στόχους, αφού έχεις όλα τα εχέγγυα για να τους πετύχεις. Άλλωστε, οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές κι οι ιδέες σου καταπληκτικές. Η επικοινωνία σήμερα με τον περίγυρό σου θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να αναθερμάνεις τις σχέσεις με φιλικά σου άτομα, από τα οποία έχεις λιγάκι απομακρυνθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, Ιχθύ. Πες του για τα προβλήματα που σε απασχολούν και θα δεις, ότι μαζί του θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, τα πράγματα σήμερα θα πάνε αρκετά καλά, παρόλο που οι πολλές υποχρεώσεις, αλλά κι η στασιμότητα, θα σε κάνουν αρχικά να εκνευριστείς. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ θα τακτοποιήσεις και κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Παρασκευής 01/06/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: