Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια του Σαββάτου 09/06/18ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 9/6/2018

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Μπορεί να αρχίζει με νευράκια και καυγαδάκια βέβαια, αλλά θέλει υπομονή! Η Σελήνη κοντράρεται με Αφροδίτη αλλά και Πλούτωνα και ίσως φέρει ξεσπάσματα στη ζωή των Παρορμητικών του 2ου κυρίως δεκαημέρου!

Κριός

Γενικά
Οι πλανήτες βρίσκονται σε θετική θέση για τις επιδιώξεις σου, Κριέ, χαρίζοντάς σου την ευκαιρία να αναδιοργανώσεις το πρόγραμμά σου και να αποκτήσεις μια πιο εύκολη καθημερινότητα, που θα σε οδηγήσει το συντομότερο δυνατό στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, Κριέ, αν διώξεις κάποιες πεισματικές σκέψεις που φαίνεται πως έχεις για το ταίρι σου. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις μαζί του και με χαμηλούς τόνους να πεις όλα αυτά που μπορεί να μη σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις σήμερα επαγγελματική ισορροπία, Κριέ, και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται σε θετικούς ρυθμούς, που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου και τις σημαντικές συμφωνίες που θέλεις να κλείσεις.


Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου ανά δεκαήμερο από την Άση Μπήλιου! Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν και ποια είναι τυχερά;

Ταύρος

Γενικά
Κάθε μέρα που περνάει, Ταύρε, η αυτοπεποίθησή σου βελτιώνεται κι οι υποθέσεις σου σταδιακά δρομολογούνται. Μην αφήσεις ξένες παρεμβάσεις να σε βγάλουν από το δρόμο σου. Η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί σωστά και δέχεσαι βοήθεια από τα κατάλληλα άτομα. Αξιοποίησέ την με τον καλύτερο τρόπο.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα, Ταύρε, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις στη σχέση σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις συνεργασίες, Ταύρε, και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο υπήρχε στο δρόμο σου μέχρι τώρα. Πρέπει να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν θέσει εκτός προγραμματισμού.


Καλοκαίρι 2018: Τα ζώδια και οι προβλέψεις τους

Δίδυμος

Γενικά

Η οικογένεια σε στηρίζει σε όσα οραματίζεσαι, Δίδυμε, κι εσύ βιώνεις σταθερότητα μαζί με αγάπη. Εκμεταλλεύσου το γεγονός αυτό, για να συγκεντρωθείς σε όσα απαιτούνται, προκειμένου να ολοκληρώσεις το όραμά σου. Οι πλανήτες ευνοούν αυτή σου την προσπάθεια. Μη χάσεις άλλο χρόνο περιμένοντας.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Η σχέση σου, Δίδυμε, σήμερα θα πάει πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν. Βοηθάει η διάθεσή σου που θα είναι ευχάριστη κι ο ερωτισμός σου που βρίσκεται στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Δίδυμε, μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά κι η ένταση που θα έχεις, θα είναι ψηλά. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία και θα δεις να τακτοποιούνται πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.


Καρκίνος

Γενικά
Η τακτοποίηση του κοινωνικού σκηνικού, Καρκίνε, είναι ένα από τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν το ερχόμενο διάστημα. Αρκετές σχέσεις αποκαθίστανται κι επέρχεται ισορροπία. Δε χρειάζεται να κρίνεις, ούτε να μεταφέρεις, όσα ακούσεις. Δείξε σύνεση κι η καλοσύνη σου θα επιστρέψει σε σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, σήμερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, διότι η απομόνωση στην οποία έχεις κλείσει τον εαυτό σου, θα σε βάλει σε άβολες συζητήσεις και θ’ ακούσεις παράπονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που στο παρελθόν έδειχναν αξεπέραστες. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις, αφού η περίοδος είναι έντονη και μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις, που θα φέρουν σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.

Ερωτικές προβλέψεις Ιουνίου 2018! Ποιο ζώδιο θα βρει τον έρωτα;


Λέων

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα, Λέων, θα αναθεωρήσεις πολλά πράματα τα οποία μπορούν να σε απελευθερώσουν, ώστε να καταφέρεις να μπεις σε έναν άλλο τρόπο σκέψης, που θα σε στηρίξει περισσότερο και θα φέρει βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Άφησε τον εαυτό σου πιο χαλαρό, ώστε να οδηγηθεί από το ένστικτο

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα ήρθε ο καιρός, Λέων, που μπορείτε με το ταίρι σου να μιλήσετε για τη σχέση σας και να λύσετε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα θέματα, που σας προβλημάτιζαν εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει, Λέων μου, να είσαι αρκετά προσεκτικός στον επαγγελματικό τομέα, διότι θα γίνουν λάθη από άλλους και μπορεί στο τέλος να τρέχεις εσύ για να λύσεις τα προβλήματα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι πολύ καλά, γι’ αυτό πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος στις κινήσεις που κάνεις. Οι συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων σήμερα δεν ευνοούνται.


Παρθένος

Γενικά
Οι καταστάσεις σε οδηγούν σε ευχάριστες εξελίξεις, Παρθένε, χωρίς να χρειάζεται κάποια προσπάθεια πλέον από την πλευρά σου. Οι πλανήτες δείχνουν τη θετική τους πορεία, που βοηθάει στην αναγνώριση των μέχρι τώρα κόπων σου. Άφησε τους γύρω σου να αναρωτιούνται για το μαγικό τρόπο που όλα εξελίσσονται και συνέχισε το δρόμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Μπορείς με άνεση να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα, καθώς και να διορθώσεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις, που σε ταλαιπωρούν εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Να είσαι αρκετά προσεκτικός απέναντι σε οποιαδήποτε πρόταση δεχτείς.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Ζυγός

Γενικά
Ο χρόνος που χρειάζεσαι για την ολοκλήρωση των υποθέσεών σου, Ζυγέ μου, είναι αρκετός και το άγχος σ’ έχει κυριεύσει. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου, διότι οι στόχοι σου καθυστερούν ακόμα. Η καθημερινότητα απαιτεί προσπάθεια και συγκέντρωση, οπότε μείνε όπως είσαι κι αργότερα μπορείς να προχωρήσεις με προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καταστάσεις, Ζυγέ, σήμερα θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στο σύντροφο σου να μπορέσει να κινηθεί άνετα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έχε τα μάτια σου ανοιχτά, διότι έρχεται πολύ γρήγορα η γνωριμία που περίμενες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου κι η πορεία τους θα σε προβληματίσουν έντονα. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις άσκοπα έξοδα.


Σκορπιός

Γενικά
Αγαπημένα πρόσωπα, Σκορπιέ, στηρίζουν τα όνειρά σου και με αργά βήματα πλησιάζεις στην πραγματοποίησή τους. Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής έχει ήδη γίνει, οπότε κάνε μια σύντομη παύση για ν’ ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και μετά μπορείς να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση όσων επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι αρκετά καλά κι ενδέχεται οι ελεύθεροι να κάνετε νέες γνωριμίες. Μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου για θέματα που σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Στα οικονομικά σου, τα πολλά έξοδα που έχεις, δε σε αφήνουν να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις. Απόφυγε τις περιττές δαπάνες κι ειδικά τις άσκοπες αγορές.

Τοξότης
Γενικά
Μην ξοδεύεσαι υπερβολικά, Τοξότη μου, αλλά προσπάθησε να πετύχεις όσα σ’ ευχαριστούν μέσα από πιο ουσιαστικές διαδικασίες. Η ανάγκη σου για αλλαγές πραγματοποιείται, με περισσότερη ασφάλεια και χωρίς μεγάλο κόστος. Μια ανανέωση του προσωπικού σου χώρου βελτιώνει καθοριστικά τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα, Τοξότη μου, να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις σε σχέση με το σύντροφό σου. Μην τραβάς το σχοινί και προσπάθησε να είσαι συνεπής στη συναισθηματική σου ζωή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, πρέπει σήμερα να είσαι προσεκτικός σε όλες σου τις κινήσεις. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Πρέπει, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, να είσαι προσεκτικός, αλλιώς ίσως πάρεις εσφαλμένες αποφάσεις, οι οποίες στο μέλλον θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα.Αιγόκερως
Γενικά
Η πραγματοποίηση μίας ευχής, Αιγόκερε, βελτιώνει καθοριστικά τη ζωή σου. Τώρα, μπορείς να δεις τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων γύρω σου και να ξεχωρίσεις όσους αξίζουν να έχουν μία θέση δίπλα σου. Οι υπόλοιποι δε χρειάζονται εξηγήσεις. Μη χάνεις το χρόνο σου κοιτώντας πίσω, αφού η ζωή σού ανήκει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Αιγόκερε, να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αν το θέλεις πραγματικά, θα μπορέσεις να το βρεις, αρκεί να παραμερίσεις άλλα θέματα που αυτή την περίοδο σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν την εργασία σου. Στα οικονομικά, πρέπει να είσαι προσεκτικός, αφού θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Υδροχόος

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα, Υδροχόε, πραγματοποιούνται καθοριστικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Μη βιάζεσαι να προχωρήσεις τις επιδιώξεις σου, αλλά χαλάρωσε κι αφέσου στον απαραίτητο χρόνο. Νέες δυνατότητες ανοίγονται μπροστά σου, αρκεί να δώσεις την απαραίτητη προσοχή στην αξιοποίησή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από το σύντροφό σου, Υδροχόε, και θα θέλεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Υδροχόε μου, πρέπει σήμερα να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Μπορεί να έχεις εξωγενείς καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά μη δίνεις κι εσύ αναβολές σε προτεραιότητες που αυτή τη στιγμή πιέζουν. Έχεις κάνει πολλά ανοίγματα, που πρέπει σιγά – σιγά ν’ αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για το μέλλον.

Ιχθύς

Γενικά
Η δημιουργικότητά σου, Ιχθύ, βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο και οι πλανήτες σε στηρίζουν σε κάθε δυναμική απόφαση και πράξη. Μην αφήνεις το χρόνο να περνάει χωρίς προσπάθεια, ειδικά τώρα, που τα αστέρια μπορούν να οδηγήσουν στην πραγματοποίηση όσων επιθυμείς. Χαλάρωσε και όλα θα γίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην αποπειραθείς να λύσεις σήμερα, Ιχθύ μου, προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, απόφυγε να κινείσαι στο το ίδιο τέμπο. Άλλαξε λίγο την καθημερινότητα σου και θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ μου. Καλό είναι, αν θελήσεις σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς δικά σου άτομα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός με τα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές, γι’ αυτό προσπάθησε να κινηθείς εντός προϋπολογισμού.
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
Τα Ζώδια του Σαββάτου 09/06/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: