Τα Ζώδια της Τρίτης 19/06/18

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/6/2018 Ο Ερμής μαζί με το Δία, συνεργάζονται σήμερα και φέρνουν τα καλύτερα νέα, μηνύμ...


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/6/2018

Ο Ερμής μαζί με το Δία, συνεργάζονται σήμερα και φέρνουν τα καλύτερα νέα, μηνύματα και συναντήσεις για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!


Κριός


Γενικά

Μην αποφεύγεις την πραγματικότητα, Κριέ μου, κυρίως τώρα, που οι πλανήτες ευνοούν το ξεκαθάρισμα υποθέσεων. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και μη μετατοπίζεις το πρόβλημα, για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση, από την οποία αργότερα θα δυσκολευτείς να ξεφύγεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε, Κριέ, να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου κι έχουν περάσει. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές πτυχές της κοινής σας ζωής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες σήμερα στην εργασία σου, Κριέ, κι οι προτάσεις που θα έρθουν, θα είναι αρκετά καλές. Μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Πρέπει να κατανοήσεις, ότι έχεις πολλές οικονομικές εκκρεμότητες να καλύψεις. Φρόντισε να μη σε πιάνει η χαλαρότητα και προγραμματίσου περισσότερο, για να καταφέρεις τελικά ν’ ανταπεξέλθεις.


Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24 Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη!Ταύρος

Γενικά

Είναι πολύ πιθανόν, Ταύρε μου, σήμερα να σου ζητηθούν ευθύνες για κάτι, στο οποίο δε συμμετείχες. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου, αλλά φρόντισε να εξηγήσεις με απόλυτη σαφήνεια κάθε πιθανή πτυχή του. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος, όμως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και υπομονή εκ μέρους σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε, να φέρεις ισορροπία και γαλήνη στη σχέση σου. Βγάλε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό που έχεις, για να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα αναγκαστείς να κάνεις συμβιβασμούς σήμερα, Ταύρε μου, επειδή είναι χρήσιμο για την πορεία των σχεδίων σου. Γενικότερα, η περίοδος σ’ ευνοεί για αλλαγές και νέα πλάνα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες, όμως καλό είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις και πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσεις.


Δίδυμος


Γενικά


Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια τώρα, Δίδυμε, που έχεις ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Η κούραση είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά τα πράγματα δε θα είναι για πάντα έτσι, οπότε τελικά δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Προς το παρόν συγκεντρώσου στους στόχους σου κι η επιτυχία δε θ’ αργήσει.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, Δίδυμε, αν σήμερα ξεχάσεις τις ευθύνες των επαγγελματικών σου, εκφράζοντας το ρομαντισμό και την τρυφερότητά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, Δίδυμέ μου, για να κερδίσεις το χαμένο έδαφος στο χώρο της εργασίας σου. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να ισορροπήσεις, παρόλο που τα έξοδα θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε όσο μπορείς να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.ΚαρκίνοςΓενικά

Τον τελευταίο καιρό, Καρκίνε, οι εξελίξεις είναι μεγάλες. Ευτυχώς, η αναδόμηση που πραγματοποιείται στο κοινωνικό σκηνικό, δε σε αφορά σε προσωπικό επίπεδο. Απόφυγε να πάρεις θέση σε ζητήματα που αφορούν φίλους σου, για να μη βρεθείς σε κατάσταση που θα απαιτεί να επιλέξεις στρατόπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, Καρκίνε μου, και θα βρεις την κατάλληλη ανταπόκριση.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, Καρκίνε μου, διότι μπορεί να κάνεις κινήσεις, τις οποίες στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα, ίσως προκύψουν νέες δράσεις, αλλαγές και μετακινήσεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που βοηθούν τη βελτίωση των εισοδημάτων σου. Απόφυγε τα έξοδα και ετοίμασε έναν προγραμματισμό για τις επόμενες μέρες.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 18 έως 24 Ιουνίου 2018 από την Α.Λεούση


Λέων

Γενικά

Νέες ιδέες τίθενται επί τάπητος τώρα, Λέων, και χρειάζεται προσεκτική εξέταση, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Μην αφήνεις το χρόνο να πάει χαμένος, αντίθετα φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, για να προχωρήσεις σε μελλοντική πρόοδο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα αναθεωρήσεις πολλές από τις σκέψεις που είχες, Λέων. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα θέλεις να καλυτερεύσεις τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μπορείς να κάνεις κινήσεις για μια νέα γνωριμία. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα εκπέμπεις ερωτισμό, που θα γνωρίζει ανταπόκριση.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Λέων, και να βάλεις καινούργια σχέδια σ’ εφαρμογή. Κάποια οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα διαχείριση.


Παρθένος


Γενικά

Η κατάσταση αλλάζει με θετικό τρόπο για σένα, Παρθένε, και εισπράττεις ικανοποίηση σε ηθικό επίπεδο. Η ταλαιπωρία που πέρασες και ο τρόπος με τον οποίο σε αντιμετώπισαν, σε πίκραναν κι ένιωσες αδικία. Όλα αυτά όμως διορθώνονται με τον καλύτερο τρόπο και δικαιώνεσαι. Ξεκούρασε το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει σήμερα, να προσέξεις τι θα πεις στο ταίρι σου, Παρθένε μου. Είσαι σ’ ένα συνεχή εκνευρισμό κι έχεις κριτική διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς σήμερα να υλοποιήσεις, Παρθένε, αυτά που θέλεις εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Τα εισοδήματά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους κι ανοιχτείς και σ’ άλλες πηγές, τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.


O Ερμής στον Καρκίνο και οι προβλέψεις των ζωδίων ως τις 29 Ιουνίου!Ζυγός


Γενικά

Ο καλός σου χαρακτήρας, Ζυγέ, γίνεται αφορμή να κερδίσεις την εκτίμηση και την υποστήριξη ατόμου με τεράστια επιρροή σε όλα τα επίπεδα, που σε στηρίζει με άμεσο και καθοριστικό τρόπο. Προσπάθησε να αναλάβεις τις ευθύνες που θα σου ανατεθούν, για να μπορέσεις μελλοντικά να κερδίσεις το παιχνίδι.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Ζυγέ μου, αν συγκρατείς τα νεύρα σου και δε λες λόγια, που στενοχωρούν το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όποιες κινήσεις θέλεις να κάνεις στον τομέα της εργασίας σου, Ζυγέ, καλό είναι να γίνουν άμεσα. Για να νιώσεις καλύτερα, απαιτείται να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα ή αλλαγές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οποιαδήποτε επένδυση, διότι μπορεί να παραπλανηθείς και δεν είναι περίοδος για λάθη.


Αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου ανά δεκαήμερο από την Άση Μπήλιου! Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν και ποια είναι τυχερά;


Σκορπιός


Γενικά

Μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία που σε κούρασε και σε οδήγησε σε ψυχική κατάπτωση, Σκορπιέ, είναι πλέον καιρός να ανέβεις προς την επιτυχία. Τα βήματα θα είναι αργά αλλά σταθερά, ενώ οι κινήσεις σου απαιτείται να είναι μετρημένες και ώριμες. Μην υπερβάλλεις πάντως και μη βιάζεσαι να κατακτήσεις τα πάντα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου, Σκορπιέ, και να του πεις για τις ανησυχίες που έχεις. Μην τα κρατάς όλα μέσα σου, διότι θα το βάλεις σε σκέψεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συγκράτησε σήμερα τον εκνευρισμό σου στο χώρο της εργασίας σου, Σκορπιέ μου. Μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές, οπότε φρόντισε τώρα, που μέρα με τη μέρα θα καλυτερεύουν τα οικονομικά σου, να συμπεριφερθείς ανάλογα.


Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;


ΤοξότηςΓενικά

Οι χαμένες ισορροπίες επανέρχονται, Τοξότη, και είναι πολύ πιθανόν να αποκαταστήσεις όλες τις βλάβες που δημιουργήθηκαν, χωρίς να μείνει ίχνος τους. Η διάθεσή σου βελτιώνεται σταδιακά κι αυτό βοηθάει την καθημερινότητά σου, που εξελίσσεται πολύ πιο ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό είναι στη σχέση σου, Τοξότη μου, αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν, για να νιώσεις καλύτερα και να μη βρίσκεσαι σε συνεχή εκνευρισμό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί σήμερα να δεχτείς προτάσεις στην εργασία σου, Τοξότη, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη του παρελθόντος, αλλά και ανοίγματα που έχεις κάνει και δεν έχεις καλύψει ακόμη.


Αιγόκερως


Γενικά

Δείξε αυτοσυγκράτηση, Αιγόκερέ μου, και μην αγχώνεις τους γύρω σου με πράγματα που δεν έχουν τόσο μεγάλη βαρύτητα. Η αποκατάσταση της ψυχολογίας σου αργεί να ολοκληρωθεί, οπότε μέχρι τότε απόφυγε περιγραφές καταστροφής, που άλλωστε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γοητεία σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη, Αιγόκερε, και θα καταπλήξεις το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετή κούραση προβλέπεται σήμερα στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, Αιγόκερέ μου, κι αντιμετωπίζεται μόνο με σωστό προγραμματισμό. Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά σου, μην απαντήσεις, πριν σκεφτείς αναλυτικά.

Υδροχόος


Γενικά

Κάποια νέα καταφτάνουν, Υδροχόε μου, και χάνεις προσωρινά την άνεσή σου. Φυσικά, πολύ σύντομα διαπιστώνεις πως οι αλλαγές ευνοούν το μέλλον σου, αλλά μέχρι τότε φρόντισε μη φέρεις σύγχυση και ανατροπές, με την ανυπομονησία που συχνά σε χαρακτηρίζει. Ψυχραιμία, θετική σκέψη και προσπάθεια συνεννόησης βοηθούν στο αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου, Υδροχόε, και μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον. Άφησε τους εγωισμούς κι εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Περίοδος στην οποία ξεκινάς συζητήσεις και σχέδια είναι αυτή, Υδροχόε, ενώ θα γίνεις και περισσότερο επιτυχημένος επικοινωνιακά. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά, ενώ κι οι διαπραγματεύσεις για τη βελτίωσή τους ευνοούνται.

Ιχθύς


Γενικά

Ένα άτομο του παρελθόντος σου, Ιχθύ, έχει μετανιώσει για τον τρόπο που φέρθηκε και προσπαθεί να επανορθώσει. Βάλε τα όριά σου σε σαφέστερο επίπεδο αυτή τη φορά, για να μη βρεθείς πάλι στην ίδια δυσάρεστη θέση, και μάλιστα πολύ σύντομα. Οι άνθρωποι μπορεί να βελτιωθούν λίγο, αλλά μην περιμένεις θαύματα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα αρχίσεις σήμερα να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά, Ιχθύ, και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που υπάρχουν στη σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, Ιχθύ, που μπορεί να παρουσιαστούν αυτή την περίοδο, για να φτάσεις στο στόχο σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα και προτίμησε να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

oroskopos.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter

Σχόλια

[ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ][gallery][#266d07]