ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Τετάρτης 20/06/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/6/2018

Ο Ποσειδώνας στον Ιχθύ, είναι πλέον ανάδρομος και θα φέρει πολλές απογοητεύσεις σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, αν δεν αποφύγουν ψευδαισθήσεις, ουτοπίες, ψέματα και πλάνες…

Κριός


Γενικά
Το σκηνικό σύντομα αλλάζει, Κριέ, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που είχαν από καιρό ξεχαστεί. Αυτό σου δημιουργεί προσωρινά κάποια αναστάτωση, αλλά γρήγορα οι ισορροπίες επανέρχονται στην καθημερινότητά σου κι όλα τακτοποιούνται με επιτυχία. Δείξε καλή πρόθεση και σκέψου θετικά.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Βλέπεις, Κριέ μου, ότι μερικές καταστάσεις δεν προχωρούν όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα. Καλό θα είναι να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας αγχώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νιώθεις μεγάλη υπερένταση κι έχεις έντονο εκνευρισμό, Κριέ μου, τον οποίο προκαλούν οι συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε πάντως σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.


Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 18 έως 24 Ιουνίου 2018


Ταύρος
Γενικά
Το άτομο που σε φόβισε πρόσφατα με τις κινδυνολογίες του, Ταύρε, παραμονεύει να υποσκελίσει την παρουσία σου και να προχωρήσει εις βάρος σου. Μην του κάνεις τη χάρη, ν’ αφήσεις με την απραξία σου ελεύθερο έδαφος για να περάσει μπροστά. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και διατήρησε την εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποια βήματα, Ταύρε, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Αν πάψεις να βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά, όλα θα βρουν τη λύση τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά στην εργασία σου, Ταύρε, αρκεί σήμερα να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη, που μπορεί να σε εκθέσουν στους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις έναν πληρέστατο προγραμματισμό και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.


Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24 Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Δίδυμος

Γενικά

Οι καταστάσεις μετά από μεγάλο διάστημα στασιμότητας, Δίδυμε, γίνονται επί τέλους αφορμή για εξέλιξη και μάλιστα θετική. Δείξε καλή πρόθεση σε φίλους και συνεργάτες, εξετάζοντας κάθε λεπτομέρεια, επειδή εκεί θα διαπιστώσεις το σωστό τρόπο, για να προχωρήσεις όπως ακριβώς απαιτούν οι καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Δίδυμε, για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας, μπορείς σήμερα να προχωρήσεις και μάλιστα θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να φανείς πολύ προσεκτικός, Δίδυμε, σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου, για να αποφύγεις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο, που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, οι οποίες μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.

Καρκίνος


Γενικά
Η ιστορία επαναλαμβάνεται, Καρκίνε μου, και αυτή τη φορά με ακόμα δυσκολότερους όρους. Μην αφήνεις οποιονδήποτε να σ’ αδικήσει. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και με αυστηρότητα βάλε τους δικούς σου όρους, για να γνωρίσεις καλύτερες προοπτικές, που θα φέρουν την ολοκλήρωση στις προσωπικές σου υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, θα μπεις σε διαδικασίες για να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε να μιλήσεις σε χαμηλούς τόνους, ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα σήμερα ευνοούνται, Καρκίνε. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 18 έως 24 Ιουνίου 2018 από την Α.Λεούση

Λέων

Γενικά
Η κατάσταση αλλάζει ευνοϊκά για σένα, Λέων, και νιώθεις ηθική δικαίωση. Οι δυσκολίες που πέρασες και ο τρόπος με τον οποίο κάποιοι σε αντιμετώπισαν, σου έφεραν αίσθημα αδικίας. Όλα αυτά όμως σταματούν και βρίσκεις το δίκιο σου. Ξεκούρασε το νου σου από δυσάρεστες αναμνήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, Λέων, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείς σε οτιδήποτε. Μην κάνεις σήμερα συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, Λέων, αφού όμως εξετάσεις και τις ευθύνες που κουβαλούν. Μην είσαι παρορμητικός στα οικονομικά σου και σε ό,τι σου προτείνουν, να σκεφτείς πάρα πολύ καλά πριν απαντήσεις.


Παρθένος

Γενικά
Είναι πολύ πιθανόν, Παρθένε, η τυχαία, πρόσφατη συνάντηση με πρόσωπο του παρελθόντος, να έφερε στην επιφάνεια καταστάσεις, που ήθελες να κρατήσεις θαμμένες μέσα σου. Δείξε ψυχραιμία και προετοίμασε τον εαυτό σου για κάποια επόμενη συνάντηση, που θα ολοκληρώσει τη διαδικασία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να εκφράσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου, Παρθένε, και είναι σίγουρο ότι θα έχεις τη σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, αφού αυτή την περίοδο δε θα καταφέρεις κάτι.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κινήσου έξυπνα σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα, Παρθένε. Κάνε δημόσιες σχέσεις που είναι το φόρτε σου κι η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και τις υπογραφές τους, που μπορεί να προκύψουν.

Ζυγός

Γενικά
Μην αφήνεις περιθώρια σε φίλους, Ζυγέ μου, να εμπλέκονται σε ζητήματα που σε απασχολούν προσωπικά. Η αγάπη κι η αφοσίωση χρειάζονται όρια για να λειτουργήσουν, οπότε εξήγησέ το με ηρεμία, όσο είναι ακόμα καιρός και προλαβαίνεις να αποφύγεις κάθε ενδεχόμενο παρεξηγήσεων στο μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει σε μερικά ζητήματα στη σχέση σου, Ζυγέ μου, να κάνεις υποχωρήσεις, για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Ακόμη καλύτερα, σήμερα απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα, που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, Ζυγέ, καλό είναι, πριν δώσεις απάντηση, να σκεφτείς πάρα πολύ καλά. Μην πάρεις σήμερα κάποιο οικονομικό ρίσκο και σε συναλλαγές που ίσως προκύψουν, καλό είναι να δείξεις αρκετή προσοχή.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Σκορπιός

Γενικά
Οι εξελίξεις είναι βαθιές και γρήγορες το ερχόμενο διάστημα, Σκορπιέ. Προσπάθησε να συγχρονιστείς με τους ρυθμούς που ακολουθούν και να εναρμονιστείς με το νέο περιβάλλον, ώστε να προοδεύσεις σε όσα επιθυμείς. Τα άστρα σού προσφέρουν την εύνοιά τους, πρέπει όμως κι εσύ να έχεις αισιοδοξία απέναντι στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι καθημερινές σου ευθύνες κι υποχρεώσεις, Σκορπιέ μου, σε κάνουν να μεταδίδεις άγχος στο ταίρι σου και πρέπει να βρεις τρόπο να το σταματήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία σου, Σκορπιέ, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις μια τάξη, διότι βρίσκεσαι εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.


Τοξότης

Γενικά
Νέες καταστάσεις θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες, Τοξότη, και σύντομα θα βρεις τη χαμένη σου γαλήνη κι εμπιστοσύνη για τους ανθρώπους. Μη βιάζεσαι πάντως να ενθουσιαστείς, αλλά περίμενε υπομονετικά να σου αποκαλύψει ο χρόνος τις θετικές πτυχές που ξετυλίγονται μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να δεις μερικές καταστάσεις με πολύ ψυχραιμία, Τοξότη μου. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το σύντροφό σου, διότι θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις φέρνει η μέρα, Τοξότη μου, ενώ θα κυριαρχούν οι συζητήσεις για καινούργια πράγματα, αλλά και τα ξεκαθαρίσματα για παλιά θέματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο.

Αιγόκερως

Γενικά
Είναι σχεδόν βέβαιο, Αιγόκερέ μου, πως ο χρόνος που πέρασε σου έδωσε στενοχώριες, προσέφερε όμως και μια βαθύτερη κατανόηση των καταστάσεων. Τώρα, μπορείς να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα σε οδηγήσουν με σταθερότητα στο σημείο που επιθυμείς. Οι διακυμάνσεις έλαβαν οριστικό τέλος. Η πρόοδος κι η επιτυχία πλησιάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε σήμερα στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, Αιγόκερε, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου μπορείς να ξεπεράσεις παρεξηγήσεις, που ίσως έρχονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί σήμερα να μη βρεις το πνεύμα συνεργασίας που θέλεις, Αιγόκερε, αλλά καλό είναι να μην παραπονεθείς για το παραμικρό. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που βοηθούν τα έσοδά σου ν’ αυξηθούν.

Υδροχόος

Γενικά
Μία νέα γνωριμία, Υδροχόε, σ’ ενθουσιάζει και σου δημιουργεί τεράστια ανησυχία για την εξέλιξή της. Χαλάρωσε κι άφησε το χρόνο να αποκαλύψει τις υποθέσεις. Εδώ και τώρα, μπορείς να αναγνωρίσεις χωρίς κάποια βοήθεια την πραγματικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, Υδροχόε, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρχει ηρεμία στον επαγγελματικό σου τομέα σήμερα, Υδροχόε, αρκεί να μη συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος και δημιουργηθούν προστριβές με συνεργάτες σου Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

Ιχθύς

Γενικά
Τ’ άστρα στηρίζουν τα όνειρά σου, Ιχθύ, με πολλές ευκαιρίες δράσης σε επίπεδα καθοριστικής σημασίας. Απόλαυσε την ευκολία, αλλά αξιοποίησε παράλληλα τις προοπτικές, που δε θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια. Κάποιο άτομο κύρους σού συμπαραστέκεται με εποικοδομητικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Ιχθύ, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά. Μην παρασύρεσαι από άλλες δραστηριότητες και αμελείς βασικά πράγματα της σχέσης σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Συνεργάσου και προσπάθησε να δρομολογήσεις σχέδια για το μέλλον, Ιχθύ μου, αποδεχόμενος αυτή την περίοδο τα πράγματα όπως έρχονται. Τα οικονομικά σου αρχίσουν να ισορροπούν και θα δεχτείς προτάσεις για να τα βελτιώσεις.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Τετάρτης 20/06/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: