Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Παρασκευής 22/06/18


Με τον Ήλιο πλέον να είναι στο Ζώδιο του Καρκίνου, γινόμαστε πιο συναισθηματικοί, ευαίσθητοι, διαισθητικοί και δενόμαστε περισσότερο με τα οικογενειακά μας πρόσωπα! Τα Ζώδια του Νερού και της Γης, είναι τα πιο τυχερά της περιόδου!


Κριός

Γενικά
Δείξε σήμερα αυτοσυγκράτηση, Κριέ μου, μπροστά σε ζητήματα που προκύπτουν ξαφνικά. Δε χρειάζεται να γίνουν όλα ακριβώς με τον τρόπο που έχεις οργανώσει. Προσπάθησε να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος στην ουσία, για να κάνεις τις σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Η θετική διάθεση βοηθάει πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Κριέ, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα πολλές υποθέσεις θα εξελιχθούν θετικά. Τα καινούργια ξεκινήματα κι οι συνεργασίες ευνοούνται. Μπορείς να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις ετοιμάσει από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, κάνε συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου και να βρεις καινούργιες πηγές εισοδημάτων.

Ταύρος

Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος, Ταύρε, και οδηγείσαι εκεί πολύ σύντομα. Αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται με τις νέες καταστάσεις στη ζωή σου κι έχεις μπροστά σου μία πολύ καλή ευκαιρία να ξεχωρίσεις τους εχθρούς από τους φίλους. Μη βιάζεσαι μόνο να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, ώστε να μην μετανιώσεις αργότερα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Ταύρε, πολλά κακώς κείμενα θ’ αρχίζουν να αλλάζουν. Φρόντισε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς τις νέες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα παίξουν μεγάλο ρόλο οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες σου για τα καινούργια ξεκινήματα που σχεδιάζεις. Συνεχίζεις να κάνεις προσπάθειες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Δίδυμος

Γενικά


Οι νέες συνθήκες που προκύπτουν τώρα, Δίδυμε, σου προσφέρουν μεγαλύτερες ικανοποιήσεις, αλλά και ευθύνες. Εναρμονίσου με το περιβάλλον και μη χάνεις το χρόνο σου, προσπαθώντας να εναντιωθείς σε όσα προκύπτουν. Η καθημερινότητα γίνεται πιο ευχάριστη και διασκεδάζεις μετά από καιρό αποχής.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Δίδυμε, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολλή προσοχή, αφού θα έχεις την τάση να ξοδεύεις με αλόγιστο τρόπο χρήματα, χωρίς να καταλαβαίνεις ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;


Καρκίνος


Γενικά
Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, Καρκίνε, και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Ο δρόμος της επιτυχίας ολοκληρώνεται σύντομα. Τώρα, μπορείς να χαρείς και να απολαύσεις αυτά για τα οποία κοπίασες εδώ και καιρό. Μην αφήνεις το φόβο της ανατροπής των καταστάσεων να μειώσει τη χαρά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε μου, σήμερα θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις, σχετικές με το σύντροφό σου, δεν εξελίσσονται όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου όμως, δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.

Λέων

Γενικά
Τα άστρα στηρίζουν τις δράσεις που ετοιμάζεσαι να πραγματοποιήσεις, Λέων, και σου δίνουν εγγυήσεις επιτυχίας. Μη μοιράζεσαι ακόμη τις προοπτικές για το μέλλον, αντίθετα, οργάνωσε με απόλυτη μυστικότητα τα σχέδιά σου και θα καταφέρεις να τα προωθήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα, Λέων, για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Μη βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει να επικεντρωθείς σ’ αυτό που κάνεις, Λέων μου, και να μην καταπιάνεσαι με πάρα πολλά, διότι θα πάρεις λανθασμένες αποφάσεις και στο μέλλον δε θα μπορείς να τις διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, καθώς κάποια απρόοπτα έξοδα θα σ’ εκνευρίσουν και θα σ’ οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.

Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 18 έως 24 Ιουνίου 2018 από την Α.Λεούση

Παρθένος

Γενικά
Μία νέα γνωριμία που πραγματοποιείται μέσω… διαδικτύου, Παρθένε, γίνεται αφορμή για κάποια επικερδή συμφωνία και συνεργασία, με μεγάλες προοπτικές μελλοντικά. Εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα και μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις εν μέσω πίεσης. Για να ανταποκριθείς, είναι πιθανόν να χρειαστούν κάποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε, και να κινήσεις κατάλληλα τις καταστάσεις, για να εξελιχθεί καλύτερα η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα παρατηρηθεί μεγάλη δραστηριότητα. Η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε βοηθήσει να λύσεις αρκετές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Στα οικονομικά σου, είσαι ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολλή σύνεση και μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση.

Ζυγός

Γενικά
Η αποκάλυψη με εντελώς τυχαίο τρόπο ενός μυστικού, Ζυγέ, σου εξηγεί πολύ καλά μεθοδευμένες κατά το παρελθόν συμπεριφορές των γύρω σου. Δε θα μείνει κάτι κρυφό, αφού έφτασε η ώρα να λάμψει η αλήθεια κι οι αποκαλύψεις να σε ευνοήσουν με δραστικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς αυτή την περίοδο, Ζυγέ, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που ταλανίζουν την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια πράγματα που καθυστερούν, Ζυγέ, θα σ’ εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να ακολουθήσεις ένα σωστό πρόγραμμα, για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να αποταμιεύσεις, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε άστοχες δαπάνες.

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24 Ιουνίου από τον Κώστα Λεφάκη!

Σκορπιός

Γενικά
Ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο, Σκορπιέ, σε στηρίζει με καθοριστικό τρόπο. Σκέψου και παρατήρησε προσεκτικά τις συνθήκες, για να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες του. Αργότερα, νέες δυνατότητες σου προσφέρονται και η άνοδός σου γίνεται με ραγδαίο τρόπο. Κάνε λίγη υπομονή ακόμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας μια χαρά στα αισθηματικά σου, Σκορπιέ. Δίνεις στο σύντροφό σου όσα χρειάζεται, ενώ η τρυφερότητα κι η ηρεμία σου, βοηθούν να μην κλιμακώνονται οι μικρές παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Μέτρα ό,τι κάνεις, για να βάλεις μία τάξη.

Τοξότης


Γενικά
Η επιτυχία πλησιάζει, Τοξότη, και ανταμείβει πλουσιοπάροχα κάθε προσπάθεια που έκανες όλο αυτό το διάστημα. Μη βιάζεσαι να προχωρήσεις σε υποθέσεις που δε γνωρίζεις ακόμη πολύ καλά, αντίθετα, περιορίσου στα ζητήματα που σε απασχόλησαν πρόσφατα και στα οποία δίνονται θετικές για σένα λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση, Τοξότη, σήμερα θα σε κάνει πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τις μάλλον αδικαιολόγητες αμφιβολίες που φαίνεται να έχεις για το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που μπορεί να γίνουν, έστω κι αν δεν τις περίμενες. Μην απαισιοδοξείς, αφού μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Θα έχεις πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις και κάποια στιγμή θα αγχωθείς, χωρίς να ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μη βγεις από το πρόγραμμά σου.

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 18 έως 24 Ιουνίου 2018

Αιγόκερως

Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας, Αιγόκερε, είναι δεδομένος και με σκληρή δουλειά κατακτάς την αναγνώριση που επιθυμείς. Το πλανητικό σκηνικό μεταμορφώνει την καθημερινότητά σου σε θάλασσα χαράς και εκπλήξεων! Μη διστάσεις να απολαύσεις όσα σου προσφέρονται. Το αξίζεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου, Αιγόκερέ μου, και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις ανεξάντλητη ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Θα νιώσεις έντονο άγχος για οικονομικές οφειλές και προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να προγραμματιστείς.

Υδροχόος

Γενικά
Οι δυσκολίες σ’ έχουν καταβάλλει, Υδροχόε μου. Η ψυχολογία σου είναι σε άσχημη κατάσταση και ονειρεύεσαι με νοσταλγία το παρελθόν, μπλοκάροντας κάθε πιθανή δράση. Το μέλλον σού χαρίζει ευκαιρίες, οπότε σκέψου θετικά για ν’ αδράξεις την κατάλληλη, η οποία θα φέρει πίσω τη χαρά που σου έχει λείψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει σήμερα να προσέχεις στις κινήσεις σου, Υδροχόε, διότι από τον εκνευρισμό, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και να βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Ιχθύς

Γενικά
Οι πλανήτες αλλάζουν τον τρόπο που σκέφτεσαι, Ιχθύ, επαναφέροντας την αισιοδοξία στη ζωή σου. Όσα σε πίκραναν είναι πλέον παρελθόν και νέες καταστάσεις σε κάνουν να ξεχάσεις. Οι εμπειρίες που αποκόμισες αποτελούν τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζεις ζητήματα την ώρα που προκύπτουν, δίνοντας επιτυχείς λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις, Ιχθύ, που αφορούν τα αισθηματικά σου. Έχεις να δώσεις ακόμη περισσότερα στη σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός στις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, αφού έχεις πολλές υποχρεώσεις από παλιά, που πρέπει να τακτοποιήσεις.

oroskopos.gr
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Παρασκευής 22/06/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: