Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Δευτέρας 25/06/18ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/6/2018

Προσοχή στις υπερβολές σε Έρωτα και Χρήμα σήμερα, γιατί μάλλον θα την… «πατήσουμε»! Ιδίως αν ανήκουμε στα Σταθερά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου, πρέπει άμεσα να σοβαρευτούμε και να γίνουμε ολιγαρκείς!

Κριός

Γενικά
Μία μεγάλη ευκαιρία για αλλαγή έρχεται, Κριέ, και καλό είναι να μην την αφήσεις ως ιδέα, αλλά να τολμήσεις να την πραγματοποιήσεις. Εμπειρίες του παρελθόντος αναδύονται τώρα και συμβάλλουν θετικά σ’ αυτή σου την προσπάθεια, ενώ κατακτάς νέους ανθρώπους, εντυπωσιάζοντάς τους με το δυναμισμό και τις γνώσεις, που σου χάρισε η πείρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή διάθεση κι ο ερωτισμός σου, Κριέ, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να του αφιερωθείς κάπως παραπάνω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Κριέ, να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου. Παλιά θέματα που σε αγχώνουν, τώρα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Πρόσεξε να μην παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές κι απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή ανακίνηση νομικών θεμάτων.


Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Ταύρος

Γενικά
Με το πλανητικό σκηνικό να σ’ ευνοεί, Ταύρε, ένα νέο περιβάλλον έρχεται για σένα και μάλιστα θα το δεχτείς με χαρά, προσαρμοζόμενος πολύ ευκολότερα από όσο φαντάζεσαι. Μην είσαι πάντως πολύ ευκολόπιστος, ούτε τόσο ευάλωτος απέναντι σε προτάσεις, που δε θες πραγματικά ν’ αποδεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα πάει αρκετά καλά, Ταύρε, ενώ με τον Άρη στο Σκορπιό, η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ερωτική. Θα προκύψει μια νέα γνωριμία, για σένα που δεν έχεις ταίρι, οπότε φρόντισε να βγάλεις όλο τον καλό εαυτό σου, για να έχει συνέχεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να κάνεις πάρα πολλά στην δουλειά σου, Ταύρε, και θα έχεις αρκετές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι και προπάντων να μην τα πιάνεις όλα μαζί. Απόφυγε στα οικονομικά σου να πάρεις σημαντικά ρίσκα, καθώς έχουν έρθει πίσω από κάποια ξαφνικά έξοδα.

Δίδυμος
Γενικά


Το θάρρος κι η αυτοπεποίθηση που έχεις δείξει τελευταία, Δίδυμε, σε συνδυασμό με την επιμέλειά σου, σε οδηγούν σε σταθερό κι ευχάριστο κλίμα. Να έχεις ευελιξία μπροστά στο ενδεχόμενο μικροπροβλημάτων που έρχονται και προσπάθησε να διατηρήσεις τη ζωντάνια σου, δίχως να βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Τα δύσκολα θα περάσουν σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου, Δίδυμέ μου, έχει ανάγκη να σου πει μερικά πράγματα, αλλά δεν του δίνεις το κατάλληλο έναυσμα. Καλό είναι να το πλησιάσεις και να το ακούσεις, για να νιώσει περισσότερη ασφάλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξεκινάς τη μέρα με συζητήσεις και σχέδια, Δίδυμε, ενώ θα γίνεις και περισσότερο επικοινωνιακός. Θα μπορέσεις να λύσεις με πολύ εύκολο τρόπο προβλήματα που έχεις. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Καλό είναι να κάνεις υπομονή, αφού οι βάσεις που έχεις είναι γερές και στο μέλλον θα δεις σημαντική βελτίωση.


Καρκίνος


Γενικά
Απομάκρυνση από δικούς σου ανθρώπους έχει συμβεί το τελευταίο διάστημα, Καρκίνε μου, γεγονός που σ’ έχει στεναχωρήσει, κυρίως επειδή η ευθύνη βαραίνει κυρίως εσένα και τις επιλογές σου. Η οικογένειά σου θα επανέλθει πιο κοντά σου και θα σε διευκολύνει με τη στάση της. Μην πιέζεις καταστάσεις και προσπάθησε να μην ακυρώνεις την τελευταία στιγμή καλέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φαίνεται πως έχεις παραμελήσει πολλά θέματα, Καρκίνε μου, σε ό,τι έχει σχέση με τον αισθηματικό τομέα. Καλό είναι να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον, για να ισορροπήσουν πολλές προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τις ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να φτάσεις στο στόχο σου. Έχεις πάρα πολλές ιδέες που σήμερα οφείλεις να ξεκινήσεις να υλοποιείς. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, παρόλο που ίσως υπάρξουν κάποιες προτάσεις, οι οποίες μοιάζουν ελπιδοφόρες.


Λέων


Γενικά
Μία τεράστια αλλαγή στη ζωή σου, Λέων μου, σε τρομάζει με την ξαφνική της εμφάνιση. Μη σπεύσεις να γαντζωθείς κάπου, αφού θα έχεις βοήθεια σε λογικά πλαίσια και μάλιστα χωρίς να τη ζητήσεις από κάποιον. Σε εύλογο χρονικό διάστημα προσαρμόζεσαι κι η ζωή σου θα συνεχίσει πάλι να κυλάει σε ήρεμους κι ευχάριστους ρυθμούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Λέων μου, ίσως διέρχεται μια μικρή κρίση. Καλό είναι, να συζητήσεις με το ταίρι σου και να δεις τι το ενοχλεί, ώστε να ισορροπήσεις τελικώς τα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Λέων, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη, που μπορεί να σε εκθέσουν στους συνεργάτες σου. Τα καινούργια σχέδια ευνοούνται. Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς σε αντικείμενα, που ίσως δεν γνωρίζεις πολύ καλά.

Παρθένος

Γενικά
Παλιοί φίλοι εμφανίζονται τυχαία, Παρθένε, και ζητούν από σένα κάτι σημαντικό. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις και απόφυγε να δεσμευτείς απέναντι σε άτομα, στα οποία δεν οφείλεις κάτι, ενώ η μεταξύ σας απομάκρυνση δεν επιτρέπει τέτοιου είδους οικειότητες. Συζήτησέ το μόνο με έναν εντελώς δικό σου άνθρωπο και ζήτησέ του μία δεύτερη γνώμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στον αισθηματικό τομέα, Παρθένε μου, να παρέμβεις και να πεις πράγματα, που μπορεί αρχικά να στεναχωρήσουν το ταίρι σου, αλλά τελικά θα βοηθήσουν καθοριστικά τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός απέναντι σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις παθιασμένα την άποψή σου, για να μην έχεις προστριβές με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πηγαίνουν άσχημα, ενώ αναζητάς κι άλλες πηγές εσόδων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για σχετικά θέματα.


Ζώδια και σχέσεις: 4 ζώδια που όταν χωρίσουν κάνουν πως δεν σε ξέρουν!

Ζυγός

Γενικά
Αναζωογονημένο σε βρίσκει το επόμενο διάστημα, Ζυγέ, μετά από μία περίοδο ξεκούρασης και χαλαρότητας. Μπορείς να εκμεταλλευτείς προτάσεις και να οργανώσεις σχέδια, ικανά να πραγματοποιηθούν και να σε απογειώσουν. Αρκεί μόνο να δραστηριοποιηθείς και να είσαι σε ετοιμότητα για ν’ αρπάξεις τις ευκαιρίες στην κατάλληλη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πλανήτες, Ζυγέ, σήμερα θα ανεβάσουν τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που θα είσαι ασυγκράτητος. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες, και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα, σήμερα ευνοούνται, Ζυγέ. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, ενώ είναι καλή μέρα για νέα σχέδια και αλλαγές. Απόφυγε να είσαι υπερβολικός στον οικονομικό τομέα και συγκρατήσου απέναντι σε άσκοπες δαπάνες.


Σκορπιός

Γενικά
Οι πλανήτες, Σκορπιέ, σου ενισχύουν την επικοινωνία και φέρνουν μια περίοδο κατάλληλη, για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Κάποιες από τις επαφές αυτές θα σου φανούν μελλοντικά χρήσιμες για την πραγματοποίηση των στόχων σου. Μάζεψε φίλους και ανταποκρίσου σε κάθε είδους προσκλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ, κάποια γεγονότα που θα γίνουν, θα σε κάνουν να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις που θα κάνετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις συνεργασίες και ν’ αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σήμερα θα σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου δε θα εξελιχθούν άσχημα, αλλά πρέπει ο χειρισμός σου να είναι πολύ προσεκτικός, καθώς θα έχεις ροπή προς τα έξοδα.

Τοξότης


Γενικά
Μία μεγάλη αλλαγή, Τοξότη μου, που σου επιβάλλεται όμως με πιεστικό και απότομο τρόπο, σ’ ενοχλεί, κλονίζει την ηρεμία και χαλάει τη διάθεσή σου, γεμίζοντάς σε ανησυχίες. Χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστείς, κάτι που θα γίνει ευκολότερα αν αφεθείς με ψυχραιμία, χωρίς κάποια προκλητικότητα, και φυσικά περιορίσεις κάθε πιθανή τάση απομόνωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ξέχνα, Τοξότη, τις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν στη σχέση σου. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο, καθώς έρχονται ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου. Εσύ, που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρέπει να κινηθείς άμεσα, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται σήμερα να οργανωθείς λίγο περισσότερο στη δουλειά σου, Τοξότη μου, για να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Έχεις πολλές δυνατότητες και πετυχαίνεις αυτό που βάζεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Υπάρχουν πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις, γι’ αυτό καλό είναι να προγραμματιστείς περισσότερο.

Αιγόκερως


Γενικά
Ευχάριστες δραστηριότητες, Αιγόκερε, μειώνουν το στρες των τελευταίων ημερών και βελτιώνουν αισθητά τη διάθεσή σου. Οι ισορροπίες σού επιτρέπουν αλλαγές στο πρόγραμμα κι αποκτάς μεγαλύτερη δυνατότητα αξιοποίησης του προσωπικού σου χρόνου. Εκμεταλλεύσου τον όσο ακόμη υπάρχει, επειδή σύντομα οι ανάγκες αυξάνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν εξωτερικευτείς, Αιγόκερέ μου, και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα στο ταίρι σου, θα πας πολύ καλά στη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, δεν έχεις κάποιο πρόβλημα κι είναι ευκαιρία ν’ αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια, που ήταν σε στασιμότητα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου, ώστε να πάρεις τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Καλό είναι ν’ αποφύγεις σήμερα τις χρηματικές συναλλαγές και να μην κλείσεις κάποια οικονομική συμφωνία.

Υδροχόος

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, η κοινωνικότητά σου θ’ απασχολήσει τους οικείους σου, καθώς οι τεράστιες υποχρεώσεις σε κάνουν απόμακρο, κάτι που οι άλλοι δεν κατανοούν. Εξήγησε σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ποιοι είναι ο τωρινοί ρυθμοί σου και μην αρνείσαι προσκλήσεις με τόση διπλωματικότητα, διότι δε γίνεσαι πιστευτός και δημιουργούνται αρνητικές υποψίες για τα συναισθήματά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου, Υδροχόε, θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Μπορείς σήμερα να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου εδώ και καιρό. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η μοναξιά σου τώρα θα πάρει τέλος. Ευχάριστες εκπλήξεις και ταχύτατες εξελίξεις σε περιμένουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητα που θα έχεις σήμερα στη δουλειά σου, Υδροχόε, θα είναι μεγάλη και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε ταλαιπωρούν εδώ και αρκετό καιρό. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Απόφυγε τα περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

Ιχθύς


Γενικά
Ένας νέος ενθουσιασμός έρχεται, Ιχθύ, για κάτι που στο παρελθόν σε κρατούσε αδιάφορο. Φίλοι και οικογένεια κρατούν αμφιβολίες για τη νέα σου δραστηριότητα, μα εσύ το απολαμβάνεις, αν και σύντομα η συγκίνηση θα υποχωρήσει και θα γίνει ένα ευχάριστο στοιχείο του παρελθόντος. Οι ισορροπίες σου σε σχέση με νέα πράγματα ήταν πάντα ένα ζήτημα για σένα, καθώς ο παρορμητισμός συχνά σε οδηγούσε σε άσχετες ασχολίες. Μην το ξεχνάς κι αυτή τη φορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έρθουν σήμερα στη σχέση σου, Ιχθύ, κάποια ευχάριστα γεγονότα που δεν περίμενες και θ’ απορήσεις με την καλοτυχία που έχεις. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι να είσαι σε ετοιμότητα, αφού θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου, Ιχθύ, οι οποίες είναι σε μακρόχρονη στασιμότητα και σ’ αγχώνουν πολύ. Οι καινούργιες συνεργασίες κι οι αλλαγές ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα έχουν σημαντική, ανοδική πορεία. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Δευτέρας 25/06/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: