Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Τα Ζώδια της Τετάρτης 27/06/18


ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 27/6/2018

Δυστυχώς οι ρήξεις δεν σταματούν για τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου! Ο Ήλιοςσε Αντίθεση με τον Κρόνο, φέρνει προβλήματα, δυσκολίες, εμπόδια και άσχημες ρήξειςστην διαπροσωπική μας ζωή…

Κριός

Γενικά
Χωρίς κάτι ιδιαίτερο να σε βασανίζει, Κριέ μου, η συμπεριφορά σου το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζεται από μεγάλη νευρικότητα. Αυτή η ένταση δυσκολεύει τη ζωή σου, καθώς και των γύρω σου. Προσπάθησε να δείξεις αντικειμενικότητα, αφού μπορεί να μην έχεις τη μεγαλύτερη εύνοια της τύχης, αλλά η ζωή σου δεν πηγαίνει καθόλου άσχημα. Φέρσου ανάλογα, λοιπόν, και μην προκαλείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζήτησε σήμερα με το ταίρι σου, Κριέ μου, για τα παράπονα σας και τα προβλήματα που έχετε στη σχέση σας. Με χαμηλούς τόνους, μπορεί να φύγει κάθε σύννεφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας σου, Κριέ μου, σήμερα θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην εκνευριστείς για πράγματα, που τελικά θα λύσεις πολύ εύκολα. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θέλουν πλήρη προγραμματισμό, διότι θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα για πράγματα που δεν χρειάζεσαι.

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις των ζωδίων, απο 25/6 έως και 01/7

Ταύρος

Γενικά
Το κοινωνικό σου περιβάλλον, Ταύρε, σε αποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο, σε στηρίζει ψυχολογικά και σ’ ενθαρρύνει σε νέα βήματα. Φρόντισε να αναπτύξεις περισσότερο το δημιουργικό σου κομμάτι και η κοινωνική αποδοχή θα μετατραπεί σε χαρά, για σένα και τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Ταύρε, για θέμα γάμου ή επισημοποίησης της σχέσης σας. Διώξε τις αναστολές κι άκου τι θέλει να σου πει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στη δουλειά σου, Ταύρε, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αφού είσαι από τα ζώδια που πάντα τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς πάντως ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες έξυπνες αλλαγές που είναι στο χέρι σου να κάνεις.

Δίδυμος
Γενικά

Διαθέτεις μια έντονη ακτινοβολία, Δίδυμε, η οποία σου επιτρέπει να κερδίζεις τις εντυπώσεις, όπου κι αν βρίσκεσαι. Τώρα, θα έχεις την ευκαιρία να προσαρμόσεις την τύχη που πάντα έβλεπες στους άλλους, στις δικές σου ανάγκες. Πρέπει βέβαια να έχεις θετικότητα και να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία, οπότε προσπάθησε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα.


Αισθηματικές Προβλέψεις


Θα δημιουργηθούν σήμερα κάποιες παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου, Δίδυμέ μου. Καλό είναι να δεις με ψυχραιμία ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζει κι έχει σχέση με σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εργασία σου, Δίδυμε, πηγαίνει πολύ καλά και θα συνεχίσει έτσι, αν φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, αφού καθημερινά χάνεις πολλή ενέργεια. Στα οικονομικά σου, θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα έχεις σοβαρό πρόβλημα στο μέλλον.


Καρκίνος


Γενικά
Μία πρόταση δέχεσαι, Καρκίνε, εκεί που δεν το περιμένεις, γεγονός που σ’ αναγκάζει να απευθυνθείς για πληροφορίες σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι και τόσο. Επεξεργάσου αρκετά τα στοιχεία και πρόσεξε πολύ καλά πως θα απαντήσεις, ώστε να είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην καταπιέζεσαι στον αισθηματικό σου τομέα, Καρκίνε μου. Εξάντλησε όλα τα περιθώρια, ώστε οι καταστάσεις να βελτιωθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει. Αξίζει σήμερα να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θ’ αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν ν’ αυξάνονται.


Λέων


Γενικά
Η καλλιτεχνική σου ευαισθησία, Λέων, ξεδιπλώνεται τώρα με δημιουργικό τρόπο και το αποτέλεσμα ξαφνιάζει ευχάριστα τον κοινωνικό σου περίγυρο. Μη διστάσεις να επωφεληθείς δημιουργώντας κάτι, που θα μπορούσε να σου αποφέρει κέρδος. Απευθύνσου σε κύκλους ανθρώπων που σ’ ενδιαφέρουν κι η λύση θα βρεθεί μπροστά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα βγουν στην επιφάνεια αισθηματικά προβλήματα από το παρελθόν, Λέων. Μην τα συζητήσεις και προτίμησε να μιλήσεις με το σύντροφό σου για το μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα να κάνεις υπερβολικά πράγματα, Λέων μου, κι άφησε στην άκρη τα σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Δείχνεις πολλή εργατικότητα και συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς, διότι θα εξαντληθείς. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που βοηθούν το να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει να τις σκεφτείς σοβαρά, διότι κάποιες φαίνονται πολύ καλές.

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούνιο από τον Κώστα Λεφάκη! Πως θα «χτυπηθεί» το κάθε ζώδιο;

Παρθένος

Γενικά
Βαριέσαι εύκολα, Παρθένε μου, ό,τι κι αν κάνεις, και δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς, κάτι που απογοητεύει τους γύρω σου. Είναι πια καιρός να πράξεις με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες, πάνω σ’ ένα πλάνο που θα δημιουργήσεις εσύ κι όχι οι άλλοι. Θα εκπλαγείς διαπιστώνοντας πόσο ισορροπημένο μπορούν να σε κάνουν οι πραγματικά δικές σου επιλογές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Παρθένε, πηγαίνει αρκετά καλά και σήμερα θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις έτοιμα στο μυαλό σου, εδώ και πολύ καιρό. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ συγκρατημένος και να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα, που θα σε φέρουν εκτός προγραμματισμού.

Ζυγός

Γενικά
Πολλές καθυστερήσεις κι εμπόδια στην πραγματοποίηση των στόχων σου, Ζυγέ μου, σ’ εξουθενώνουν και χάνεις το κουράγιο και την ενεργητικότητά σου. Η κακή σου διάθεση μπορεί τώρα να βελτιωθεί, αν προσθέσεις στο ημερήσιο πρόγραμμά σου κάποιο σπορ η λίγη ώρα σε μια ενεργητική ενασχόληση Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Σύντομα, η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρέπει, Ζυγέ μου, σήμερα να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με αρκετή ψυχραιμία, διότι θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους και θα εκνευριστείς. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να μην κάνεις έξοδα, αφού οφείλεις πρώτα να καλύψεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

Σκορπιός

Γενικά
Είναι η κατάλληλη στιγμή, Σκορπιέ, ν’ ασχοληθείς σοβαρά με τον εσωτερικό σου κόσμο. Πάψε να προσπαθείς να πείσεις τους γύρω σου για το πόσο καλά είσαι κι εστίασε στον εαυτό σου και στο πως πραγματικά νιώθεις, βάζοντας στόχο το να βελτιώσεις την προσωπική σου ισορροπία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Σκορπιέ, σήμερα πάει αρκετά καλά. Θα κάνεις πολλές συζητήσεις κι επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δε σου αρέσει, καλό είναι, πριν μιλήσεις, να σκεφτείς αρκετά. Θα σε προβληματίσουν έντονα τα οικονομικά σου. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν το μέλλον.

Τοξότης


Γενικά
Το μεγάλο σου ταλέντο, Τοξότη μου, να γίνεσαι πάντα το επίκεντρο των καταστάσεων κερδίζοντας διαρκώς την απόλυτη προσοχή των άλλων, πρέπει να περιοριστεί. Διαφορετικά, θα αισθανθείς πως κάποιοι αρχίζουν να αναθεωρούν την άποψή τους, καθώς και τη στάση τους προς το πρόσωπό σου. Άλλωστε, αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη δεν είναι απλώς ν’ ασχολούνται μαζί σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου, Τοξότη, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε, σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου, να μη βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Προσπάθησε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.


Αιγόκερως


Γενικά
Ξεκίνησε τώρα να γραφτείς σε γυμναστήριο, Αιγόκερε, να επισκεφτείς ένα διαιτολόγο ή κάποιο ινστιτούτο αισθητικής. Το αποτέλεσμα θα καταπλήξει τους γύρω σου και θ’ απογειώσει τη διάθεσή σου. Ασχολήσου με την εμφάνισή σου, τακτοποίησε τη ντουλάπα σου κι έτσι θα διαπιστώσεις, ότι η βελτίωση του εαυτού σου είναι πολύ ευκολότερος στόχος από όσο σκεφτόσουν και δεν τολμούσες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι στόχοι που έχεις για τη δουλειά σου, Αιγόκερε, βλέπεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν να υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Θα έχεις στη μέρα σου πολλές συζητήσεις και επαφές για καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες. Στα οικονομικά σου πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις επενδύσεις που θέλεις να κάνεις, διαφορετικά στο τέλος θα χάσεις τον λογαριασμό.

ΥδροχόοςΓενικά
Ένα τεράστιο βάρος από υποχρεώσεις, Υδροχόε μου, σε ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό, γεγονός που σε γεμίζει άγχος, βλάπτοντας μακροπρόθεσμα την διάθεσή σου. Δυστυχώς, τα προβλήματα ποτέ δεν τελειώνουν, οπότε πάρε μια βαθειά ανάσα κι οργανώσου, ήρεμα αυτή τη φορά και με σκοπό ν’ αντέξεις, παραμένοντας υγιής. Η οικογένειά σου ευτυχώς σε στηρίζει όσο μπορεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά στα επαγγελματικά σου, Υδροχόε. Μείωσε μόνο το άγχος, αφού οι δραστηριότητες μπροστά σου είναι πάρα πολλές. Μπορείς να ξεφύγεις λίγο, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, βρίσκεσαι εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να ετοιμάσεις ένα καινούργιο πλάνο, για να ανταπεξέλθεις στα έξοδα.


Ιχθύς


Γενικά
Η απόλυτη συγκέντρωσή σου στην πορεία των προσωπικών σου στόχων, Ιχθύ, οδηγεί σε επιτυχία και σε βοηθάει να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους του παρελθόντος. Στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και καταφέρνεις να εκμεταλλευθείς μία μεγάλη ευκαιρία με αποτελεσματικό τρόπο. Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει και σου επιτρέπει να βελτιώσεις αισθητά τη ζωή σου
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές αλλαγές και θετικές εξελίξεις φέρνει η μέρα, Ιχθύ. Θα γίνεις περισσότερο επικοινωνιακός κι οι συνεργασίες σου θα αποφέρουν πάρα πολλά. Τα νέα σχέδια και ξεκινήματα σήμερα ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός σε όσες συναλλαγές θέλεις να κάνεις, ενώ συμφωνίες, υπογραφή συμβολαίων και αγορές δεν ευνοούνται.

oroskopos.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Τα Ζώδια της Τετάρτης 27/06/18 Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: