ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Ενημέρωση του ΚΚΕ στους εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας ΖάχαρηςΓια την κοινοβουλευτική παρέμβαση των βουλευτών του ΚΚΕ αναφορικά με τις «δυσμενείς», όπως τις χαρακτηρίζει, εξελίξεις στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, ενημέρωσε  τους εργαζόμενους του εργοστασίου ζάχαρης Ορεστιάδας, αντιπροσωπεία της τοπικής κομματικής οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, τρεις βουλευτές του κόμματος, ο Γιάννης Δελής, ο Σάκης Βαρδαλής και η Διαμάντω Μανωλάκου, κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, ζητώντας του ενημέρωση για τις προτάσεις που φέρονται να έχουν πέσει στο τραπέζι, σύμφωνα με τις οποίες η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης θα «σπάσει» σε «καλή» και «κακή». 
 
Με την ερώτησή τους ζητούν επίσης να πληροφορηθούν τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, για την πληρωμή των απλήρωτων τευτλοκαλλιεργητών για την περσινή παραγωγή, για την απορρόφηση και πληρωμή της φετινής παραγωγής και για τη συνέχιση της εγχώριας παραγωγής τεύτλου και ζάχαρης.
 
 ert.gr
 
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Ενημέρωση του ΚΚΕ στους εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: