ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ: Πώς αξιοποιήθηκαν τα ανταποδοτικά τέλη της Κωπαΐδας;


Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Βοιωτίας κ. Μελισσάρης Γιάννης ενόψει της επόμενης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Αμφίκλεια.

Ο κ. Μελισσάρης ζητά αναλυτική ενημέρωση για τα ανταποδωτικά τέλη άρδευσης για τα έτη 2016 και 2017 και πως αξιοποιήθηκαν.

Ακολουθεί η ερώτηση:

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΩΠΑΪΔΑΣ
ΠΡΟΣ: Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Βοιωτίας κα. Παπαθωμά Φανή
Κυρία Αντιπεριφερειάρχη, ως γνωστόν το Περιφερειακό Συμβούλιο σε συνεδρίασή του τον Ιούνιο του 2015, ενέκρινε τον Κανονισμό Άρδευσης του Κωπαϊδικού Πεδίου . Τον Ιούλιο του 2016 τροποποιήθηκε ο εν λόγω Κανονισμός Άρδευσης με αύξηση του πάγιου τέλους από 2,00€ ανά στρέμμα σε 4,00€ ανά στρέμμα για την βελτίωση και συντήρηση των έργων υποδομής της περιοχής (δρόμοι , δίκτυα , αντιπλημμυρικά έργα κ.λ.π. )

Παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε αναλυτικά και να μας γνωρίσετε εγγράφως::
Για τα έτη 2016 και 2017 πόσοι ήταν οι υπόχρεοι, πόσοι εξόφλησαν ολοσχερώς ,πόσοι κατέβαλλαν μέρος του τιμήματος, πόσα χρήματα εισπράχθηκαν , πόσα βεβαιώθηκαν στη Δ.Ο.Υ. και για πόσους οφειλέτες κατ’ έτος
  1. Ποια έργα σχεδιάστηκαν, ποια από αυτά υλοποιήθηκαν, ποια βρίσκονται σε εξέλιξη και σε τι στάδιο το καθένα αναλυτικά
  2. Με ποιους τρόπους κατά περίπτωση έργου έγινε η κατασκευή τους ( δημοπρασία, πρόχειρος διαγωνισμός, ανάθεση) και ποιο ήταν το κόστος κατασκευής καθενός.

Για την ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΡΗΣ

evialead.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
ΣΤΕΡΕΑ ΣΕ ΝΕΑ ΤΡΟΧΙΑ: Πώς αξιοποιήθηκαν τα ανταποδοτικά τέλη της Κωπαΐδας; Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:30 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: