ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Επίσκεψη Γ. Τσιρώνη στο Λεωνίδιο ΑρκαδίαςΕπίσκεψη Αν. ΥΠΑΑΤ, Γ. Τσιρώνη, στο Λεωνίδιο Αρκαδίας στο πλαίσιο του εναλλακτικού φεστιβάλ προβολής και προώθησης τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, «ΜΕΛΙΤΖΑΖΖ» .Συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής

Επίσκεψη στο Λεωνίδιο Αρκαδίας θα πραγματοποιήσει από την Παρασκευή 6 έως και το Σάββατο, 7 Ιουλίου, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ προβολής και προώθησης τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, ΜΕΛΙΤΖΑΖΖ.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου στις 19:00μμ με τον Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπο Λυσίκατο, στο Δημαρχείο Λεωνιδίου, ενώ στις 19:30μμ θα παραστεί στην παρουσίαση βιβλίου «Τα ασκητήρια της Κυνουρίας» στην Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο, όπου παρόντες θα είναι επίσης ο Περιφερειάρχης, βουλευτές, δήμαρχοι και τοπικοί φορείς.

Στις 20:30μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα συμμετάσχει στον μεγαλύτερο τσακώνικο χορό στα σοκάκια και στον κεντρικό δρόμο του Λεωνιδίου, ενώ στις 21:30μμ θα απευθύνει χαιρετισμό στην επίσημη εκδήλωση στην πλατεία Μητρόπολης, όπου θα γίνει επίσης καταγραφή των χορευτών για το βιβλίο «γκίνες».

Το Σάββατο 7 Ιουλίου ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στις 11:00πμ με φορείς εναλλακτικού οικολογικού τουρισμού στο γραφείο του δημάρχου. Στις 11:30πμ θα έχει συνάντηση εργασίας με αλιείς της περιοχής και στις 12:00 το μεσημέρι με αγρότες και κτηνοτρόφους, στην βιβλιοθήκη του Δήμου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Αν. Υπουργός στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα παραστεί σε εκδηλώσεις στην «φάμπρικα πολιτισμού», όπως παρουσίαση τσακώνικου χορού και γευσιγνωσία και οινογνωσία στο περίπτερο του Συλλόγου οινοποιών Νεμέας.
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Επίσκεψη Γ. Τσιρώνη στο Λεωνίδιο Αρκαδίας Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: