ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Σε ''τμήμα ΤΕΙ'' θα μετεξελιχθεί η Γαλακτοκομική Ελασσόνας ....


Μπορεί μόλις τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να λειτουργήσει για πρώτη φορά η Γαλακτοκομική Σχολή Ελασσόνας, ωστόσο τα σχέδια για την μετεξέλιξή της υπάρχουν ήδη και προβλέπουν την μετέπειτα λειτουργία της ως τμήμα του ΤΕΙ. Αυτό είπε στην ΕΡΤ Λάρισας ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευάγγελου, αναφερόμενος στο εγχείρημα.

«Η Γαλακτοκομική Σχολή στην Ελασσόνα θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο ως ειδικότητα του Β΄ Δημόσιου ΙΕΚ Λάρισας. Τα θεωρητικά μαθήματα θα γίνονται σε αίθουσες του ΕΠΑΛ Ελασσόνας και η πρακτική σε τυροκομεία της περιοχής. Την επόμενη χρονιά, 2019-2020, η Σχολή ευελπιστούμε να έχει μεταφερθεί στο δικό της κτίριο, στο παλιό καπνεργοστάσιο, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Δεν θέλω να προλάβω ανακοινώσεις που ανήκουν σε άλλους, όμως, υπάρχει η πρόθεση η Σχολή να λειτουργήσει ως ειδικότητα όχι ΙΕΚ, αλλά ΤΕΙ» ανέφερε ο κ.Ευαγγέλου.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας είπε ακόμη ότι όλοι όσοι ενδιαφερθούν για φοίτηση στη σχολή θα απορροφηθούν. Δεν θα απορριφθεί κανείς. Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 60-70 θα είναι οι πρώτοι σπουδαστές.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνει μια προεγγραφή στο δημαρχείο Ελασσόνας και όταν ανοίξουν οι εγγραφές του ΙΕΚ να κάνει την εγγραφή ηλεκτρονικά.

Η φοίτηση είναι διετής και δωρεάν. Μοναδική προϋπόθεση το απολυτήριο Λυκείου.
Για περισσότερες πληροφορίες ΤΖΗΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 2493350221 (τηλ. στο Δημαρχείο Ελασσόνας)
 
ert.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Σε ''τμήμα ΤΕΙ'' θα μετεξελιχθεί η Γαλακτοκομική Ελασσόνας .... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 5:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: