ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Στηρίζουν την ίδρυση Περιφερειακής Τράπεζας στην Πελοπόννησο τα ΕπιμελητήριαΤη στήριξή τους στη δημιουργία της πρώτης Περιφερειακής Τράπεζας στην Πελοπόννησο, εκφράζουν με κοινή ανακοίνωσή τους “τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. 
Στην ανακοίνωση τους μεταξύ άλλων αναφέρουν: 
''Το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου, παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις του δύσκολου εγχειρήματος δημιουργίας της πρώτης Περιφερειακής Τράπεζας στην Πελοπόννησο. 
Μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία μπορεί να αποτελέσει σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο, ως εναλλακτική λύση του υφιστάμενου και δυσλειτουργικού χρηματοπιστωτικού συστήματος της χώρας μας. 
Ο επιμελητηριακός κόσμος στηρίζει ενεργά προσπάθειες που δίνουν προοπτική στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της επιχειρηματικής κοινότητας και δύναται να δημιουργήσουν συνθήκες ομαλής ανάκαμψης της τοπικής οικονομίας”.
ert.gr
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Στηρίζουν την ίδρυση Περιφερειακής Τράπεζας στην Πελοπόννησο τα Επιμελητήρια Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 6:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: