Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Προβιοτικά: Οι καλύτερες πηγές, εκτός από το γιαούρτι


Πόσα γνωρίζετε για τα προβιοτικά; Με τον όρο προβιοτικά χαρακτηρίζονται τα ζωντανά βακτήρια που υπάρχουν σε διάφορες τροφές ή λαμβάνονται με τη μορφή συμπληρώματος με στόχο την αποκατάσταση της φυσικής μικροχλωρίδας του εντέρου. 
 
Χαρακτηρίζονται συχνά ως «καλά» ή «φιλικά» βακτήρια και, πέρα από τη βελτίωση της γαστρεντερικής λειτουργίας, συνδέονται επίσης και με την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, την καλύτερη όψη του δέρματος και τα αυξημένα επίπεδα ενέργειας.

Η πιο γνωστή πηγή προβιοτικών στη διατροφή μας είναι το γιαούρτι, όμως τα «φιλικά» βακτήρια δεν βρίσκονται μόνο εκεί. Πατώντας επάνω στις φωτογραφίες της παρακάτω gallery μπορείτε να δείτε μερικά ακόμη προϊόντα ιδιαίτερα πλούσια σε προβιοτικά.
 
 
 womenshealthmag.com
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
Προβιοτικά: Οι καλύτερες πηγές, εκτός από το γιαούρτι Reviewed by Τεχνολόγος Γεωπόνος on 9:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by Γεωπόνος Τ.Ε. ''Τεχνολόγος'' © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme, Installed By Bloggertips

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.