ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Κ. Γαβρόγλου:Οι απόφοιτοι των ''συγχωνευμένων ΤΕΙ με κατατακτήριες θα εγγράφονται στα Πανεπιστήμια''...
Οι απόφοιτοι των συγχωνευμένων ΤΕΙ με κατατακτήριες θα εγγράφονται στα Πανεπιστήμια! Τι θα συμβεί με τους φοιτητές που ήδη σπουδάζουν και με τους αποφοιτήσαντες - Τι δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας. 

Ο Υπουργός Παιδείας, Κ. Γαβρόγλου, όσον αφορα τους φοιτητές που ήδη σπουδάζουν ανέφερε οτι θα μπορούν να πάρουν αναβαθμισμένο πτυχίο ενώ και οι αποφοιτήσαντες θα μπορούν με ειδικές εξετάσεις να αναβαθμίσουν το πτυχίο τους. 

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κοιτάξτε, τα παιδιά που ήδη σπουδάζουν στα ΤΕΙ, σε περίπτωση που θα υπάρχουν συνέργειες με τα Πανεπιστήμια, μόλις είναι έτοιμα να πάρουν το πτυχίο τους, δηλαδή μόλις τελειώσουν τα Προγράμματα Σπουδών και τα μαθήματα τους, θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν για να πάρουν πτυχίο. Τα παιδιά που ήδη έχουν πάρει πτυχίο -που αυτά είναι δεκάδες χιλιάδες- θα έχουν τη δυνατότητα με κατατακτήριες εξετάσεις με αυξημένο όμως ποσοστό, με κάποια πρόσθετα μαθήματα να αναβαθμίσουν το πτυχίο τους».


foititikanea.gr

 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Κ. Γαβρόγλου:Οι απόφοιτοι των ''συγχωνευμένων ΤΕΙ με κατατακτήριες θα εγγράφονται στα Πανεπιστήμια''... Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 10:30 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: