ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Δράσεις για την ανάπτυξη τεχνικών έργων για το περιβάλλον


Δράσεις για την ανάπτυξη και εφαρμογή τεχνικών έργων στον τομέα του περιβάλλοντος και του κλίματος προωθεί το πρόγραμμα με τίτλο Traditional Projects.

Το πρόγραμμα αυτό, που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα «LIFE-Περιβάλλον», υποστηρίζει με χρηματοδότηση έως και 55% ολοκληρωμένα και προπαρασκευαστικά έργα, έργα τεχνικής βοήθειας καθώς επίσης έργα ενίσχυσης των ικανοτήτων.για την υπεύθυνη διαχείριση τους περιβάλλοντος και των αναγκών που προκύπτουν από την κλιματική αλλαγή.

Συνολικά, το πρόγραμμα «LIFE-Περιβάλλον» θέτει ως κεντρικό άξονα δράσεων τη στροφή προς μια οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, ώστε να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή. Επίσης, το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην προστασία και στη βελτίωση της ποιότητας του περιβάλλοντος, καθώς και στην ανάσχεση και αντιστροφή της απώλειας της βιοποικιλότητας, συμπεριλαμβανομένης της στηρίξεως του δικτύου Natura 2000.

Στο ίδιο πλαίσιο, το πρόγραμμα «LIFE-Περιβάλλον» αποσκοπεί στο να βελτιώσει την ανάπτυξη, και εφαρμογή της περιβαλλοντικής και κλιματικής πολιτικής και νομοθεσίας της Ένωσης τόσο στο δημόσιο όσο και στο ιδιωτικό τομέα, μεταξύ άλλων και μέσω της αύξησης των δυνατοτήτων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Μεταξύ των δημόσιων φορέων που μπορούν επίσης να υποβάλλουν αίτηση συμπεριλαμβάνονται οι Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα Επιμελητήρια, η Κεντρική Κυβέρνηση, τα Κοινοβουλευτικά Σώματα και οι Κρατικοί Οργανισμοί και Επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα έχει προθεσμία υποβολής την 15/01/2019 και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα μας.
 
 
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Δράσεις για την ανάπτυξη τεχνικών έργων για το περιβάλλον Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 7:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: