ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Γιορτή καλαμποκιού στο Ομόλιο το Σαββατοκύριακο 11 &12 Αυγούστου


Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ομολίου Μαρίνος Αντύπας’, ο Δασικός Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Ομολίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Θεσσαλίας, της Κοινωφελούς Επιχείρησης ‘Καλυψώ’ και ο Δήμος Αγιάς διοργανώνουν στο Ομόλιο, στην πλατεία του χωριού, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Αυγούστου στις 21:00 τη γιορτή Καλαμποκιού και το 1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού Φιλοκτήτης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 

Σάββατο 11/8 8-10 μμ Δωρεάν χορήγηση βιβλίων Λαογραφικής Βιβλιοθήκης, γνωρίζουμε Βιβλία τοπικών συγγραφέων, στο κτήριο του Δημοτικού Σχολείου και έκθεση μαθητών Βυζαντινής αγιογραφίας της κυρίας Κλεοπάτρα Μυλωνά. 

10μμ Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ομολίου Μαρίνος Αντύπας και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Καρύτσας Η Καλυψώ. 

Κυριακή 12/8 στις 9:30μμ Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών Μιλτιάδης Δάλλας και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιβοίας Όμηρος. 
 
thessaliatv.gr
 
  Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
Γιορτή καλαμποκιού στο Ομόλιο το Σαββατοκύριακο 11 &12 Αυγούστου Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 11:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: