ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

recent

Φωτ.Αραμπατζή: «Αναγκαιότητα η άμεση καταβολή ουσιαστικών αποζημιώσεων στους πληγέντες καπνοκαλλιεργητές»

 
Συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αναγγελίας, εκτίμησης και αποζημίωσης των Σερραίων καπνοπαραγωγών από τον ΕΛΓΑ, αλλά και τροποποίηση του κανονισμού του οργανισμού ώστε να εντάξει νέους κινδύνους καταστροφών, ζητά με ερώτησή της από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευαγ.Αποστόλου η βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του κόμματός της Φωτεινή Αραμπατζή. 
 
« Μεγάλες είναι οι καταστροφές της καπνοκαλλιέργειας στην περιοχή μας λόγω των συνεχών, έντονων και ασυνήθιστων βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν σε συνδυασμό με ανεμοθύελλες και τις χαλαζοπτώσεις. Σε απόγνωση βρίσκονται οι καπνοπαραγωγοί, απόγνωση που επιτείνεται, όταν ακόμη και η αναγγελία της ζημιάς από τον ΕΛΓΑ τίθεται εν αμφιβόλω, παρά το γεγονός ότι οι ανεμοθύελλες και οι άκαιρες βροχοπτώσεις αποτελούν καλυπτόμενα ζημιογόνα αίτια» δήλωσε –μεταξύ άλλων- μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών η κα Αραμπατζή υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα της άμεσης καταγραφής των ζημιών και της δίκαιης αποτύπωσης του εκτιμητικού αποτελέσματος από τις υπηρεσίες του ΕΛΓΑ, ώστε να εξασφαλιστεί η επιβίωση των παραγωγών και η συνέχιση της καλλιέργειας.
 
 
ert.gr
 
 Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κλικ ΕΔΩ
Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook & στο twitter
 
Φωτ.Αραμπατζή: «Αναγκαιότητα η άμεση καταβολή ουσιαστικών αποζημιώσεων στους πληγέντες καπνοκαλλιεργητές» Reviewed by texnologosgeoponos.gr on 12:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: